Отговори
# 420
Дани,права си по-малко трябва да го зафалваме  Joy Joy Joy

Ама мълчете си и вие,по-добре сме си така: по-малко,че иначе може и като диспансера да стане  Joy Joy Joy

# 421
  • В света на мечтите... ❤
Вани  Hug Hug какво ми се смееш, легнала съм у 6  ooooh! снощи женско парти, та от Маслинката у нас та до 6 си откарахме   Joy Joy Joy

Дани  Hug Hug то след малко добър вечер  Joy Joy Joy Joy
Нищо,нищо,за някои ще е добър вечер,за теб ще е добър ден,а към 24:00 часа ще дойде и за теб времето за добър вечер  Joy  Hug

# 422
  • София
Вани  Hug Hug ама да ти кажа така си е по-добре, а сега аз докато се разсъня и ще стане 5 часа  ooooh! и то деня си мина  Tired

Снощи нещо изпуснах ли интересно?  newsm78 Оф аз тръгнах да си гледам 1еп на ПО и познайте дали го изгледах  Joy Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

# 423
  • Още у мъглата ...
Ама да знете колко трябваше да му намалявам главата на тоз Хакан и пак му е една огромна  Mr. Green Joy Joy Joy
Ооо,чок зор ще да е било  Joy  Joy  Joy

А главата на Хакчо е от снимката му с Хазал, дето я е прегърнал, боже каква любов струи от погледа му  ooooh! ooooh! Mr. Green

# 424
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Така, ся като всички ме поздравихте...да ви кажа и аз едно ''хош болдук" Mr. Green

# 425
Слънце,не знам дали е по-добре,но много бях уморена и не устисках повече  Laughing

# 426
  • София
Вани  Hug Hug какво ми се смееш, легнала съм у 6  ooooh! снощи женско парти, та от Маслинката у нас та до 6 си откарахме   Joy Joy Joy

Дани  Hug Hug то след малко добър вечер  Joy Joy Joy Joy
Нищо,нищо,за някои ще е добър вечер,за теб ще е добър ден,а към 24:00 часа ще дойде и за теб времето за добър вечер  Joy  Hug

Май тогава трябва да е добър ден за мене  Joy Joy че вечер съм най-активна, хората кога си лягат ние тогава работа вършиме  Joy Joy отряд за бързо реагиране сме се кръстили  Joy Joy Joy  Hug Hug

# 427
  • София
Слънце,не знам дали е по-добре,но много бях уморена и не устисках повече  Laughing

Е като си уморена ще си легнеш много ясно  Hug Hug тя и сестра ми снощи към 1 и тя така вика айде аз ви напускам и си легна и си заспа  Joy

Кукууу кооо?  Hug Hug Hug

# 428
  • В света на мечтите... ❤
Той ,Яман да вземе му вкара един,та поне-хептен да му изкриви полуизкривената мутра  Joy Joy Joy
Гледай пък да стане чудо и да вземе да му я поизправи  Joy  Joy  Joy

# 429
  • У Диспансера ...♥♥♥
Heart Eyes Heart Eyes

# 430
  • Още у мъглата ...
Чакайте и още нещо  Joy Joy Joy

Чаги се е разбеснял нещо, как така тоя ще му прегръща Хазалка  Mr. Green

Скрит текст:

Ако ви кажа, че ми се врътнаха в главата по време на снощното ми смукане и като се прибрах ги спастрях към 3:00-4:00 часа, не може да не ми повярвате, нали  Mr. Green Joy Joy
Кукуруку диспансерска съм си  Mr. Green
Вярвам ти.
Хи, хи, хи, много добре се е получил колажа.
Добре, че Яман не се е стреснал в тъмното от него. Joy

Аааа, Чаги си е безстрашен  Mr. Green Пък и като става въпрос за Хазалка, няма спиране  Joy Joy Joy

# 431
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ама мълчете си и вие,по-добре сме си така: по-малко,че иначе може и като диспансера да стане  Joy Joy Joy
Ан тъй замълчаваме си вече  smile3505

# 432
Ирче,кой е този най-долу вдясно?  newsm78

# 433
Споко момичета, Вие си зафалвайте слънчо, няма опасност да слънчасам. Joy

# 434
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирче,кой е този най-долу вдясно?  newsm78
Певец някакъв мисля ,и аз не съм запозната с него  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт