Отговори
# 255
Чакайте да метна още една ФЕмирска роза  Grinning Heart Eyes
Снощи като си легнах я спретнах  Laughing

Скрит текст:
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ааааууууу, като видях този колаж и се сетих за този клип с точно тази песен. Rolling Eyes

http://www.videoclip.bg/watch/194805

# 256
  • Още у мъглата ...

Скрит текст:

като от ретро албум, неостаряващ и винаги носещ едно топло усещане, когато се разлиства  Hug Hug Hug Hug
Уауу, ама как хубаво си го казала  Hug Heart Eyes
Ма верно сме си умнички тук  Grinning  newsm51

# 257
  • Още у мъглата ...

Скрит текст:

Ааааууууу, като видях този колаж и се сетих за този клип с точно тази песен. Rolling Eyes

http://www.videoclip.bg/watch/194805

Наде  Hug Heart Eyes
Мерси за музикалното оформление  Heart Eyes
Ама ние наистина може да спретнем цял сериал с всичките му прилежащи части и ефекти  Laughing Heart Eyes

# 258
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Скрит текст:

като от ретро албум, неостаряващ и винаги носещ едно топло усещане, когато се разлиства  Hug Hug Hug Hug
Уауу, ама как хубаво си го казала  Hug Heart Eyes
Ма верно сме си умнички тук
Grinning  newsm51

Аз благодаря, че провокира тази мисъл, с това, което си сътворила, (спейки снощи Wink ) lovekiss lovekiss lovekiss , а какво ли ще е днес, като си будна  Hug Hug Hug

# 259
  • София
Ciao слънчица  Hug Hug Hug Hug Hug  А сега, казах здрасти, да прочета анализо  на Зизка  Mr. Green

Ох малее Габи вместо да прочета "чакайте" аз си чета Чаатай  Joy Joy Joy Joy колажчета-киткиии   bouquet Heart Eyes Hug Hug

# 260
  • София
Зизууууу  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo трябваше ти да си сценарист  Joy Joy Joy Joy Joy Joy   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet и китки, че без тех ниможи  Naughty Mr. Green киткоатлети ли сме или кво   Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 261
Мераба, купонджийки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Купончета до сабахлем и после в 2 на обяд Добрютро, а  Grinning

Зизуно, Joy Joy Joy Joy Joy не моим повече от теб. Коремните мускули ми се разви'а, плочки шъ напраим, да знайш.

"Ферка - хотелиерка"   rotfImbo rotfImbo rotfImbo

А финала си е баш как си требе  smile3525 newsm51 smile3525

Чей, че забравам (сигур е от ЕГН-то) - един  smile3525 и за Дани щот десния крачол си го свих от нея   love001

Тия   bouquet  bouquet  bouquet пък са за Селинката любима.

При нас пак е лето и след малко шъ ви напущам.

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 15:12 от Манка

# 262
  • Още у мъглата ...
Ciao слънчица  Hug Hug Hug Hug Hug  А сега, казах здрасти, да прочета анализо  на Зизка  Mr. Green

Ох малее Габи вместо да прочета "чакайте" аз си чета Чаатай  Joy Joy Joy Joy колажчета-киткиии   bouquet Heart Eyes Hug Hug

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Ми то не е лесно с тез Чаатайски сънища, све е Чаатай  Joy Joy Joy Joy
Йо  Hug Hug А ся добрутро и на теб  Laughing

Манка Hug и на теб  Heart Eyes

# 263
  • Още у мъглата ...
Мераба, купонджийки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Купончета до сабахлем и после в 2 на обяд Добрютро, а  Grinning

Зизуно, Joy Joy Joy Joy Joy не моим повече от теб. коремните мускили ми се разви'а, плочки шъ напраим, да знайш.

"Ферка - хотелиерка"   rotfImbo rotfImbo rotfImbo

А финала си е баш как си требе  smile3525 newsm51 smile3525

Чей, че забравам (сигур е от ЕГН-то) - един  smile3525 и за Дани щот десния крачол си го свих от нея   love001

Тия   bouquet  bouquet  bouquet пък са за Селинката любима.

При нас пак е лето и след малко шъ ви напущам.

Манка, внимавай с плочките и баклавичките да не заслепиш слънцето, че слънчасалите ко ша ги праим  Joy Joy Joy Joy

Чай ся и аз да отида в 67-ми да напраим малко Зизунски плочки, чи още не съм я отрзила, ама то трябва дълбокомислено да се чете  Laughing Joy Joy Joy

# 264
  • У дома :)
Габче  Hug ама твойте по-грозни от мойте  Wink Тенкю за чичеците, чай ти върнем жеста newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Heart Eyes Heart Eyes  Селин Дион   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Hug Hug Hug Hug Hug за всички преди мен и след мен  Hug Hug Hug Hug Hug

Ама големи сме чичекчийки  Joy Joy Joy smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 265
  • У Диспансера ...♥♥♥
 newsm27 newsm27 newsm27

# 266
  • Още у мъглата ...
Габче  Hug ама твойте по-грозни от мойте  Wink Тенкю за чичеците, чай ти върнем жеста newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Heart Eyes Heart Eyes  Селин Дион   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Hug Hug Hug Hug Hug за всички преди мен и след мен  Hug Hug Hug Hug Hug

Ама големи сме чичекчийки  Joy Joy Joy smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

Ох, туй чичекчийки ми прозвуча като кючекчийки  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 267
  • Още у мъглата ...

