Съдби на кръстопът - всеки петък от 21:00 по Нова Телевизия

• 60 301
  • 438
  •   1
Отговори
# 345
Nova play-вече е качено.

# 346
но точно в тази много ми хареса актьорското изпълнение! Страхотни бяха всички. А и историята беше добра. На моменти все едно гледах заплетен трилър  Simple Smile
Втората серия беше много силна. Браво!

# 347
  • Ню Йорк
Това със сестрата дето открадна бебето е като епизод на "Престъпни намерения".

# 348
Това със сестрата дето открадна бебето е като епизод на "Престъпни намерения".

Страхотна серия! Може би най-силната до момента. И снощната серия ми хареса. Много добре им се получи, естествени бяха всички. Жалкото е, че проблемът, който разглеждаха, е много често срещан.

# 349
Някой знае ли откъде да намеря втората серия от снощи, със сестрата, която отвлече бебето? Не успях да гледам всичко.

Не знам къде ги има сериите, но точно в тази много ми хареса актьорското изпълнение! Страхотни бяха всички. А и историята беше добра. На моменти все едно гледах заплетен трилър  Simple Smile

Най-добрият епизод до сега. Гледах като хипнотизирана в ТВ-то. Чак се напрегнах от 'лудата' сестра. Снощният епизод също го биваше.

# 350
Здравейте! И аз гледам предаването, но снощи бях много учудена когато видях мъжа на момичето което открадна бебето в "Сделка или не"  Shocked Малко странно ми се вижда, нали уж хората в "Сделка или не" печелят играта с билети  newsm78

# 351
Здравейте! И аз гледам предаването, но снощи бях много учудена когато видях мъжа на момичето което открадна бебето в "Сделка или не"  Shocked Малко странно ми се вижда, нали уж хората в "Сделка или не" печелят играта с билети  newsm78
В "Сделка или не" се участва след изпращане на смс и попълване на анкета по мейл. Не виждам какво е общото между двете? Кандидатствал е и за двете човека. Моят син също кандидатства, ама не са го извикали за нито едното до сега  Simple Smile.

# 352
В "Сделка или не" се участва след изпращане на смс и попълване на анкета по мейл. Не виждам какво е общото между двете? Кандидатствал е и за двете човека. Моят син също кандидатства, ама не са го извикали за нито едното до сега  Simple Smile.

Малко странно ми стана, все едно е нагласено... ама може пък да е имал късмет човека  Party

Епизода снощи беше добър като замисъл, интересен беше. Само като си помисля, че такива неща се случват и ми става лошо  Shocked

# 353
Снощи вторият епизод беше по-добър. Поне беше интересно замислен, ама не смятам, че нещо такова би се случило в реалния живот -- визирам частта, когато се появи "доброто момче" и помогна на наркоманката да се излекува, пък даже и се реши да гледа дете така самоуверено.

# 354
Абсолютно  Peace За повечето няма такъв добър край   Rolling Eyes Много се страхувам от тези неща. Дано успеем да предпазим децата от тази гадост Praynig

# 355
Снощи вторият епизод беше по-добър. Поне беше интересно замислен, ама не смятам, че нещо такова би се случило в реалния живот -- визирам частта, когато се появи "доброто момче" и помогна на наркоманката да се излекува, пък даже и се реши да гледа дете така самоуверено.
+1 и от бивша наркоманка да стане кадърна майка нещо не ми се връзва  Naughty

# 356
Ще има ли други епизоди и кои дни  bouquet?

# 357
Ще има ли други епизоди и кои дни  bouquet?
Вторник, четвъртък и петък от 20:00ч.

# 358
Благодаря ти,Mam4e  bouquet
Явно снощи съм го пропуснала,пуснах го в 21.

# 359
Съдби на кръстопът или Истински истории ви харесва повече? Rolling Eyes

Сякаш в Съдбите залагат повече на битовизмите, докато в Истински истории са по-нестандартни сюжетите.

Общи условия

Активация на акаунт