"Фамилията" - /сезон 2/ - тема 3

• 51 528
  • 717
  •   1
Отговори
# 600
Май някой като че ли ги видя? Аз се чудих дали не е момичето от РД-то на Лора, много набързо прехвърлят кадрите.
Нямам търпение вече за новия епизод !!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 601
 епизод 9
Скрит текст:

# 602
а 1 няма във войо  Confused уж 2серии трябва да са.

# 603
Guilty, равна нямаш Hug Хиляди благодарности bouquet

# 604
епизод 9
Скрит текст:

Ти си истинско злато !!!   bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

Отивам да гледам и утре ще коментирам по новия епизод вече  Grinning

# 605
  • Ню Йорк
Скрит текст:
Мда, Лорчето е и Стефчо даже я хвана. Още обаче не е съвсем ясно защо? Но вероятно заради брат и Сашо. А дали Лора знае, че брат и е жив или не това също не е ясно. Разбрахме и че градинаря и е много близък.

# 606
Някой гледа ли девети? Само един ли е във Войо?

Нищо не се случва и леко ми доскучава.

Според мен и двете деца слагат витамини, не истиндките хапчета на Лидия.

Лора много дръпнато се държи с мъжа си.

Като на филм точно в склада на Абду оставиха "пералните", а той е приятел на Стефчо. едва ли в реалността има такиваИ съвпадения.

На Диана играта свърши - болна била, да бе, доктора я хвана в лъжа. А на тържеството как се изложи, хем е майка на Георги.

# 607
Скрит текст:
Мда, Лорчето е и Стефчо даже я хвана. Още обаче не е съвсем ясно защо? Но вероятно заради брат и Сашо. А дали Лора знае, че брат и е жив или не това също не е ясно. Разбрахме и че градинаря и е много близък.
Скрит текст:
Сашо е жив ли ?

# 608
Някой гледа ли девети? Само един ли е във Войо?

Нищо не се случва и леко ми доскучава.

Според мен и двете деца слагат витамини, не истиндките хапчета на Лидия.

Лора много дръпнато се държи с мъжа си.

Като на филм точно в склада на Абду оставиха "пералните", а той е приятел на Стефчо. едва ли в реалността има такиваИ съвпадения.

На Диана играта свърши - болна била, да бе, доктора я хвана в лъжа. А на тържеството как се изложи, хем е майка на Георги.

Тя въобще не трябваше да ходи на това тържество. Лора я покани само за да подразни Виктор според мен. Но поведението на Георги също е непростимо към майка, каквато и да е.

И аз се обърках малко с тия хапчета от многото размени на децата.

# 609
  • Ню Йорк
Скрит текст:
Скрит текст:
Сашо е жив ли ?

Скрит текст:
Нали беше писано, че сина на Гочев щял да се появи в ролята на Сашо.

# 610
Не разбрах децата кой ги е накарал да сменят хапчетата.

# 611
Скрит текст:
Скрит текст:
Сашо е жив ли ?

Скрит текст:
Скрит текст:
Бяха показали на снимка Сашо , и се коментираше че това е синът на Гочев. А дали ще играе не съм чувала. Имах предвид дали от епизода става ясно да е жив Сашо.

# 612
  • Ню Йорк
Скрит текст:
Скрит текст:
Сашо е жив ли ?

Скрит текст:
Скрит текст:
Бяха показали на снимка Сашо , и се коментираше че това е синът на Гочев. А дали ще играе не съм чувала. Имах предвид дали от епизода става ясно да е жив Сашо.

Скрит текст:
А не, изобщо не става ясно нищо за Сашо.

# 613
Скрит текст:
Скрит текст:
Сашо е жив ли ?

Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:
А не, изобщо не става ясно нищо за Сашо.
Скрит текст:
А Ива споменава ли се? Георги забърка ли някаква каша? Дианчето изнесе ли се най-накрая?  Laughing

# 614
Скрит текст:
Георги се забърква, предизвикан от Мики.
Сина на Абду се забърка, открадна оръжие
Диана а*ха да се изнесе и падна по стълбите. Интересно дали наистина се преби тази жена, или без да иска.
Стефан разкри, че е Лора, тя си призна, но градинаря се появи в гръб и му ложи дулото на тила.
Тюх да се не види, най-после малко раздвижване, а 10-та серия я няма.

Общи условия

Активация на акаунт