Охоооо, Ирка  Hug Hug Heart Eyes

Ко става, що тъй са влачиш   Mr. Green Joy Joy

# 268
  • У Диспансера ...♥♥♥
Охххх,Гъбак едва станах,то мускулни трески,то чудо  ooooh! Hug Hug Heart Eyes

# 269
  • Още у мъглата ...
Чей да разбудим ма'алата малко... Mr. Green

67-финал (без последната минута)

Та дошла Ферка в Етилера си спомня как бешИ преди да избега кат кофа от любимия мъж.
Ула'а у ап. 10 и нежни спомени навяват в изветрелата и главица.  Heart Eyes
Поседе, спомни си па речИ да си ходи, мЪ не щеш ли ей бай Чепик на хоризонтя.... Mr. Green
Кат виде блудната щерка ка ма'а по сокака без грам срам у нея бешИ потресен. Crazy
Ферка не сао не я срам а, мЪ иска и кунката да му цуня. Бай Чепик ни да'а, ама оная сеца му изтръгне кунката от лактитИ... Sick Беши наперена, целата у кинти пЪ и Ферка-хотелиерка. Whistling
Бай Чепик кай как не те е срам Ферке ми се показваш тукя в орбитата? Ка можа да избегаш с чужд еркек да живейш...де ни отиде честта и достойнството...тойбе, тойбееее.... ooooh! ooooh! ooooh!
Ферка кай ко си се огледал у менИ...май забра'аш сна'а ти дет избега с батко ама си я прибрахтИ послИ... #Crazy На менИ не мой ми простиш аз съм ти щерка не мой сЪ отъркаш то менИ...
и така...бай Чепик си зе кошняка дет искаше го лупне на Фрка на тиквоча и уйде си зима закуските, чИ бешИ закъснел вечИ.  Crazy
Ферка фанА за паркя си спомня за Емко, чИ то сао спомени остАнаха накрая и хоп ка си гледашИ у една точкя и ей го Емко на хоризонтя...дошЕл и той да си спомня за Ферка. Heart Eyes
Ферка кай тоя парк знай све и ти ли додИ си спомняш нашта лебоф...? Емко кай и аз додух за тва... Whistling Па пита Ферка... сЪ жениш ли ся за Каптана...той ли ш'ти брули джанките не , чИ не го е прайл до ся...мале, мале...сао кат се сетим и умирам.... ooooh! ooooh! ooooh!
Ферка кай и ти не чекаш да чуйш ко съм казала...Емко кай сбогом не мой да трайм поЙче и оти'ам сЪ метам у Босфора от мъка... ooooh! Sick Ферка кай дур... Stop Нема съ женим...Каптана не ми е брулил джанките....не му дадох толкУ времИ ка издържА ни знам...ама ми е жал за негУ... Crazy
Емко леко сЪ запрЕ...Ферка кай с мен ли си...? Емко съ замисли пъ си кай не мойм без тая пушина и се метна на вратните кабели....ФЕрка целата у щастие и изпусна'а амортисьор'ти... Crazy
Ама тоа път Емко кай на Ферка...с теб съм, ама имам некой условия... Naughty
1. нема ти чекам никви сватби щи джингастрим ламаринти по 5 пъти дневно...ни ми дреме за Чепици ни за Ме'емет...
2.кат бием смс навлачаш пИнюарчИтУ и идеш...ка шЪ съ измъкваш...нИ знам...
3. нема ми обръщаш гръб и да ми се дуЙш, чИ не мой те трайм поЙче така...
4. Нема ми надумваш за ЕджетУ...не ти пука, чИ съм я джингастрил...беше редко да спадне напрежението в орейти... Crazy
5. шъ слушаш ко ти конушвам и нема ми прайш проблеми с раб'тата....
6. Найтя оста'а в хотеля щот сме си заедно си прайме бизнес и да те наблюдавам... Whistling
Ферка кай приемам...съм най-добрата женка дет си виждал....и така...
Ко са правили до сватбата ни съ знай....остайли са ни го на фантазиите... Heart Eyes Grinning
Накрая сЪ ожениЯ и си родия близнаци...и всичко си тръгна по старомУ...Емко работи , Ферка си гледа келешите и съ нерви на Емко, чИ не сЪ прибира....ама поне си седи дома, чИ нема къде да оди с келешите.  :mrgreen: Whistling Whistling Whistling

Зизун  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
И двете, хем смешно, хем си ми беше гот с финаля  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Joy Joy Joy Joy
Ай ся чичекляците  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
И ощи   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт