По кого въздишате?

• 25 375
  • 438
  •   1
Отговори
# 300
По Пламен Орешарски, всеки ден ми се изтръгват въздишки, но той не ме чува  Cry

# 301
  • Пловдив
Като тийн харесвах много Жан Клод ван Дам Heart Eyes [
Скрит текст:
img]http://www.praznuvam.com/news/wp-content/uploads/2010/12/jcvd2-238x300.jpg[/img]
Що филм излезеше с него се гледаше...
Сега този...
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 17 окт 2013, 16:29 от mystic woman

# 302
Ох, стига с тези мъже - въздишам по себе си!  Laughing

# 303
Дами въздишките свършиха ли? Simple Smile))))

# 304
По КАСПЪР никой ли не въздиша Simple Smile

# 305
Аз вчера много яко въздъхнах по един реален, но...за малко  Rolling Eyes Simple Smile
Стъпвам на ескалатора , но си гледам в краката новите ботуши и не поглеждам пред мен докато не ме лъхна един опияняваш мирис на парфюм, чисто изпрани дрехи още с аромата на праха  и ...
абе яко... Heart Eyes
Погледа ми се плъзга по един такъв стегнат задник и здрави бедра, от тея които  веднага си представих на какви  какви тласъци са способни.. Blush Embarassed
Изпъчвам аз гърди и си казвам : "не, той трябва да ме види!" и тръгвам нагоре  Simple Smile
А в тоя момент, мамка му, му звъни телефона, той го изважда от джоба си и започва да говори..
Кооо стаа бье, айдье, в Сердиката съм, сльед 10 митути та чакам
 Whistling #Cussing out ooooh!
До там беше, крачето ми спря, върнах си се назад на моето си стъпало,, изчаках си ескалатора и като спря, тръгнах в противоположна посока без дори от любопитство  да го погледна в лице.
 Tired

# 306
докато не ме лъхна един опияняваш мирис на парфюм, чисто изпрани дрехи още с аромата на праха  и ...

Oще преди да дочета докрай историята, се успокоих, че не е моя.

# 307
 Joy  Е, как да не те обича човек тебе, сигурно в къщи  ги болят коремите твоите от смях по цял ден .. Hug

# 308
  • До сърцето...
Шанталче, често се случва (за съжаление), но аз си се похилих със случката  Mr. Green

Аз по темата - много харесвам Алексей Тихонов, но когато е леда. Тогава просто ме омагьосва...  Crazy След като гледам изпълнения му сънувам еротични сънища .. с него  Laughing.

Скрит текст:

Извън ледената площадка ми е обикновен...  Blush

Скрит текст:

# 309
Джонатан Рис Майърс  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 310
Том Форд

Джулиан Макмахън

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 311
  • Варна
Candy_girl, без да се приема като заяждане, само лека корекция, че на този втория, фамилията му се чете "Макмеън" (австралийски изгъзици  Laughing)

Аз да си отчета посленото въздъхване:   Kissing Heart Владо Карамазов - безобразно як е в първия сезон на Дървото на живота.

# 312
Напоследък си въздишам по Стивън Амел,мммм Laughing 

# 313
много ми е сладък Еван Питърс, но въздишам по Крис Емсуърт(Тор)  Hug

# 314
много ми е хубаво понеделни да започвам с въздишки, иначе те са за Уентуърт Милър и Ед Уестуик Blush

Общи условия

Активация на акаунт