Отговори
# 315
  • У дома :)
Здравейте не знам колко останаха, но бързам да споделя моето творение преди да сте се изпозаспали   sleepuu после се връщам да чета  smile3529..... Та така да ви покажа как заснех  smile3509някой дружки от диспансера.  hahaha hahaha hahaha
Вени  Hug творението ти е  newsm10

МОЛИМ АКО НЯКОЙ сЪ РАЗПуЗНАЙ ДА сЪ ТАГНИ ВЕДНАГЪ  smile3534
Аз вечИ са разпузнаф  ooooh! Blush ooooh! Blush Joy Joy Joy Joy Joy

# 316
newsm78 само нимой разбИрЪ що толкоз малка излиза

Скрит текст:

ади за слънчасалите  Mr. Green
Ама Диди  Hug тая мама много се е.... с тебИ нещо  Mr. Green
ЕлитУ   Hug нещУ мамата ич ни мЪ обичЪ в последнУ времи   Mr. Green май шЪ си одя при татю чИ гУ забрайф нещУ напоследък  Joy Joy Joy

# 317
Здравейте не знам колко останаха, но бързам да споделя моето творение преди да сте се изпозаспали   sleepuu после се връщам да чета  smile3529..... Та така да ви покажа как заснех  smile3509някой дружки от диспансера.  hahaha hahaha hahaha

Туй до тебИ сигурнУ съм аз  Joy Joy  ooooh! Blush  ooooh! пак шЪ сме на 1 ва страница на вестникЯ  Mr. Green

# 318
Абе имаше и още снимки ама ми се освети малко лентата.... Laughing

# 319

Туй до тебИ сигурнУ съм аз  Joy Joy  ooooh! Blush  ooooh! пак шЪ сме на 1 ва страница на вестникЯ  Mr. Green
Ами няма начин да не си ти , ний сме кат скачени съдове,пък нали с теби сме и пазителките на бидонти   Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ай си пуснем малко музика чи тоя Беяз кат го гледам няма да свърши скоро и тия слънчасалите няма се появят скоро   Joy Joy Joy
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Скрит текст:

# 320
Абе имаше и още снимки ама ми се освети малко лентата.... Laughing

Късметлийки сме си  Peace Joy Joy Joy Joy

# 321
http://www.youtube.com/watch?v=ZTQQPoq0uwY

Диди  Hug Вени  Hug и Триото слънчасали Ирка HugВерче Hug Релаксче Hug желая ви лека нощ и сладки сънища  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes аз се оттеглям си лягам  при Чачко  Mr. Green

# 322
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми те се утрепаха тоя рошавия да пее и да дрънка на тая китара  ooooh!

# 323
ЕлитУ  Hug лека нощ и сладки сънища  smile3524  Heart Eyes

# 324
и аз се оттеглям че утре или по точно днес съм на тръстиката 

Вени  Hug Ирка  Hug Верче  Hug Релаксче  Hug лека нощ и от мен и сладки сънища   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 325
 Лека нощ и от мен newsm46 ... Пак ще се отбия като мога да ви покажа  някоя друга снимка:hug: Hug Hug

# 326
а така лягайте лягайте  Hug

аз да пусна спокойно рекламата че ние слънцата няма може заспиме без нея  Joy Joy Joy
Скрит текст:

# 327
Ели лека  Hug

# 328
Вай,бе на това се вика реклама  Blush

# 329
Вай,бе на това се вика реклама  Blush
на мене ми стана жал за коктейлчето,ей тъй залуду си отиде безвреме  Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт