Лакове за нокти- 83

• 66 868
  • 721
  •   1
Отговори
# 120
Скрит текст:
- лака на Perfect.

Извинявам се,че използвам снимка на съфорумка.

# 121
Виждам ,че сте подхванали темата и за това да повторя питането си от предните страници-колко разредител слагате в топа.Аз предния път сложих 5-6 капки,но май нямаше е ефект,сега сложих към 20тина,чак тогава ми се видя ок на консистенция,но помътня леко.Ще видя другият път дали ще се дръпне.

колкото е нужно, за да ми хареса консистенцията - зависи колко е поизсъхнал лака или топа

много-в-едно не харесвам, винаги се чудя дали не е по-скоро манджа-с-грозде  Laughing

# 122
Това е страхотно. Heart Eyes Този нюд има ли го от по-евтините марки?

# 123
Голяма красота е комбинацията между нюда и златото  Crazy

Тази година Арената на красотата ще е от 19 до 21 октомври, ако някой го интересува и все още не знае.

# 124
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз днес съм в бежаво-златна есен:

Зоя Годива + Томоко

# 125
  • София
Днес съм на есенна вълна + лятна Grinning хем ми се носи ярко, хем тъмно...та, малко шаренийка се получи, но това е положението.

# 126
  • Стара Загора
~betta~, аз съм пускала пролетта - в комбинация с Destiny. Peace

Скрит текст:

Благодаря на всички.  bouquet

# 127
  • София
Записвам се в новата тема с OPI Cute Little Vixen http://www.eatlovemakeup.com/2013/10/opi-cute-little-vixen.html Не ми допада така както Underneath the Mistletoe  Naughty

# 128
Аз днес съм в бежаво-златна есен:

Зоя Годива + Томоко

Много ми допада как ти стоят, но за мен така като са един до друг, май Годива ми допада повече, тя е на показалеца и малкото пръстче, нали?

# 129
  • Отвъд алеята зад шкафа
peperuda333 Да, Годива е на показалеца и малкото пръстче. Тя е по-незабележим и телесен цвят, със скромен сребрист брокат. Томоко е по-жълт, светъл и много по-блестящ на живо. На мен Годива също ми харесва повече и обратно на логиката прави по-силно впечатление от Томоко. За Годива постоянно получавам въпроси и комплименти в ежедневието.

За Томоко умувам някакво коледно приложение в съчетание с червен крем лак.

# 130
Ето ме и мен, чак на 9та страница. Нямам предпочитан есенен цвят, все още съм на тема ярки цветове, ако жълтото е есенен цвят - то то ми е любимия Simple Smile
Да ви се похваля с какво ме зарадва една приятелка - Kiko Sun Pearl 429  Heart Eyes

# 131
  • USA, Steak State
Снощи си сложих лилав пясък на Пърфект, определено ме впечатли. Ще показвам скоро.  Peace

# 132
Аз пък днес си купих този Пърфект, който по-горе е показан върху един нюд. Цял ден го гледам и му се радвам и се чудя защо по дяволите не си купих и нюд  Mr. Green

# 133
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ето ме и мен, чак на 9та страница. Нямам предпочитан есенен цвят, все още съм на тема ярки цветове, ако жълтото е есенен цвят - то то ми е любимия Simple Smile
Да ви се похваля с какво ме зарадва една приятелка - Kiko Sun Pearl 429  Heart Eyes

Взех си същия, мислех следващият ми маникюр да е точно с него. Купих на един път 5-6 сини лака, в различни нюанси. Отделно имам няколко други. Mr. Green

# 134
  • София
На мен хем ми се носят по-тъмни и плътни цветове, хем като се лакирам с такива
ги трия на следващият ден...Въобще не мога да реша какво ми се носи...  Rolling Eyes
Сега съм с Джапанката  Laughing Но нека да покажа нещо по-есенно -

Essence here's my number -
Скрит текст:

Essence me and my lover -
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт