За да изглежда фигурата ми добра Дюкан ще избера - 272

• 37 732
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте и от мен, нямам много време, но минавам да дам отчет. До днес сутринта точно - 11 кг. Верно че до финалът има мноооого време, но бавно и полека ще станат нещата. Днес си дадох сметка, че съм свалила всички килограми от бременността и сега започвам борбата с тези, които натрупах преди заозеленяването. Днес си сготвих ужасно вкусни пълнени пилешки филета и малко зеленчуци и така ядох, че още не мога да огладнея за вечеря...

# 541
  • Пловдив

2. Желателно е да се приемат овесени трици (НЕ ЯДКИ) – по 3 с.л. на ден, по възможност до обяд. Дюкан препоръчва да се започне с 1 с. л. и постепенно дозата да се увеличи до 3. Целите са две: облекчаване на отделителните функции (запекът традиционно съпътства този род хранене) и увличане на калории. Има два варианта: разбъркани с вода или с нискмаслено мляко. Могат да бъдат евентуално заменени с пшенични трици, но има опасност от подуване на корема. Приемат се от първия ден на режима.

# 542
Добро утро Simple Smile
Не се удържам да не се похваля Simple Smile днес имам още -0,400! Много доволно си го записах в графика  Grinning Закачила съм на хладилника един календар и всеки ден си пиша +овета и -ите. Мислех си, че ще ми действа мотивиращо да не бъркам извънредно в хладилника, но като го отворя вътре нищо нережимно не съм сложила, та още не съм проверила дали действа и така  Simple Smile

Nastiya страхотен резултат! От колко време си на режима? Извинявай за въпроса, но в момента не помня дали си казвала, а и нямам как да ти видя старите постове.

Kagi не се притеснявай, този + ще падне. Аз задържах почти седмица, а сега имам през ден значителни минуси. Ще дойде момент в който като видиш - даже няма да ти прави впечатление, защото вече ще ти е съвсем нормално да сваляш всеки ден. + също няма да ти прави впечатление, защото ще знаеш, че падат. Бъди си режимна и всичко ще се нареди както си трябва Simple Smile
Успешен ден момичета и момче!

# 543
Здравейте и от мен момичета. Днес след вчерашните +400, съм - 500 - голям майтап, ако се движа така, за около  newsm78 5 години ще сваля излишните килограми  Joy .
Teriyaki, нямам проблем със стомаха слава богу, явно има причина, но не мога да я открия.
Ще видим какво ще се случи, от днес съм отново на ПП. Спомням си, че предният път свалях основно в дните, в които съм на ПП. Няма значение кога се сваля, важното е да сваляме.
От мен за сега - Хубав ден!

# 544
  • UK
До днес сутринта точно - 11 кг.

bouquet

ЗлаВещица- мерси.

Добро утро Simple Smile
Не се удържам да не се похваля Simple Smile днес имам още -0,400! Много доволно си го записах в графика  Grinning Закачила съм на хладилника един календар и всеки ден си пиша +овета и -ите.

Браво браво. И аз започвам подобна схема, че се унесох с протеиновите дни  Mr. Green Триците не ми дразнят стомаха въобще. Моите са едро смляни.

Аз сега ще се пробвам да си направя пилешка кайма с блендера. Бих си купила от онези ретро машинки за кайма, но не знам дали изобщо още се продават.. Ако някой си прави домашна, моля да коментира.

# 545
  • София
Добро утро красиви  Hug Hug

Не съм се теглила днес и мисля да пропусна! Напълно режимна съм си и се гордея със себе си ,как устоявам на слабостите! Започва да се забелязва в околните моята промяна!Какъв по-голям стимул... Малкия не иска да спи трета нощ,може би са зъби,та нямам време и да ям много Sad дано скоро мине тоя период!
Смайлче,усеща се липсата ти мила  Sad
Мама Мия и нея я няма Simple Smile
Настя , 11 кила си е сериозен резултат мила! Давай смело напред и рано или късно ,ще стигнем там за където сме тръгнали!
Каги ,колко нагоре и надолу ще имамеее  hahaha важно е да не губим търпение нали?!
Медлар - браво за резултата и на теб!Аз имам цяла тетрадка ,колко съм започнала,какво съм яла всеки ден,теглото всеки ден...някак ми дава стимул,като гледам първата дата и последната .. резултата! чувствам се още по-добре!

Хубав ден на всички и много минуси момичета!Наближават празници,аз мисля от сега да стегна менютата за бесе си,да разпределя по дни както ми се падат П и ПЗ ,за да няма гафове!

# 546
  • София
Здравейте, момичета! Аз тези дни не пиша, защото нещо съм унила, кантарът не помръдва, дори днес имам 200 грама плюс...Знам, че това е временно и няма да е все така, но...
Хайде няма повече да мрънкам. Желая ви хубав ден!

# 547
  • UK
Нали 1кг на 10 дена е нормално, какви са тези депресии  сега  Wink
Аз съм се настроила за 9 месеца диета и мисълта, че правя нещо добро за здравето си.

Смайли утре ще чете така, че искам някакви рецептички с пилешка кайма (направих си с приставката на блендера, ура!)

Гледам английските дюкеси си хапват моцарела. Коментирайте моля. Харесала съм си една ''пица'' от карфиол. Обезмазнена моцарела не съм виждала да се продава..

Темата с рецептите е страхотна, благодаря на пишещите там.

# 548
Добро утро Simple Smile
Не се удържам да не се похваля Simple Smile днес имам още -0,400! Много доволно си го записах в графика  Grinning Закачила съм на хладилника един календар и всеки ден си пиша +овета и -ите. Мислех си, че ще ми действа мотивиращо да не бъркам извънредно в хладилника, но като го отворя вътре нищо нережимно не съм сложила, та още не съм проверила дали действа и така  Simple Smile

Nastiya страхотен резултат! От колко време си на режима? Извинявай за въпроса, но в момента не помня дали си казвала, а и нямам как да ти видя старите постове.

Kagi не се притеснявай, този + ще падне. Аз задържах почти седмица, а сега имам през ден значителни минуси. Ще дойде момент в който като видиш - даже няма да ти прави впечатление, защото вече ще ти е съвсем нормално да сваляш всеки ден. + също няма да ти прави впечатление, защото ще знаеш, че падат. Бъди си режимна и всичко ще се нареди както си трябва Simple Smile
Успешен ден момичета и момче!

На режимът съм от 1 месец и 22 дни. Абсолютно режимна, но съм от повтарячките и става по-бавно....Няма за къде да бързам, ще си идат килцата....Дала съм си 2 години срок Simple Smile

# 549
Здравейте Simple Smile
Преди малко, в едно магазинче за здравословни неща попаднах на един уред, който искам отдавнаа. Става въпрос за едно чудо, което прави омлет на клечка. Преди време бях гледала в американски сайт, струваше 35 долара, но се сещате доставката до БГ колко ще струва... Та в това магазинче намерих същото нещо, но друга марка, струва 60лв. Освен яйца могат да се добавят и други неща. Мисля в понеделник да си го закупя  Twisted Evil И ако става, и някой има интерес, сега намерих и сайт от който може да се поръча. Не пускам линк за сайта, защото не знам дали е разрешено  newsm78 , Вещи да каже, ако може ще го пост-на Simple Smile

# 550
  • Пловдив
Дай да го видим.

# 551
# 552
  • Пловдив
Въх ... 60 лева ... и  то само за това. Ще си правя омлета в тигана  Laughing

# 553
  • София
Добро утро момичета...

аз няма какво да се хваля,5-ти ден днес П и съм само -400! Ама и нормално де,не може само - ,колкото и да ни се иска! Надявам се,метаболизма да се раздвижи малко и да си дойде всичко на мястото. Забелязала съм по това,което си отбелязвам ,че свалям повече в ПЗ дни ,отколкото в П...отдавам го на това че ям зеленчуци в ПЗ дни и свалянето в П дните се забавя и обратното ... Хубаво е човек да си води статистика за всичко,така виждам какво съм яла,какво ми се отразява плюсово и кое -

Пожелавам ви хубав и много - ден! Заемам се с менюто по празниците,за да ми е по лесно Simple Smile) Все пак  целият декември е в празници и трябва да съм готова от по-рано аз! Само не знам как ще се оправя с плодовете! Умирам за портокали и мандарини...ама има и добра страна,ще свалям от точене на лиги Simple Smile))))))

# 554
Привет и от мен момичета! При мен задържане отново  Sad - нормално, даже много добре, защото вчера прегреших- хапнах няколко фъстъка  #Cussing out.. не за оправдание, но колежка се песионира и прави голяма почерпка, малееее като се сетя какви вкусотии имаше  Rolling Eyes, но - нищо режимно. Цели 3 часа се наливах с вода при всяка наздравица, порциите си "дарявах" на колега, който беше доволен, че съм на диета /то като се замисля само той се радва на диетата   Joy, защото вчера похапна от всичко по две/. Че, салатата пропуснах, пропуснах основното - калмари и рибено филе, но панирано, гарнитурата -зеленчуци, а аз съм на П, а за тортата  Cry Cry Cry, за да не я обидя си позволих само малко фъстъци.
galka_portokalka, ние с теб почнахме почти заедно и май се движим заедно по пътя на свалянето, мисля, че е нормално за 13 дни - 3-4 килограма, все пак са трупани с много похапване и за дълго време  Simple Smile.
desislava_87,  и аз се замислям вече за менюто за празниците, даже вчера разгледах кувертите на 2 ресторанта, които вече са започнали продажба на новогодишни пакети, но като чета - хайвери,зелеви сарми, свински меса, баници с късмети, торти, баклави, погачи - съм категорична, че ще прекарам празника на домашно, макар, че ще падне голямо готвене и шетане  Sad. Не върви в ресторант да си нося торбата с триците  Joy, както мъжо предложи, той милият никак не иска да помага в кухнята и настоява да сме навън. Но има време и все ще измисля менюто, пък и ще чета и вашите идейки, че на мен ми липсват все още  Party.
Ами това е. Май доста понаписах и станах досадна  Laughing.
Хубав ден и дано утре сутрин всички се похвалим с по едно минусче!

Общи условия

Активация на акаунт