Детски ясли и градини в Русе-4

• 111 944
  • 866
  •   1
Отговори
# 555
Ами ако не те приемат по първи критерий, където можеш да си ползваш точката за адрес, трябва да могат да те приемат на второ или трето желание? Според мен има логика.
За мен лично няма логика .Аз искам да е в определена градина ,а ако не е прието детето се участва във второ класиране .Поне при яслите можеше да се напише само една .

# 556
Ами че то е същото, само че минава с едно класиране - първо, второ и трето желание. На второ класиране остават доста по-малко свободни места и вероятността във следващата по желание градина на няма обявени свободни места е доста по-голяма.

А и като те приемат на второ желание, ти пак можеш да не запишеш детето и то пак ще има шанс да участва във второто класиране. Дори ако в тази същата градина случайно са останали незаети места, от такива, които не са се записали, може да имаш шанс да влезеш на второ класиране.

# 557
  • Русе
Ох, Мами не мога да регистрирам малкият за градина и не разбирам защо  newsm78.
Ходим си на ясла , регистрирани сме в системата , в табчето за ясла си влизам  с паролата и ЕГН-то, но не мога да вляза в менюто за градина, пише грешна парола или ЕГН, едва ли искат нова парола за да го запиша за градина ?

# 558
  • Русе
Трябва да се регистрираш наново като нов потребител. Поне при мен беше така като малкия ходеше на ясла и кандидатствахме за детската градина. Опитай   Thinking

# 559
Краси ,наново си подаваш всичко .
Деси ,може и така да е ама ....... след като има точка адр регистр си мислех ,че си участвам само за нея градина .Както и да е ще видим какво ще стане .Успех на всички !

# 560
 gd3, точката за адресна регистрация можеш да я ползваш само при първо желание. Т.е. ако живееш в район с три градини, точката ти важи за тази градина, която си посочила като първа.

Късмет на класирането.

# 561
  • Русе
 Praynig стана ! Благодаря   bouquet !

# 562
  • Русе
Здравейте! Регистрирах сина ми за ДГ, първа група. Има ли някаква вероятност да тръгне на градина преди септември или най-малките дори и да са класирани по-рано тръгват септември месец?

# 563
  • в огледалото на живота
Здравейте! Регистрирах сина ми за ДГ, първа група. Има ли някаква вероятност да тръгне на градина преди септември или най-малките дори и да са класирани по-рано тръгват септември месец?
Началото на учебната година за всички започва от 15 септември  Peace

# 564
Да се включа с актуално питане:) Изчистен ли е леда пред вашата детска градина? Пред втори филиал на Радост едва тази сутрин бяха понатрошили леда само около входната врата:( 3 дни беше пързалка, а тротоара си е все още опасен участък  alert

# 565
Здравейте, момичета!
Пред мен стои следният проблем, който се как да реша. Малкото ми детенце е родено 09.12.13 г. и навършва 2 годинки декември 2015 г., тогава ми и изтича майчинството. Искам да започна да си търся работа преди това, защото ми е наложително, а малката да я запиша на ясла.
Въпросът ми е, че съм объркана и не знам кога трябва да направя заявлението, че да успея да я запиша. Ако сега започне да участва в класиранията, ако я приемат на следващото класиране, кога трябва да я запиша и пусна да ходи на ясла?  Rolling Eyes Защото проблемът е, че е прекалено малка да я пускам сега (все още суче и то доста често и не съм я отбила). А не ми се иска да чакам до септември, защото има голям наплив за тези ясли...
Моля за съвет.

# 566
  • Русе
Да се включа с актуално питане:) Изчистен ли е леда пред вашата детска градина? Пред втори филиал на Радост едва тази сутрин бяха понатрошили леда само около входната врата:( 3 дни беше пързалка, а тротоара си е все още опасен участък  alert

Аз вчера изпратих един гневен имейл на общината през техния сайт по същата причина. Така ги "нахраних" че малко ми олекна. Пред нашата детска градина си е направо ад става въпрос за Русалка 2 и аз със две деца ми е направо мъка докато ги заведа. Общината има сключен договор по обществена поръчка с фирма за почистване нооооо почистване поне аз не виждам. Само се изписват явно едни пари а ние да му мислим как ще оцеляваме  newsm78

# 567
Radito 87  ,ако се е класирала трябва да я пуснеш до 30 дена -няма как да си пазиш мястото .

# 568
Здравейте,ако на някого детето посещава ДГ Незабравка или Червената шапчица,да сподели някакво мнение за тези ДГ. Предстои ни записване,та се чудя коя да е.  newsm78

# 569
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Здравейте, момченцето ми е на 1г.и половина и посещава ясла. Въпроса ми е кога трябва да го запиша в системата за градина?

Общи условия

Активация на акаунт