Детски ясли и градини в Русе-4

• 111 943
  • 866
  •   1
Отговори
# 285
  • в огледалото на живота
Здравейте, Какво ще рече седмична детска ясла?
Отговорих на въпроса ти в Русенската тема,където си питала също  Hug

# 286
  • Русе
Здравейте! Има ли мами, чиито дечица са посещавали детска ясла 8 в гр. Русе? Интересуваме тържеството по случай изписването на дечицата, които ще ходят в градина на есен, как протича? Иска ми се да дам по едни цветенце на сестрите на лелите, педагожката, директорката изобщо всички, които са се грижили за детенцето ми почти две години и са го научили на толкова много нови неща. Но си нямам идея как ще протече, всички ли ще присъстват там  newsm78 Моля ако някоя мама, която миналата година или по отдавна е минала и се сеща да сподели. Благодаря предварително  Simple Smile

# 287
  • в огледалото на живота
Здравейте! Има ли мами, чиито дечица са посещавали детска ясла 8 в гр. Русе? Интересуваме тържеството по случай изписването на дечицата, които ще ходят в градина на есен, как протича? Иска ми се да дам по едни цветенце на сестрите на лелите, педагожката, директорката изобщо всички, които са се грижили за детенцето ми почти две години и са го научили на толкова много нови неща. Но си нямам идея как ще протече, всички ли ще присъстват там  newsm78 Моля ако някоя мама, която миналата година или по отдавна е минала и се сеща да сподели. Благодаря предварително  Simple Smile
А какво пречи след самото тържество да поднесеш букетите?
Това си е жест на уважение от твоя страна и ти си преценяваш сама.

# 288
  • Русе
Нищо не пречи разбира се, просто ни предупредиха, че става голяма лудница и се чудя кога би било най-удобно, предполагам че след като свърши сестрите ще трябва да издават малките деца, които няма да участват в тържеството  newsm78

# 289
mi6entse, да ти кажа в 16та ясла как беше: тържеството беше оня ден от 9,30 ч - около 30тина минути. Беше само за нашата група и навалица не стана, но това, че беше сутринта разрева доста деца, особено като разбраха, че родителите и бабите са там не за да ги вземат Simple Smile. Като приключи лелите изведоха децата към стаята им за занимания като направиха едно влакче. В интерес на истината имаше само една майка с цветя  Embarassed. Та тя се качи след лелите и децата и предполагам е поднесла горе цветята на персонала без  ритуалнечене. Аз лично също се замислих за такъв жест, но реших да го направя през септември живот и здраве, когато изписват детето от яслата.

# 290
  • Русе
mi6entse, да ти кажа в 16та ясла как беше: тържеството беше оня ден от 9,30 ч - около 30тина минути. Беше само за нашата група и навалица не стана, но това, че беше сутринта разрева доста деца, особено като разбраха, че родителите и бабите са там не за да ги вземат Simple Smile. Като приключи лелите изведоха децата към стаята им за занимания като направиха едно влакче. В интерес на истината имаше само една майка с цветя  Embarassed. Та тя се качи след лелите и децата и предполагам е поднесла горе цветята на персонала без  ритуалнечене. Аз лично също се замислих за такъв жест, но реших да го направя през септември живот и здраве, когато изписват детето от яслата.
Благодаря ти много! Нашето ще бъде в 16,00 следобед и после ще си ги вземем, което ще спести ревовете надявам се  Simple Smile   bouquet

# 291
Благодаря ти много! Нашето ще бъде в 16,00 следобед и после ще си ги вземем, което ще спести ревовете надявам се  Simple Smile   bouquet

Супер! Приятни емоции тогава  Grinning

# 292
  • Русе
Нашият бал в яслата мина снощи. Беше много мило да ги гледаш малките фъстъци как танцуват и рецитират. Незабравима емоция. Та директорката ни информира, че класирането за детски градини ще бъде на 15 юни. Тези дни би трябвало да качат някаква информация.

# 293
Тръпнем в очакване!!!  Praynig

# 294
  • Русе
Голямото чакане свърши!!!!!! Сайта за прием е актуализиран и могат да се правят редакции. Прочетете всички новини и указания внимателно, за да сте сигурни, че заявлението е попълнено правилно. Първо класиране на 20.06.2014., редакции до 17.06.2014.
Заповядайте https://dzpriem.ruse-bg.eu/ .

# 295
  • в огледалото на живота
На късмет да е за всички дечица   Hug
Успех!

# 296
  • Русе
Здравейте мами! Аз все още съм в ужасна дилема относно избора на градина. Двоумя се между филиалите на Иглика и Незабравка на ул. Българска морава. Моля, ако имате впечатления от тези градини да споделите! Благодаря Ви предварително и успех на всички дечица!

# 297
Момичета, извинявайте за въпроса, знам, че е коментирано няколко пъти, но в момента не мога да го намеря, а и не се сещам със сигурност  Embarassed
от къде се взема удостоверението за липса на задължения към Община Русе?
Благодаря предварително   bouquet

# 298
  • в огледалото на живота
Момичета, извинявайте за въпроса, знам, че е коментирано няколко пъти, но в момента не мога да го намеря, а и не се сещам със сигурност  Embarassed
от къде се взема удостоверението за липса на задължения към Община Русе?
Благодаря предварително   bouquet
От МДТ/Местни данъци и такси/
Намира се на ул,,Котовск''високата сграда/улицата към у-ще ''Дойче Шуле/

# 299
Благодаря ти, Devi4ca   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт