Отговори
# 525
  • По света и в нас.
Евет,евет smile3521На дърти години ама акъла като си ми е тинейджърски какво да правя. Hug
Наде,гледай го тук http://www.viki.com/tv/20349c-waiting-for-the-sun

# 526
Хахах Наде и ти ли набърка у кацата с меда  Joy
Във викито го има и с бг и с английски субс Wink

# 527
Биби, пусни ми линка на лични, че да си го имам в пощата.
Вяра, не съм нагазила все още, но като я погледах и свикнах с грубите й вежди, добре стоят един до друг, а и в 15 серия не беше си наклепала косата. Много добре им се получават сцените, особено под дъжда и не само.
Това момиче как не усеща, че Керем, ще експлодира от чувства към нея, толкова е явно. ooooh!
Май, ще спра със сериала на Хазалчето, натам отиват нещата и, ще си следя ПО и евентуално и този.
Някой, ще ми преразкаже ли дотук какво се е случило? newsm78

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 20:44 от Neidjal

# 528
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зарад тва слънце цел ден не моЙм сЪ включим в дискусията. ooooh!
Да зема и аз да го отразя...май друго не остава. Mr. Green

# 529
  • София
Наде  Hug Hug Миши  Hug Hug  Heart Eyes  bouquet  bouquet благодаря ви момичета, златни сте  Hug Hug  свалям го веднага  Mr. Green

Аа за слънцата малко ми прилича на "3 метра над небето"   Thinking ох аз го прещраках набързо, стигнах до  7 еп. и са ми много сладки двамата  Heart Eyes ама тоя още не ме е впечатлил  Joy има телце, симпатяга е ама не може да ме грабне както Ча ме грабна  Crazy Mr. Green

# 530

здравейте момичета Hug Hug Hug Hug Hugвреме йок за писане бе Flutterутре се прибирам и ще си пиша бол Blushцелувки на всички    love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 531
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде,само във Викито го гледах аз,а в асито,са превели 3 епизода  Peace
Иначе мога да ти разкажа най-важното
Скрит текст:
Тя живее на село с майка си ,няма баща,защото майка и е казала,че отишъл на плаване и не се е върнал,но магазинчето и фалира и тя е принудена да замине за Истанбул,при нейна приятелка от детството ,която е директорка в най престижния колеж Сайер,пълен само с богаташчета,а един от тях е син на собствениците и фамилията му е Сайер,заминават и те живеят при приятелката тя записва момичето в училището,но тази приятелка навремето не е предала писмото където майката е написала за бащата на щерка и,че е бременна и никой не знае,даже и приятелката и ,от там тя си мисли,че писмото е дадено,но той се е уплашил и не я е потърсил,а приятелката е била влюбена в него та за това и не го е дала,и сега вече има угризения,а и поставена диагноза че има тумор и почти никакви шансове,а в училището работи бащата ,като учител по физическо.Той е бил баскетболна звезда,а жена му се снима в сериали,другата му дъщеря се пада в един клас с нашето момиче,това е крокозъбела Еджето ,естествено тя е влюбена в Керем,който е богаташкото синче,тя отива на училище,но когато търсеше кабинета на директорката я пратиха в физкултурния салон,и тя попадна на Керем и компанията му,как потапяха главата на едно момче в един варел,защото нарочно одраскал колата на Керем,и тя им каза пуснете го,те да се маха и тя взе аварийния маркуч за пожари и ги напръска ,те тръгнаха да я гонят ,но тя избяга.И вече от там се почна ,той и каза ще се извиниш,всичко тук е мое,аз командвам тук,тя каза няма и тормоза беше пълен,от там се сприятели с приятеля на Керем от малък ,Баръш той не движеше с тях в колежа,иначе си бяха като братя,учителя почна да я защитава защото я видя да плаче и му изви ръката на Керем,от там той каза на един от тайфата да го набие и каза на майка си ,че учителя го е направил и да го изгонят ,тя бягаше много силно и той беше почнал да работи с нея и да ходят по състезания.И стана така,че тая зъблата разбра ,че се водят сестри и направо полудя,опитва се сега по всякакви начини да скрие това и баща и да не разбере истината ,майката разбра че писмото не е било предадено,скараха се с приятелката,но разбра че е много болна и и прости ,та сега се чуди какво да прави,защото и дъщерята разбра,че ония който е бил на плаване не и е баща и е била лъгана.Това тя разбра от Керем,той почна да разследва и да търси уж баща и ,почна на майтап и плати на някви да се правят че познават баща и ,за да я нарани после,да ама почна да се влюбва,и тя разбра за номера и каза че го мрази и не иска да го види повече,от там и тя му направи един много долен номер.Той се осъзна за чувствата си и почна да търси сериозно,откри че не и е баща и нямаше да и казва за да не я натъжава,но тя разбра благодарение на телефона му ,и беше много наранена,че майка и я е лъгала,и вече ходеше с приятеля му Баръш,и той щот много лоялен ,че не и призна чувствата си ,че ония му бил като брат .И си страда отстрани,но тръгна със зъбарова,и нашата вече почна да ревнува,щом си гледала последните серии си вече наясно как свърши,сега ще става пак същата гадина и ще ги мачка всички.По-принцип това му е маската когато е много наранен и страда,брат му се е блъснал ,когато е бил на 5,и е починал,от там майка му и баща му потъват в скръб и на него никакво внимание,все едно и той е умрял,даже каза на учителя си,че те после се оправиха и се сближиха ,виждате че имам пари и не съм лишен от нищо и си мислите,че всичко ми е наред ,е не ми е ,много съм самотен,много,и учителя го  прегърна и взе да се занимава с него и да го напътства .А и още нещо,Керем разбра кой е истинския баща на нашето момиче,но не знае как да подходи сега ,и си мълчи засега ,че зъблата падна от една сграда за да не каже майката истината ,те бяха всички там и тя припаднала,ама те мислят че е направила опит за самоубийство ,та ся с перо я галят,Керем включително
Та това е Наде,в общи линии  Peace

# 532
Слънчасахте ли Joy

Жани
Hug

# 533
  • У Диспансера ...♥♥♥
Рони,всичките натам отиват тъй като гледам,ама засега това е най-хубавото което дава,лично аз много му се радвам  Heart Eyes Heart Eyes

# 534
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ухаааа прелест  Sick

# 535
  • У Диспансера ...♥♥♥

Влъх,баклава не мога да правя,само една ама тя е с шоколад,не е за всеки вкус  Laughing

# 536
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Мерабаа сладуркии Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Мармиши,честити гащурки   bouquet ,много мила и нежна сцена беше тази между майка и син  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Благодаря,  Hug Hug Hug да не повярваш че успях и сама да се справя с подписа,  Joy Joy Joy а пък толкова ми хареса сцената с майка му, а той колко е нежен и мил и хубав, ммммм

# 537
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
hahaha hahaha hahaha

# 538
Ирчеееееее, newsm51 прати ми моля те линкове на Викито и на Асито на лични плиииииизззззз. Praynig

# 539
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт