Отговори
# 630
  • У дома :)
Зизун, ми тъй де....слушам и изпълнявам. Laughing
Габииииии, чок гюзел е последният ти колаж, размаза ме, разтопи ме. Heart Eyes

Наде  Hug Ми те са си за размазване и разтапяне двамцата, аз за кво викам, че не ми трябва слънчасване, е така разтопена ша си ходя  Laughing Joy

newsm10 Само така Габче  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 631

Наде  Hug Ми те са си за размазване и разтапяне двамцата, аз за кво викам, че не ми трябва слънчасване, е така разтопена ша си ходя  Laughing Joy
Габо съ замразиш по некое вреемИ да мой съ събереш... Mr. Green
  Joy Joy Joy Joy

# 632
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
И да сме по темата.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

newsm19 newsm19 newsm19

# 633
Много красиво Heart Eyesзвук нямаше явно уредбата не им е била уред Mr. Greenнякаква голяма група си е поръчала та намазахме и ние Laughing

Рени, дано имаш възможността да го гледаш и със звук!  Peace Тогава ефектът от шоуто ще бъде пълен!!!  Peace
светлините и лъчите ми бяха достатъчни  имаше камбанен звън в 19ч за разкош Mr. Green оставям ви да слънчасвате че през тел ми е чак зор

# 634
  • Още у мъглата ...

Габо съ замразиш по некое вреемИ да мой съ събереш... Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Остай, е ся кат доди зимата  ooooh! ooooh!

# 635

newsm19 newsm19 newsm19

dancing dancing dancing dancing dancing

# 636
  • Още у мъглата ...

newsm19 newsm19 newsm19

Ох, беее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 newsm68 newsm68 newsm68
 newsm19 newsm19 newsm19

# 637
  • Още у мъглата ...
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

">#[/video]

# 638
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ВИднагически чичеци за мен, чИ открих песента която беше толкова законспирирана, чи и до днес не знам кой я пее...ама нъл съм си поИглот си я намерих по думи от текста. Laughing

# 639
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Айде пак ФЕмир, ама малко афтър  Mr. Green Party Party Party

ох, че хубавииииии,  newsm18 newsm18 newsm18ФЕМИР ФОРЕВЪРnewsm18 newsm18 newsm18

# 640
  • В света на мечтите... ❤
Зиз,твоя мъж ко пак обяснява,да не би да смята да пребоядисва тавана  Mr. Green  Hug  Hug  Hug

И да не съм само спам  Naughty малко ФЕмир  Heart Eyes

# 641
ВИднагически чичеци за мен, чИ открих песента която беше толкова законспирирана, чи и до днес не знам кой я пее...ама нъл съм си поИглот си я намерих по думи от текста. Laughing
Речено, сторено.  bouquet  bouquet  bouquet
Това е една от най-ФЕмирските песни. Като я чуя и се сещам веднагически за сцената в колата на Емко в 12 епизод, след като я закара до улицата след гостуване в майка му.

# 642
# 643
  • В света на мечтите... ❤
Ади и аз ти давам чичек за труда   bouquet
Ама,що не каза,че я търсиш бе душа,щях да ти я метна веднага,тази беше първата песен,която открих и слушах по цял ден,когато ме завладяха ФЕмирите  Grinning   Hug  Hug  Hug

# 644
  • Още у мъглата ...

Хайде бързо   newsm51 newsm51 newsm51

Не че не можеш да се саочичечнеш и успокОиш, ама нъл съм от най-добрите и най-милите  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт