Отговори
# 645
Ай, чичеци  bouquet  bouquet и за това Нарцисче за клипчето.
Така и не ми стана ясно до ден днешен Емко що така се кискаше безпричинно в каретата на острова..... Rolling Eyesсигурно е слънчасал. Joy

# 646
# 647
еййййййййййй най-накрая малко рахат да имам бе Joy Joy Joy Joy Joyто от хайкане и от маси ред не ми остава да сЪ  цопна при вас Winkснощи ви прегледах на бързо и право в креватя........
вай бе много стИ сЪ напекли май нЯщУ бугюн Blushслънце,жега ,шапки Joy Joy Joy Joy Joy
и аз като Габчи и Пепи няма да се препичам за сега,че  от Фемирския вирус нищЪ да сЪ ликувам Blushболна искам да си седЪ Blush Blush Blush
Днес ми беше страхотен деня Blushвидях се с две бг мами Пепитааааааа Hug и Димошка Hugнемо'им се наприказваме бе Blushне усетихме как минаха два часа,ама много гот си ни беше другия път пак Hug Hug Hug
Габче Hugама много гюзел колажчетата мЪ къз Blush
Ренку Hugсигурно е било невероятна красота Flutter
Зизуно Hugнасълсън джанъм наабер Joy Joy Joy
Ирко HugДи HugЕли Hugмомичета Hug Hug Hug Hug Hug
Наденце Hugтенкс за снимките  Simple Smileаз днес ги видях в туитъра,ама  съм с флашка та чок зор ми беше и хич не се и опитах да ги постна тук  Flutter
утре ще е друго с нета от в къщи Partyхич не ми се прибира,ама няма начин Winkдруго си е при мама бе...................
нЯщУ някой хабер по специален да съм отървала Blushако има конушвайте лютвен къзлар Hug

# 648
# 649
  • София
Тоз' Керем симпатичен, ама Емко не си го давам (все още).
Ще погледам още малко, де  Laughing

# 650
  • Още у мъглата ...
ВИднагически чичеци за мен, чИ открих песента която беше толкова законспирирана, чи и до днес не знам кой я пее...ама нъл съм си поИглот си я намерих по думи от текста. Laughing
Речено, сторено.  bouquet  bouquet  bouquet
Това е една от най-ФЕмирските песни. Като я чуя и се сещам веднагически за сцената в колата на Емко в 12 епизод, след като я закара до улицата след гостуване в майка му.

И после като Халилудко я пусна песента в колата, като я возеше до училището и тя веднагически поиска да я спрат  Rolling Eyes

И после, като й се кефеше на песента, когато след болницата вече, отиваха при Хандето, когато майка й й сервира кафето  Sunglasses

# 651
  • Още у мъглата ...

Нищо не разбрах за какво говорят, ама Хазалка много хубава  Heart Eyes

Жани  Hug
Ами май няма нищо интересно или ново  newsm78

# 652
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Габооо, дръж и ти чичеци за клипарката... newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Сетих се оня момент кога Емко не отрази Ферка... Joy Joy Joy Жи напрая анализ на тва... Joy Joy Joy

Жанке, чок шокюр къз... Hug

Ко да ти конушваме...цел ден тукя бешИ слъчево и горещо... Mr. Green

Мило...ЛЮТФЕН!!! Laughing

# 653
  • Още у мъглата ...
Ай, чичеци  bouquet  bouquet и за това Нарцисче за клипчето.
Така и не ми стана ясно до ден днешен Емко що така се кискаше безпричинно в каретата на острова..... Rolling Eyesсигурно е слънчасал. Joy

А те и двамата си се кискаха и бяха в страхотно настроение, сякаш реално бяха отишли заедно някъде на почивка и си се кефеха  Party Party Heart Eyes Heart Eyes

# 654
Привет на всички  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes и аз да се цопна при вас
 newsm78 нещо интересно днес някоя новинка за нашите убавци  Flutter

# 655
Зизуууу, лютфен, преди анализчето ти, светни ни какво каза във видеото Хазалчето, което публикувах.
Айде, па, ще ти дам чичек.
Жани, Дианче, хабери, йок бугюн.

# 656
  • В света на мечтите... ❤
Зиз,ти веднага го грабна мъжо ти как ги върти на пръстче всички да показваш  Hug

Жанка  Hug  Hug  Hug

# 657
  • Още у мъглата ...
Йени  Grinning

Нещо са го изненадАли  Joy Joy

# 658
  • София
Йени  Grinning

Нещо са го изненадАли  Joy Joy

Скрит текст:

hahaha

# 659