Лакове за нокти- 83

• 66 854
  • 721
  •   1
Отговори
# 150
привет-мривет
преди няколко дни видях един черен лак с тъмнолилави оттенъци, но не мога да се сетя къде точно
  Embarassed

плс, ако някой е виждал нещо подобно, да свирка

# 151
  • Sofia
А Перфекта със златните люспички кой номер е, прегледах тази тема от началото но не намерих къде е коментиран номера му  newsm78

S47 e Peace

Аз освен него, си взех и още един - същия, но със златни нишки, вместо с люспички - също е доста ефектен, номерът му е S46. Хвърли му един поглед, може да ти допадне.  Peace

# 152

днес го пробвах
страшен блясък има, но няма слънце и блестящите  частици не се виждат
но четката ме измъчи, супер странна е и малко се пооплесках  Embarassed
ще опитам да се щракна като изсъхне добре и после ще режа, че ноктите ми са доста дълги за моя вкус и всекидневие

# 153
  • София
Аз вчера драстично си скъсих ноктите, кардинално реших въпроса с единия зацепващ се нокът. Сега съм без нокти, но с един черен хубавец.
http://www.album.bg/belav/images/30991109/

# 154
# 155
 Black Cat 13 от къде ги вэе,аэ само тоэи с нишките намирам

# 156
  • София
Не успях днес да го намеря този Перфект със златните люспи.
Купих си пясъчния S67, който по-напред показа Точица. Имах нужда от бежово-кафяв пясък, а от новите на Марая, в тази гама, във всеки има по-нещо дето не е каквото трябва за мен.
Утре ще го пробвам Перфект-а, и се надявам да не ме разочарова като холотата им. Бях се зарекла пясъци на ГР и Перфект да не купувам, ама...
А и на този със златните люспи, се чудя какво съм се залетяла, като в ежедневието нося сребърни бижута, но снимката с нюда ми е влязла под кожата  Whistling

# 157
Снимката с нюда и на мен ми влезе под кожата, взех един от на майка ми нюдовете и се издокарах и аз така. Много е хубаво  Heart Eyes Иначе в Тити в Красна поляна взех последния  Tired

# 158
  • Sofia
Black Cat 13 от къде ги вэе,аэ само тоэи с нишките намирам

Моят (този с люспичките) го взех от Mall Serdika (от DM или Lilly - не си спомням точно кое от двете,  newsm78). Не мога да кажа, дали е бил последният, тъй като лаковете бяха нахвърляни един върху друг и предполагам, че ако човек се разрови, отдолу може да се покажат и още бройки. Иначе, преди около седмица, го видях и в Lilly срещу ВМА; магазинът е доста добре зареден, така че мисля, че и понастоящем лакът ще е наличен там.  Peace

Последна редакция: ср, 16 окт 2013, 22:12 от Black Cat 13

# 159
Този със златните люспички го видях в Лили в мола на Цариградско - имаше няколко бройки в купчината. Grinning

# 160
 Златните люспи на Perfect ги купих от Лили в кв.Лозенец.

# 161
Момичета благодаря на всички за отговорите и аз не знам защо толкова съм се зарибила,като не обичам златно,но комбинацията е готина

# 162
Момичета благодаря на всички за отговорите и аз не знам защо толкова съм се зарибила,като не обичам златно,но комбинацията е готина

Има още доста готини комбинации. Мисля, че миналата година пуснаха едно OPI със златни люспи и доста снимки още тогава гледах. Виж в google какви прекрасни неща излизат, като напишеш gold flakies nail polish  Money

# 163
Нещо ново от ИсаДора, което някак ми напомня Коледа и НГ... Heart Eyes

# 164
Тези лакове на Исадора излязоха още преди месец, даже пуснах тук мои снимки от щендера им в магазина.
На живо не са толкова впечатляващи Flutter

Общи условия

Активация на акаунт