Лакове за нокти- 83

• 66 860
  • 721
  •   1
Отговори
# 135
Страшно зарибяваща темичка, момичета.  Simple Smile Показвате страхотни неща.  Присъединявам се към вас с един от любимите ми лакове:          

# 136
  • София
- снимката е от ИТ

# 137
Ивче,просто тези са ми любимите Зои-Мiranda,Chyna,Carter,за това казах,че ако някой пусне Miranda ще припадна Hug

# 138
gadamer никога не може да си купила прекалено много сини лакове, винаги има нужда от поне още един  Mr. Green

# 139
  • Пловдив
От днес съм така /снимката е от интернет/. Perfect 73:

# 140
  • Стара Загора
Ивче,просто тези са ми любимите Зои-Мiranda,Chyna,Carter,за това казах,че ако някой пусне Miranda ще припадна Hug

Carter ще бъде тези дни при мен, ще й се нарадвам подобаващо. От както frixi я показа, не съм спала за нея. Mr. Green Hug

# 141
Благодаря ви за коментарите относно предния ми маникюр!  Hug
ChG Itty, Bitty & Gritty

# 142
  • Казанлък
Ето ме и мен:

Последна редакция: ср, 16 окт 2013, 13:50 от bubanka

# 143
  • София
Юле, колко ти издържа тази Чайна на ноктите? При мен марката не е особено трайна, но на този пясък от лятото му се чудя и сега твоята снимка ми въздейства много силно.

А Перфекта със златните люспички кой номер е, прегледах тази тема от началото но не намерих къде е коментиран номера му  newsm78

# 144
  • Отвъд алеята зад шкафа
Юле, колко ти издържа тази Чайна на ноктите? При мен марката не е особено трайна, но на този пясък от лятото му се чудя и сега твоята снимка ми въздейства много силно.

А Перфекта със златните люспички кой номер е, прегледах тази тема от началото но не намерих къде е коментиран номера му  newsm78

Аз го имам, издържа ми 4 дни без забележки, което за мен е достатъчно, т.к повече от 4 дни не стоя с един лак.

# 145
  • виртуално
видах вчера тази снимка в нета и снощи съм сънувала подобни лакове

знаете ли как се казва и дали има и други подобни?

# 146
И при мен China Glaze издръжат по ден и това ме вбесява, тъй като имат много красиви цветове. Но пък това не ме спира да ги купувам  Mr. Green Та така установих, че на моите нокти Texture лаковете им ми издръжат цели 3 дни, което си е чудо. http://iiv-mortisha.blogspot.com/search/label/china%20glaze

видах вчера тази снимка в нета и снощи съм сънувала подобни лакове

знаете ли как се казва и дали има и други подобни?
Това според мен е фотошоп, иначе за термолак с преливащи три цвята, съм виждала само на Dance Legend

# 147
  • Стара Загора

S47 e Peace

Чайните (пясъчните) издържат прилично по 3 дни при мен.

# 148
  • София
Мерси за отговорите момичета!  Heart Eyes

# 149
Тъй, ако някой не е разбрал (както и аз едва вчера видях поста във фейсбук) ГР имат промоция - 3 лака Selective на цената на 2. Аз мисля да се възползвам, стига да си харесам цветове, разбира се.  Grinning Важи само за фирмените им щандове в моловете.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт