Отговори
# 570
  • У Диспансера ...♥♥♥

Айде оттече се работата  Joy
Ххехехехех аз казах ли ти ,че е мега як филма  Joy Joy Joy Ся гледам кога беше наел побойници да набият учителя,и падам да се хиля,той голям каратист тоя учител бе  Joy Joy Joy
Наде,спа с нея и я записа,тя искаше да го изрита и той каза,че ще е с него иначе ще покаже записа  Peace

# 571
  • В света на мечтите... ❤
Ади,бягам при гостите,после пак ще намина  Hug  Hug  Hug

# 572
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Епа много бържи, слагай си шапка, като мен. Joy
На мене Наде толко ми требва...5мин. Или продължавам, или спирам... Joy
И с АФК бех така...почнах от средата, ама случайно... Laughing

Ох, тая Зейно кефи...как търчи по автобуса...откачалка... Joy Joy Joy Joy Joy

Ехх,Зиз,сега сме си вече групово слънчасал Диспансер,егати кефа  Party  Crazy  Mr. Green  Hug  Hug  Hug
Доору! Ама все пак да не забравяме за кво сме се сбрале баш тукя... Naughty

# 573

Ххехехехех аз казах ли ти ,че е мега як филма  Joy Joy Joy Ся гледам кога беше наел побойници да набият учителя,и падам да се хиля,той голям каратист тоя учител бе  Joy Joy Joy
Наде,спа с нея и я записа,тя искаше да го изрита и той каза,че ще е с него иначе ще покаже записа  Peace
Шъ замоля без спойлери щот не съм ви стигнала... Naughty

# 574
  • В света на мечтите... ❤
Мишенце, по-добре го започни, защото друго завладяващо в момента на хоризонта няма(според мен).
Ако изгледаш последните две, три серии, като мен+разясненията от Ирчето и, ще си ток и жица.

Аааа, освен да загледам няколко минути  Whistling

Дани, дано не осъмна и аз  Laughing

Ми дано си с по-здрав разум от мен,че аз не издържах,като знам,че има още серии как да се спра  Crazy  Joy

Наде,той този дето я изнудва майката на Мелис някакъв маниак психопат ще излезе сигурно,дано скоро да се оплаче на някой,че да го затворят в лудницата тоя  #Cussing out

Ади,изчезвам вече,няма ме  Mr. Green  Hug

# 575
  • У Диспансера ...♥♥♥
Е ,Ренку браво бе ,изкарали сте късмет значи  Hug Hug
А ,Наде тая е в пъти по инатлива и проклета от Фера,а Керем хич не си поплюва ,тая му извъртя един шамар и щеше да я смаже,защото тя пред цялото училище в двора му изши една ,Баръш я отърва,той като му падне пердето и не мисли какво прави,ти си гледала последните кога беше в добра фаза,сега пак го обзе ярост и става още по-долен за да я нарани  ooooh!

# 576
Щом и нарциса слънчаса значи положението не е никак розово Joy

Добре че се загледах по гащите на влъхвата  hahaha
Че тя си мълчеше и нищо не казваше за слънцето Crossing Arms

# 577
  • У Диспансера ...♥♥♥

Шъ замоля без спойлери щот не съм ви стигнала... Naughty
Е убо де,аз мисля че отиде да гледаш,то само малко казах  Mr. Green

# 578
Ирче, видях записа, но мислех, че има предистория, мерсаж, злато си ми ти.  love001
Охоооо, светлинното шоу, Heart Eyes Дани   love001и на теб мерси, привет и на всички. bye
Зизу, ми как защо сме се събрали тук, ми защото тази тема е за всички теми?! Joy

# 579
  • У Диспансера ...♥♥♥
Щом и нарциса слънчаса значи положението не е никак розово Joy

Добре че се загледах по гащите на влъхвата  hahaha
Че тя си мълчеше и нищо не казваше за слънцето Crossing Arms
Аз пък у фейса,че постоянно ми показваше ,че го гледаш у Викито,викам ехеее тя не спира я да фърля едно око,и о беда тоя ма закопа  Joy Joy Joy

# 580
  • Под Сините камъни
Чей те отразим, чИ мой си останеш кат менИ КАспър... Mr. Green

Ту-тууу.....бауууууу... Laughing

Зизунче  Hug Е Каспър съм и аз  Mr. Green нали не съм слънчасала и никой не мЪ отразява  Mr. Green

# 581
Добър вечер,сладурки!

Зизу   bouquet

Рени  Hug

Пепи  Hug

Прегледах последните 4-5 странички на новата тема....... заинтригувахте ме и  мисля и аз да хвърля едно око на това слънце.......

Наде,  Hug много готина Хазал на снимките от сета.

# 582
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде  Heart Eyes То нали Еджела участва там бе,та ние сме си по темата ,за актьорите и техните бъдещи и настоящи проекти,а тя е с главна роля там все пак  Joy Joy Joy

# 583
Чей те отразим, чИ мой си останеш кат менИ КАспър... Mr. Green

Ту-тууу.....бауууууу... Laughing

Зизунче  Hug Е Каспър съм и аз  Mr. Green нали не съм слънчасала и никой не мЪ отразява  Mr. Green
И мен така...викам си лафиме на групи... Joy Joy Joy

Нарцисчева...глей ся...аз гледам, прекъсвам и четем...кви са тия спойлери... Laughing
Аз искам да ми е интересно...
Ай ся кажете нещо за Емко и Ферка...че цел ден спамите... Joy Joy Joy

# 584
Наде  Heart Eyes То нали Еджела участва там бе,та ние сме си по темата ,за актьорите и техните бъдещи и настоящи проекти,а тя е с главна роля там все пак  Joy Joy Joy

Еййй измисли го.  Joy

Наде
,изгледай отначало,за да ти стане съвсем ясна историята.  Peace

Ние със Систъра си мълчахме,че да не делим баклавата,а то какво стана  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт