Лакове за нокти- 83

• 66 846
  • 721
  •   1
Отговори
# 180
  • МАРС
Днешният дъждовен маникюр,  Essie - We're in it together и Essence - Disco, Disco:

# 181
# 182
Да си спомним за лятото  Mr. Green
Скрит текст:
Как съм го пропуснала този пясък? #Crazy Страхотно ти стои, Ел! Hug

PS. Току що погледнах, че и аз го имам този лак, но моя е абсолютно и само лилав и тези златни частици, които виждам на твоите снимки, в моя ги няма Shocked Shocked Shocked А точно това е, което ми грабна окото от твоите снимки. Странна работа... newsm78
Ако този за който си мисля (s75) e със сребърни частици

# 183
Извинявам се сега цъкнах на снимката и видях,че е 75,но странно и моят няма златни само сребърни частици Shocked

# 184
  • USA, Steak State
На слънце се виждат и златисти отблясъци, но на сянка не. И аз се зачудих като започнах да снимам на слънце и си погледнах след това ноктите.

# 185
  • София
И като стана дума за червени лакове...

# 186
Записче с един есенен пясък - Кико 645, май не съм го пускала тук Heart Eyes

http://www.dropsofrainbow.com/2013/10/notd-kiko-sugar-mat-645-burgundy.html

По въпроса, есента нося тъмни цветове - бордо и лилаво най-вече. Любимецът ми без колебание е Октобърфест Crazy

# 187

Аз много искам да видя маникюра! Заплюла съм си го този лак и аз Grinning

ето
http://lappland.snimka.bg/daily/nokti.780366.31791827
като съм се опитала и да го сравня с Essie wicked (на краката)
без слънце изглеждат идентични

четката на Диор ми беше трудна за употреба и се вижда  Embarassed
дано ѝ свикна бързо

# 188
W'A'S'P', благодаря ти! Убийствен е този цвят Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Страхотно ти седи. И аз ще си го взема.
Не съм показвала скоро маникюр, защото си изпочупих ноктите и имам раничка на единия пръст, но понеделник мисля да сложа Шанел-Табу.

# 189
# 190
Имам и аз един Диорски с проблематична четка. Нещо й има, не знам Thinking Много странно и трудно нанасям с нея лака.
А Табуто е приказен лак! Аз толкова го чаках да пристигне в Бг. Спомням си, че като чух, че е дошъл отидох в Прити шоп с отварянето на магазина на Витошка. С такъв замах влязох в магазина, една сънена, разрошена, че уплаших консултантките.
Един от най-любимите ми лакове е. Издръжлив е много и стои много красиво.

# 191
ще се търси задължително
тук знам за две вериги, които го продават, но за съжаление не е в списъка им за онлайн пазаруване и ще ходя на място да търся

с какви основа и топ го ползваш?

# 192
  • Отвъд алеята зад шкафа
Табу не прилича ли на Октоберфеста?

# 193
С някакви най-обикновени. Даже сега видях, че основата съм я забравила на морето и имам само топ. Мисля, че от аптека ги взех, не помня наистина. Не знам даже как се казват.
Ще мина през Сефора да взема някаква основа(добре, че ми напомни).

p.s. Нямам Октобърфеста, но по снимки ми стои повече бордо.

# 194
Аз днес за добро утро имах огрооооомна лакова поща! Crazy

Eто ги и на снимки в по- близък кадър, на който му е интересно- http://radidimitrova.snimka.bg/other/lakove-i-boichki.597526.31791888

TheBlackWidow събуди ми любопитството да го видя и аз тоя Перфект на ноктите ми и на слънце Laughing

Общи условия

Активация на акаунт