"Фамилията" - /сезон 2/ - тема 3

• 51 531
  • 717
  •   1
Отговори
# 630
Аз не схванах сега...нали Лидия си тръгваше уж...после почти цяла серия не дадоха нищо за това и изведнъж слиза за РД Rolling Eyes

Скрит текст:
А за къв... Лора следи Стефан... Rolling Eyes
[ Това с Лидия  и аз не го разбрах]

# 631
Според мен Лора използва Стефан за да разобличи Фамилията. Нейния план е да избяга с децата в Монако. Именно заради това няма нищо на нейно име. За да не компрометирана. Не случайно децата учат френски. Нейната игра е да се представя за мила и добра съпруга и дъщеря, но накрая да изиграе всички. Семейството я държи настрана от нелегалния бизнес- тя не знаеше какво ще купуват сирийците. И за Клисура най вероятно не знае. Затова и трябва Стефан, за да рови и тя да има информация срещу семейството.

# 632
Според мен Лора използва Стефан за да разобличи Фамилията. Нейния план е да избяга с децата в Монако. Именно заради това няма нищо на нейно име. За да не компрометирана. Не случайно децата учат френски. Нейната игра е да се представя за мила и добра съпруга и дъщеря, но накрая да изиграе всички. Семейството я държи настрана от нелегалния бизнес- тя не знаеше какво ще купуват сирийците. И за Клисура най вероятно не знае. Затова и трябва Стефан, за да рови и тя да има информация срещу семейството.

Интересно ми е какъв мотив има и какво е преживяла.

# 633
Може би ги обвинява за смъртта на Сашо. Когаро Стефан и каза, че през 2004 на снимките изглежда зле, да не е била болна, тя отговори, че 2004 Сашо е  починал.
Само не ми е ясно какъв и е мотива да дрогира майка си.
Както стана ясно дори Тони не я познава. Той не знае, че тя ходи да тренира

# 634
Ако беше толкова лесно да се избяга от фамилиято, Лидия щеше да го е напправила. А Лора знае и за Клисура, и за нелегалния бизнес, иначе няма от къде да даде такива жокери на Стефан. Друг е въпросът, че вероятно другите си мислят, че тя не знае.
Все си мисля, че мотшвът на Лора е свързан със Сашо, но това пък не дава обяснение защо е чакала девет години... Да порасне Никол? Но защо пък девет?

# 635
Ако беше толкова лесно да се избяга от фамилиято, Лидия щеше да го е напправила. А Лора знае и за Клисура, и за нелегалния бизнес, иначе няма от къде да даде такива жокери на Стефан. Друг е въпросът, че вероятно другите си мислят, че тя не знае.
Все си мисля, че мотшвът на Лора е свързан със Сашо, но това пък не дава обяснение защо е чакала девет години... Да порасне Никол? Но защо пък девет?

Освен това Тони нали е бил като брат със Сашо. Значи дори да има нещо нередно със смъртта на Сашо Тони не знае. Лора защо изобщо се е оженила за него? Може пък и мотивът и да няма общо с брат и, а нещо което на нея са и направили. Но като цяло инициативата да се мазни и да угажда на баща си и да се слага като перфектната дъщеря си е чисто нейна според мен. И наистина защо ще чака толкова много?? И Тони ако наистина е тооолкова привързан към нея, колкото се представя, толкова ли не усеща нейното отношение към него?
    Лидия не се е махнала, защото няма воля. Просто подобрена версия на Диана. Не мисля, че е чак толкова в час. Тя никога не е била част от бизнеса. Борис каза, че е гледала семейството, децата.

# 636
Някой знае ли дали вече има някъде следващите 2 епизода? newsm78

# 637
9 във войо, но 10 го нямаше преди малко

# 638
Някой знае ли дали вече има някъде следващите 2 епизода? newsm78

Няколко странички по-назад милите съфорумки пуснаха линкове за 9ти епизод.
На 10ти сме в очакване !

# 639
we`e go ima na voio

# 640
# 641
we`e go ima na voio

Така ли ? Ох, нямам търпение  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Скрит текст:
Някой ако има линк ще се радвам да сподели, или ако го е гледал спойлери  Praynig Hug

# 642
A може да има Лора наистина много личен мотив като сексуално насилие ит баща й newsm78

# 643
  • Ню Йорк
A може да има Лора наистина много личен мотив като сексуално насилие ит баща й newsm78

Е, чак пък толкова не ми се вярва.

# 644
Може да е била принудена да се ожени за Тони, а да са видели сметката на голямата й любов, например или нещо от този тип.
Борис със сесуално насилие не ми се връзва.

Общи условия

Активация на акаунт