Лакове за нокти- 83

• 66 890
  • 721
  •   1
Отговори
# 105
Обещаните снимки на най-красивия червен пясък за мен

още много http://iiv-mortisha.blogspot.com/2013/10/perfect-sand-s52-golden-rose-jolly.html

А от снощи съм със сета Pink of hearts 2012, тъй като миналата година ми пристигна след като вече се бях спретнала в подкрепа на тази кауза и така си остана за тази година сефтето.  Mr. Green

# 106
Аз топ лак в момента ползвам този на Лореал и съм много доволна от към съхнене и блясък.

# 107
Виждам ,че сте подхванали темата и за това да повторя питането си от предните страници-колко разредител слагате в топа.Аз предния път сложих 5-6 капки,но май нямаше е ефект,сега сложих към 20тина,чак тогава ми се видя ок на консистенция,но помътня леко.Ще видя другият път дали ще се дръпне.От къде се сдобивате с Пош,аз се чудя между него и Ревлон.А какво ви е мнението за база и топ в 1,аз сега ползвам такъв на Арт деко,но като основа,води се бързосъхнещ.

# 108
О Долс, сега видях, честито! Да сте живи и здрави и да е лека, и до термин! Heart Eyes Hug   bouquet

Мерси!  Hug

# 109
  • Sofia
   TheBlackWidow,   bouquet

Fiama, благодаря за изчерпателния отговор.  Hug Да, определено ми се иска този път да заложа на по-безобиден като състав топ-лак, защото, както съм споменавала и преди в темата, имам усещането, че ноктите ми леко се поувредиха от Seche-а; естествено, може и да не е от това, но няма как да разбера, докато не си "почина" малко от ежеседмичната му употреба. В такъв случай, вероятно последователно ще пробвам ефекта на Poshe, Essie и Jessica, пък ще видим кой от тях ще ми се очертае като любимец за в бъдеще.  Sunglasses

А, откъде най-изгодно и бързо да се сдобия с Poshe - Ebay (ако може да ми дадете и конкретен надежден seller) или пък някой реномиран онлайн магазин с добри цени?  Rolling Eyes

# 110
  • Казанлък
Още снимки на zoya carter :

http://kati-kz.blogspot.com/2013/10/zoya-carter.html

# 111
  • Стара Загора
Zoya Chyna

# 112
  • USA, Steak State
HK Girl може да се закупи оттук http://glistenandglow.bigcartel.com/category/hk-girl-top-coat Дамата шипва и интърнешънъл.  Peace

# 113
# 114
  • Ст Загора
яко е , както и миналия ти . А Лемакс не са китайчета де , полски са .

Ивче , Иив , Кати , Вдович  Heart Eyes

# 115

Много е красива и много ти отива.  Heart Eyes След това, което пишеш в блога ти, ми стана ясно защо толкова много ми хареса. Ruby pumps ми е един от любимите лакове.

# 116
яко е , както и миналия ти . А Лемакс не са китайчета де , полски са .

Благодаря   bouquet
Да, права си за Лемакс-а, веднага ще се редактирам. Не се бях загледла в останалите надписи.

# 117
  • София...........
Други два топ-а също бързо съхнещи и с хубав блясък на ORLY polishield и OPI от дизайнерската, като OPI-то съхне с бързината на Seche Wink
Доколкото знам и двете марки са от по-безвредните Wink
Кати, Ивче, големи сте подстрекателки ... Heart Eyes

# 118
# 119
Кати,Ивче страхотни са тези Зои Heart Eyes Heart Eyes(сега ако някой пусне и миранда ще припадна Crazy)

Общи условия

Активация на акаунт