"Фамилията" - /сезон 2/ - тема 3

• 51 531
  • 717
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
И как така извиднъж Стефчо се залюби и Лора newsm78

# 691
  • ENGLAND
И как така извиднъж Стефчо се залюби и Лора newsm78
Като гледаш 10 епизод ще разбереш.

Според мен имат още много да казват за Ива. Ненапразно куклата на Никол се казва Ива. Вече втори сезон вървят няколко линии с мистерии - смъртта на Сащо, Ива, сега и Лора. Много материал за още поне 3-4 сезона.
Трудно ми е възприема Стефан Данаилов в такава зловеща роля, до тук само се намеква, иначе го дава много фамили ориентиран и любящ баща и съпруг.

# 692
Скрит текст:
Ще видите накрая Лорчето като избяга, Виктор , Тони и Татко зад решетките , и Диана ще стане царица и господарка на имението  Laughing Laughing Laughing

# 693
Сега го гледам филма по синемата. Малкия според мен чисто по детски, ядосан на думите на сестра си реагира и след това си беше уплашен от случилото се.

Колкото до Асен (градинаря), от думите на "разказвача" Марков, си мисля, че е възможно да е ченге под прикритие.

Продължавам да гледам.

# 694
  • Ню Йорк
Скрит текст:
Ще видите накрая Лорчето като избяга, Виктор , Тони и Татко зад решетките , и Диана ще стане царица и господарка на имението  Laughing Laughing Laughing

Joy Joy Joy

# 695
Според мен са прекалили в отношенията в семейството на Виктор. Наистина ли има такива жени, които са готови с цената на всичко да останат още ден там? Знам, че има жени способни да търпят унижение, ама тук според мен е силно преувеличено. Отношенията със сина й също. Коя майка ще седне да дискредитира сина си пред момиче, при положение, че всячески се опитва да го придърпа на своя страна?

# 696
е нормално за нея явно и има, да. Тя нали се учуди на 700лв издръжка; ако добавим, че сама ще се "гледа" работа си е това

# 697
е нормално за нея явно и има, да. Тя нали се учуди на 700лв издръжка; ако добавим, че сама ще се "гледа" работа си е това

Ами те пък наистина и се подиграха с това 600лв. Все пак 20год са били женени, за какво му беше притрябвал спа центъра на Виктор? Според мен тя повече можеше да се закучи за СПА-то, отколкото да се натиква в това прогнило имение.

Между другото някой знае ли къде се намира въпросното имение?

# 698
  • Ню Йорк

Ами те пък наистина и се подиграха с това 600лв. Все пак 20год са били женени, за какво му беше притрябвал спа центъра на Виктор? Според мен тя повече можеше да се закучи за СПА-то, отколкото да се натиква в това прогнило имение.

Между другото някой знае ли къде се намира въпросното имение?

В Бояна.

# 699

Ами те пък наистина и се подиграха с това 600лв. Все пак 20год са били женени, за какво му беше притрябвал спа центъра на Виктор?

за да и е гадно  Peace Виж, че всички имат лошо отношение към нея.

# 700
Като стана дума за голямата любов на Ива и Стефан и си мисля, той що народ опраши покрай нейното търсене. Laughing
Явно едното няма особена връзка с другото. И не си мислете, че щом я обича трябва да е кастриран....
 Mr. Green ама е леко в другата крайност..

# 701
Тръгна му славата на Стефчо  Laughing
Тони как му викаше:
"Ти да не заглеждаш жена ми, бе ей?  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Той вече я оправи, а Тонито горкото с Борис ще си остане  Joy
А , Диана виждам че имат всички лошо отношение към нея, само не мога да разбера на какво толкова отгоре?  Rolling Eyes Честно казано нищо не им е направила, освен че просто е глуповата. А мъжа и като се е женил за нея е знаел, че е Мис България , а не мадам Мария Кюри.  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Така че какво толкова и подскачат. Да видим сега Лорчето как ще и помогне да остане . Може и нея да я включат в играта, без тя да знае  Sick

# 702
Като стана дума за голямата любов на Ива и Стефан и си мисля, той що народ опраши покрай нейното търсене. Laughing

а що народ опраши само за 2 сериала. То не остана актриса в БГ дето да не е правила секс на екрана с Асен.

# 703
  • Другата България
Е то пък си струва според мен  Embarassed Flutter Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз съм на мнение, че Ива не е жива.Така и гласувах в анкетата. Ако е жива така и не се е обадила година/и и на родители, и на Стефчо  newsm78?

# 704
Аз съм на мнение, че Ива не е жива.Така и гласувах в анкетата. Ако е жива така и не се е обадила година/и и на родители, и на Стефчо  newsm78?

Странно е наистина, че не се обажда. Не е нормално да говори на диктофона и последните й мисли да се все за него, а толкова време да не намери начин да му се обади.
Повече от ясно е, че се намира на място, откъдето не се изпращат писма Thinking.

Общи условия

Активация на акаунт