По кого въздишате?

• 25 412
  • 438
  •   1
Отговори
# 135
ох този Гарет е БАШ мой тип. Много много много...ммм

нещо по-непретенциозно да предложа тогава
http://www.youtube.com/watch?v=7gphiFVVtUI

е тук музиката ме пое и остави без дъх, даже не го видях мъжът какъв е що е.

# 136
  • Варна
Matt Bomer (от White Collar) и Jensen Ackels (всички го знаете)  newsm76

# 137
Ох, и цигуларя си го бива, но аз си падам по концентриран тестостерон. Затова смело си мечтая за Вин Дизел и как мускулестите му ръце ще ме грабнат от непосилния плен на моя съпруг, ще ми се обясни нежно, че цял живот ме е търсил и най-накрая ме е срещнал, после ще ме метне на една яхта и гааааааз към Рио.... А после ще си избърша лигите и отивам да си лягам...

# 138
Джаред Лето, когато не се прави на изрод (а той твърде често го прави  Grinning)
Скрит текст:
и Крис "Тор" Хемсуърт
Скрит текст:

# 139
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А по един от тийн си въздишам, ама взе да одъртява и той...

Ето поздрав, Джой, да не седиш такава неразвълнувана. Sunglasses
Знаеш ти с коя стрела да ме целнеш, знаееееш Joy. Сега съм хем развълнувана, хем събудих комшиите с Smiling with the mouth of the ocean.... Party

# 140
  • София
 hahaha

# 141
  • София
Най-голямата ми любов, а и е от доста години е Раян Гослинг  Blush Периодично ми идва факс и започвам да го сънувам, да го мисля, да си правя маратони с филмите му  Laughing  Секси ми е, дори във филми, където е доста антисекси.Като Ларс например  hahaha
Скрит текст:

Следя различни блогове за него.
Киану, докато все още не беше изпаднал в тези...настроения  Rolling Eyes
Джерард Бътлър, Джефри Дийн Морган, Венсан Касел.

Но никой не може да измести Раян от сърцето ми  Laughing Други мои любими са:
Скрит текст:

Кевин МакКид

Ерик Дейн

Chris Noth

[spoiler/] 

# 142
понеже се споменаха един-два вокалиста да прибавя още един
http://www.youtube.com/watch?v=b-uu5bJE-4I
оценките на външния вид ги оставям за вас, аз слушам музика
Скрит текст:

# 143
  • BG
Абсолютно всички посочени дотук, плюс ТомитУ и Джоната!

# 144
  • Ямбол
Не си падам напоследък по холивудски красавци - втръснали са ми. Иначе, повечето изброени са ми били 'въздъх' в определен период.

Въздишам си и по испанския актьор Уго Силва.  Heart Eyes На пръв поглед не го харесах, но в роля е такъв сексапилен мъжкар,че...  Crazy

Скрит текст:

# 145
  • Tам през Атлантическия океан
Марат Сафин

Скрит текст:

Toby Kebbell   Flutter

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 05:12 от Desss

# 146
Отдавна по никой, но си спомням навремето как въздишах по Съли от "Доктор Куин лечителката", Освалдо Риос и Урбано Дуран - един актьор от популярен по онова време латино сериал. Освалдо Риос даже ходих да го посрещам като идва в бг, за беля пък точно тогава той не дойде, а пристигна на следващия ден! Пък аз ходих болна, с болящо гърло и температура Laughing Имах негов плакат над леглото и хартията му се беше накъдрила от лигавене. Всичко това във възрастта ми под 12 години.
Аа, много харесвах и Фреди Меркюри и си спомням как два пъти се разочаровах тогава - единия път, че бил гей и втория, че е умрял.
И Дейвид Духовни харесвах /но не чак толкова/ - агент Мълдър от любимия ми сериал.

# 147
  • в моя гьол
Двама дърти и грозни мъже, на които само като им чуя гласовете и ми изкарват въздуха - Алан Рикман и Ленард Коен.

# 148
Матьо Макконъхи
Скрит текст:
Иън Сомърхолдър
Скрит текст:
и Джони Деп за откачените му роли

# 149
  • Пловдив

Аууууу, да, и аз още треперя от него.

Плюс Самуеле Папи и Луиджи Мастранджело. Така кат чета, май досега не са споменавани, та мои са си явно.

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 11:35 от tonitabrandtner

Общи условия

Активация на акаунт