Лакове за нокти- 83

• 66 848
  • 721
  •   1
Отговори
# 165
поздрав!  Whistling

Скрит текст:

# 166
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
поздрав!  Whistling

Скрит текст:

201uu

# 167
  • София
поздрав!  Whistling

Скрит текст:

newsm10 Много е вярно!
Наистина не виждам моя любим нюанс!  Joy

# 168
поздрав!  Whistling

Скрит текст:

Много ми хареса. PeaceТова май важи и за гардероба, все няма какво да облечем, макар че той се пука по шевовете. Laughing

Момичета, някой има ли идея кой е лакът от снимката? Виждам, че е China Glaze, но не можах да открия кой точно е цвета.

Благодаря ви предварително за помощта.  bouquet

# 169
  • Казанлък
Момичета, организирах скромен giveaway в блога и Ви каня да участвате:

http://kati-kz.blogspot.com/2013/10/fall-giveaway.html

# 170
  • Стара Загора
Тъй, ако някой не е разбрал (както и аз едва вчера видях поста във фейсбук) ГР имат промоция - 3 лака Selective на цената на 2. Аз мисля да се възползвам, стига да си харесам цветове, разбира се.  Grinning Важи само за фирмените им щандове в моловете.
Скрит текст:

А по щандовете на каква цена ги предлагат? Там много надуват цените, а в останалите магазини някои от продуктите им са на доста по ниска цена.

# 171
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Тъй, ако някой не е разбрал (както и аз едва вчера видях поста във фейсбук) ГР имат промоция - 3 лака Selective на цената на 2. Аз мисля да се възползвам, стига да си харесам цветове, разбира се.  Grinning Важи само за фирмените им щандове в моловете.
Скрит текст:

А по щандовете на каква цена ги предлагат? Там много надуват цените, а в останалите магазини някои от продуктите им са на доста по ниска цена.

2.70-2.90

# 172

Момичета, някой има ли идея кой е лакът от снимката? Виждам, че е China Glaze, но не можах да открия кой точно е цвета.

Според мен е Stella, но не му е много реален цвета на тази снимка, с която го търсиш (ако е той, де Laughing)
Скрит текст:

# 173

днес го пробвах
страшен блясък има, но няма слънце и блестящите  частици не се виждат
но четката ме измъчи, супер странна е и малко се пооплесках  Embarassed
ще опитам да се щракна като изсъхне добре и после ще режа, че ноктите ми са доста дълги за моя вкус и всекидневие

Аз много искам да видя маникюра! Заплюла съм си го този лак и аз Grinning

# 174
  • USA, Steak State
Да си спомним за лятото  Mr. Green

# 175
Да си спомним за лятото  Mr. Green
Скрит текст:
Как съм го пропуснала този пясък? #Crazy Страхотно ти стои, Ел! Hug

PS. Току що погледнах, че и аз го имам този лак, но моя е абсолютно и само лилав и тези златни частици, които виждам на твоите снимки, в моя ги няма Shocked Shocked Shocked А точно това е, което ми грабна окото от твоите снимки. Странна работа... newsm78

Последна редакция: чт, 17 окт 2013, 22:09 от Radi D.

# 176

Според мен е Stella, но не му е много реален цвета на тази снимка, с която го търсиш (ако е той, де Laughing)
Скрит текст:

Благодаря ти. Надявам се, че не е Stella, защото ако е, това което ми се иска е доста различно. Hug

# 177
Тези лакове на Исадора излязоха още преди месец, даже пуснах тук мои снимки от щендера им в магазина.
На живо не са толкова впечатляващи Flutter
Нещо съм пропуснала явно... fiuuuuuu Тъкмо няма да ги мисля.
Аз вчера сложих един ГР Carnival 12, но поради лошото време не успях да направя особено хубави снимки. Sad
http://fireflavour.blogspot.com/2013/10/avon-vintage-blue-golden … ose-carnival.html
TheBlackWidow  Heart Eyes !

# 178
Да се похваля че и аз се сдобих с лакове на ОРI от намалените.  ThinkingЯбълката, целуни ми лалетата и road hause blues +  shatter сребърният'
Момичета има две питания :
1. Как нанасяте shatter на OPI за да ви се разкъсат ( напукат), на дебел или тънък слой. Пробвах всякак и не става. Embarassed
2. Преди две години в старите теми намерих че, сте коментирали за металните нокти (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=605490.15) Та някой има ли по нова информация от къде , как и какви са възможните "съвременни" варианти за постигане на този ефект.

# 179
  • Sofia
1. Как нанасяте shatter на OPI за да ви се разкъсат ( напукат), на дебел или тънък слой. Пробвах всякак и не става. Embarassed

Принципно, навсякъде по сайтовете и блоговете четох, че трябва да се нанася върху напълно сух лак отдолу, но при мен се получава най-добре, ако базовият лак още не е изсъхнал. За разкъсването на Shatter-а на по-едри парченца, мисля, че трябва да нанесеш по-голямо количество, а за по-фини люспички - по-малка доза от Shatter-а. Пробвай и кажи после какво е станало.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт