Лакове за нокти- 83

• 66 884
  • 721
  •   1
Отговори
# 90
  • Казанлък
Скъпичък си е  Crossing Arms
Аз съм така днес:

# 91

Невероятен е, и аз го чакам да пристигне.  Heart Eyes

# 92
  • USA, Steak State
Цитат
Направи ми впечатление, че Еси не са сред 3-free лаковете на първа стр
А са именно такива, поне според тукашните сайтове
 newsm78

Не е добавена марката, иначе и тя е 3 free. Този списък е "основен" с идеята да се добавят и други марки.
Бубс, когато има време ако може да го добави към първият пост...

Вещерският ми маникюр

# 93
  • София
Ели, много хубав вещерски маникюр Heart Eyes

Аз се включвам с малко щатски придобивки, които не са нищо ново и специално за форума, но за мен са много искани лакове Crazy
Скрит текст:

По темата - в момента ми се носи всичко де що е лак Laughing

# 94
  • София

По темата - в момента ми се носи всичко де що е лак Laughing
Сладурана!

# 95
О Долс, сега видях, честито! Да сте живи и здрави и да е лека, и до термин! Heart Eyes Hug  bouquet

Лакирах се с Табу Шанел и върху него изпробвах за първи път топ лака на Джесика. Съхне много бързо и въобще не се отдръпва, но няма нищо общо с блясъка на Сеша. Склонна съм да му простя обаче и да заменя "раковия" с него и ще го направя. Всъщност вече го направих, прибрах Сеша и се чувствам добре. Peace

# 96
Мишчица, TheBlackWidow много красиви!  Heart Eyes
Кати, честита Зоя!
А дали в Мориа има нещо останало от тази серия на Зоя? Иска ми се или Chita или Sunshine...

# 97
Хехе не мога да не похваля добрия вкус на моя половин
Дойде си от Лазурния бряг с ново попълнение във вамп-колекцията ми
http://www.dior.com/beauty/int/en/makeup/nails/nail_lacquers/dio … naillacquers.html

Мислех да режа ноктите, но ще го отложа със седмица, за да се насладя на новия цвят

# 98
  • Sofia
   Момичета, попаднах на една интересна статия на английски за разредителите за лакове. В нея накратко се твърдеше, че Seche, например, може да бъде ефективно разреден единствено с разредителя на същата марка - Seche Restore, тъй като съдържа толуен (toluene), който липсвал в някои други разредители. Ако пробвате да подобрите посгъстилия се Seche с продукти на други марки, се казваше, че ефектът ще е нулев, а даже може и да стане още по-зле... От друга страна, беше споменато, че някои от токсичните съставки в Seche Restore могат да "замърсят" чистия състав на лакове като Zoya, например, и май не е препоръчително да се използва с тях. И аз вече се чудя на какво да заложа, а ми е спешно, защото Seche-ът ми вече доста се е посгъстил и трудно върши качествена работа.  Confused

# 99
  • София
Black Cat 13 ползвам Сеш от около 2-3 години /не постоянно само него/, и го разреждам с разредител на Перфект. Никога не съм имала проблем. Масово момичетата тук разреждат Сеш със същият разредител и не съм чела да има проблеми. Все същият си е  Peace. Честно казано при мен Пош се държи по-добре. Не се отдръпва, не се сгъстява толкова бързо, много по траен ми е от Сеш на ноктите, има прекрасен блясък и е безвреден. И него разреждам с Перфектския разредител  Peace.

# 100
  • Sofia
   Миши, благодаря за разясненията.  Hug Четох и преди хубави неща за разредителя на Perfect, но не знаех, дали се комбинира успешно със Seche. Обаче пък, при положение, че Perfect си е по-бюджетна марка, няма ли разреждането с него да повлияе негативно върху качеството на по-безобидните и изчистени като състав марки (Zoya, да речем, както споменах и в предишния си post)?  Thinking

И относно пословичния блясък на Seche, има ли последно или не, друг бързосъхнещ топ-лак, който да се доближава до този ефект - кристална лъскавина? Кой да пробвам като ми свърши Seche-а, колебая се между Poshe и Essie - Good To Go?  Peace

# 101
  • USA, Steak State
За мен идентичен блясък има и HK Girl и от 2 години ползвам само него.

# 102

H K Girl е идентичен като блясък, но и той не е от безвредните, ако на някой това му е сред важните фактори. Иначе пък не се отдръпва за разлика от Сеш.

Black Cat, по отношение на питанката ти - Poshe съхне толкова бързо, колкото и Сеш. С блясъка ми е малко на партиди сякаш. Essie Good To Go съхне една идея по-бавно от гореспоменатите, но има хубав блясък и също е с изчистен състав. Ако вредностите не са ти от значение, предложеният от Черната Вдовица топ, за мен е по-добър от Сеш.

Аз лично за топ лакове предпочитам да нямат вредни съставки заради ефекта на натрупване. Виж лак, който чат-пат слагам, не ми е такъв проблем.

# 103
А какво ви е мнението и опита от база и топ 2в1?
Аз в момента използвам точно такъв ОПИ продукт, но скоро ще трябва да взимам нещо ново и се чудя какво да взема и да е поне 3-free продукт  newsm78

# 104
  • Отвъд алеята зад шкафа
Денси, пробвай да нанесеш топът на Джесика на два плътни слоя. Поне при мен имаше почти идентичен вид със Сеш, само на докосване се различаваха ноктите. Съхне също толкова бързо.

Пробвах гел топът на Кико - хубав е, прилича на Сеш на вид, но има един основен недостатък - не съхне. Много, много, много бавно. След 2 часа съхнене си легнах и имам отпечатъци на чаршафи по ноктите. На сутринта минах отгоре със Сеш и той оправи следите.

Сеш го разредих с Перфект, на първото лакиране не се отдръпна, но на второто отново започна да се свива. А е доста разреден  Sad Освен да взема да пробвам Пош.

TheBlackWidow
откъде мога да намеря този топ HK Girl?

Общи условия

Активация на акаунт