По кого въздишате?

• 25 401
  • 438
  •   1
Отговори
# 330
Боже, боже, това на оня пишката ли му беше?! Е най-мразим мъж по повехнало пикало. Няма по-комична и на моменти грозна гледка. Виж по гащета го бива.

# 331
На номер 3 се спрях няколко пъти. Laughing
е,как,то си е за спиране....

# 332
  • Пловдив
Боже, боже, това на оня пишката ли му беше?! Е най-мразим мъж по повехнало пикало. Няма по-комична и на моменти грозна гледка. Виж по гащета го бива.
Е стига де, не може винаги да е в готовност. Ако го снимат така ще кажете, че е вулгарно Simple Smile

# 333
О! Аз със сигурност няма да кажа така.

# 334
  • Пловдив
Аз харесвам снимката, на която е сниман в позата на Давид на Микеланджело.

# 335
Офф, и на мен много ми лъха на гей. Виж в костюм по го приемам.

# 336
  • Пловдив
Тук определено не мога да се въздържа и да не въздъхна.... Embarassed

# 337
Не го знам този гей ли е или не, но не мога да отрека, че изглежда страхотно и с невероятно тяло Embarassed

# 338
Съжалявам, може да има перфектно тяло, но определено не ми харесва. Виж този ме кефи на макс - хубяво тяло и мъжко излъчване, мда.

# 339
И този е готин, няма как да кажа и друго, понеже виждам осезаема прилика с ММ  Grinning
Въпреки, че винаги съм твърдяла, че не харесвам подобни бозави русоляви мъже, но ето на какво ми се падна като много си отварях устата.

# 340
  • Пловдив
Съжалявам, може да има перфектно тяло, но определено не ми харесва. Виж този ме кефи на макс - хубяво тяло и мъжко излъчване, мда.
Колко сме различни жените - което е прекрасно  Wink мен определено такива бледолики типове не ме кефят.

# 341
Колко сме различни жените - което е прекрасно  Wink мен определено такива бледолики типове не ме кефят.

Ми, аз не знам защо ме кефят. ММ е с тъмна коса и тъмни очи. А винаги съм харесвала бозави  Mr. Green Затова пък синът ми е като Крис, мускулест, но не чак така изчистен, с дълга руса коса, но със зелени очи. Ама прилича на майка си Grinning (ама съм и скромна  Joy)

# 342
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Леле, на тази последната снимка Ганди прилича на орангутан #Crazy. Не ми харесва, определено, но обичайно му правят хубави снимки- с тази нещо са стъпили накриво Mr. Green.

# 343
Мне,Крис въобще не ме кефи.Не харесвам бозави мъже,въпрос на вкус Simple SmileОсвен това ми е прекалено мъжествен,прекалено епилиран...абе,пипнат е.Аз предпочитам мъже с екзотично излъчване.

# 344
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз харесвам мъже с чар и индивидуалност. Модел или актьор-декорация не влизат в тази категория за мен Embarassed.

Общи условия

Активация на акаунт