Лакове за нокти- 83

• 66 837
  • 721
  •   1
Отговори
# 195
Аз днес за добро утро имах огрооооомна лакова поща! Crazy
Скрит текст:

Eто ги и на снимки в по- близък кадър, на който му е интересно- http://radidimitrova.snimka.bg/other/lakove-i-boichki.597526.31791888

TheBlackWidow събуди ми любопитството да го видя и аз тоя Перфект на ноктите ми и на слънце Laughing

мдааа
имаш сериозен проблем ...  с избора  Grinning
колко време ти отнема да си избереш цвят?  newsm78

само моите да посмеят пак да ми броят лаковете, ще ги пратя тук да гледат
заяли са се с някакви си 50бр, ама ха

# 196
  • София
Аз съм с MAC Sinfully Sweet. Много интересен цвят, но на светлата ми кожа не може да изпъкне така добре  Tired
http://www.eatlovemakeup.com/2013/10/mac-nail-lacquer-sinfully-sweet.html

# 197
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз пък снощи изрових един забравен любимец - първият ми пясък, който не съм слагала от почти една година  ooooh!

# 198
  • София
gadamer, тази седмица ако знаеш как му се бях наканила, ама му се размина нещо. Но другата ще го сложа обезателно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 199
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Днес съм на лилава вълна.Flormar Supershine 14

# 200
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Имам и аз един Диорски с проблематична четка.

Големината ли ви притеснява?На мен точно Диорските лакове са ми най-любими след тези на Zoya,заради мащабната четка,с която успявам от раз да покрия цялата плочка.

# 201
  • Пловдив

Днес съм така Flormar 392, иначе този MAC Sinfully Sweet направо ми събра очите, страхотен е, скоро ще го потърся за нова покупка.

# 202
  • USA, Steak State
В интерес на истината не се учудвам, за разликата в s75. Ако си спомняте точно тази марка имаше доста разминавания в партидите с други цветове. Нищо чудно на мен да ми се е паднало И със златисти частички.
Не помня откъде го имам, май беше от размяна с някого оттук.

Много тъмни красоти сте псунали днес в темата.  Heart Eyes

# 203
Искам много да похваля топ лака на Джесика. В неделя се лакирах с Табу на Шанел и покрих с един пласт. В сряда за моя изненада Табу не беше помръднал и понеже нямах време да го сменя го намазах отгоре с още два слоя Джесика за по-силен блясък и опресняване. До този момент на лака няма и пукнатина, а това все пак е Шанел, който има трайност три дни максимум и то с напукване още на втория.

От днес започва "Арена на красотата" ще ходите ли?

# 204
  • Стара Загора
След като отминаха възхвалите по Stay the night го сложих най-сетне и аз. Mr. Green
Никак не съм очарована, не знам защо. newsm78

# 205
Здравейте,знаете ли откъде могат да се намерят такива лепящи кръгчета като във видеото или нещо подобно http://www.youtube.com/watch?v=yc8gcKDyiBI&list=PLiCxZTDiEQC … Vo8GlD7OapuWmF-oQ

# 206
на Арената при Селена Ес има Коледната колекция на Опи, много се изненадах и прибрах 4 лака.Kiss me at midnight, baby please come home, Emotions, Wonderous Star. идва ми с всички да се лакирам.

# 207
  • Отвъд алеята зад шкафа
Искам много да похваля топ лака на Джесика. В неделя се лакирах с Табу на Шанел и покрих с един пласт. В сряда за моя изненада Табу не беше помръднал и понеже нямах време да го сменя го намазах отгоре с още два слоя Джесика за по-силен блясък и опресняване. До този момент на лака няма и пукнатина, а това все пак е Шанел, който има трайност три дни максимум и то с напукване още на втория.

От днес започва "Арена на красотата" ще ходите ли?

Да, много е хубав топът на Джесика, с траен блясък.

# 208
на Арената при Селена Ес има Коледната колекция на Опи, много се изненадах и прибрах 4 лака.Kiss me at midnight, baby please come home, Emotions, Wonderous Star. идва ми с всички да се лакирам.

Сподели цени, пак ли са по преценка на продавачките? ooooh! И има ли вход?
Да предложите такова жълто като на Джей Ло?  Mr. Green

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/10/18/article-2465620-18D1B0 … 8-475_634x899.jpg

# 209
Входа е както всяка година 5 лева, цените на лаковете по 14,35лв. Аз ползвах фирма така че незнам,  дали се правят на луди.

Общи условия

Активация на акаунт