Отговори
# 360
Чакайте да ви пусна клипчето с целувката им в парка  Heart Eyes

https://www.facebook.com/photo.php?v=1421895538036621&set=vb … =3&permPage=1

Много ми е сладък - след като пусна езичето и Хазалка се дръпна, като попарена, физиономията му една, като на малко хлапе, което са го хванали да прави нещо нередно  Laughing Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Peace Peace Peace

И за мен това е началото, това доколкото знам от Неви, Бел и сие, тази серия е снимана веднага след любимия ми момент в Анталия и така му личи на Чачи  txtloves txtloves txtloves

И за мен е интересно защо Хазал не е приела, питала съм и друг път, ама никой не ми отговори, въобще има доста въпроси около това как беше написан сченария и колко си противоречаха в последните епизоди, но след 60 серия, Ча и Хазал не са били в добри отношения, виждам го и в играта им, усеща се напрежение, и дори виждам личното им отношение един към друг
Скрит текст:
сигурно съм откраднала кълбото на Екстри  Joy Joy Joy Joy Joy
.

Рени,
Скрит текст:
Много се радвам, че сте изкарали супер,  аз знам, че няма места по хотелите доста преди шоуто всичко е резерве, и мислех че и вие предварително сте го уредили, страхотен късмет, ти беше казала, че сте каръци, е не, късметлии сте Hug, супер, аз също предвиждам догодина да го видя, сега късно разбрах, а и вчера бях в Плевен на екскурзия, така че догодина

Мариетче, супер са  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 361
  • В света на мечтите... ❤
Ехооуу  newsm47

Зизка,ама утрепа ме с тези анализи днес  Joy  Joy  Joy ето ти чичек да са радваш   bouquet

Ирче,клипчето е прекрасно,песента е много поджодяща за ФЕмир и моментите,които си подбрала си пасват чудесно,браво  smile3501  newsm51  smile3501

Сега да си подаря чичек за новите ми гащи със слънчев крачол  Mr. Green   bouquet

Много гушки за всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 362
  • У Диспансера ...♥♥♥
Белче, аз имам въпрос към теб. Laughing
Защо Хазал е отказала да се снима в 3-ти сезон? newsm78 Предполага се, че с Ча са били в отлини отношения...имали са сигурно връзка и тн....Защо???

А, принципно си права...трябваше като ги ожениха да се опитат да им оправят отношенията. Трябваше да порастнат и двамата и да се грижат за семейството което си създадоха. Обаче явно от заявките след острова нямаше как да стане, след като сложиха в устата Фериха репликата:
"Аз не гледам на брака като теб...аз се омъжих за Емир защото много го обичам, а не да създавам семейство..." Rolling Eyes

Е, аджеба...след това изявление...как да променят посоката?

Ама направо ми е смешно,че се хващаш за това изречение Joy Joy На фона на многото други казани и в последствие изменена посока,те точно това ще им повлияе да я променят .

# 363
Дани и от мен  smile3525  Mr. Green

# 364
  • Още у мъглата ...

Има ли нужда да изяснявам newsm12, че моделите са 50-ти, 54-ти и 55-ти от пролетно-лятната, есенна колекция на BG mama - team 2013?

Ренате  Hug Добре си се явила  Heart Eyes
То е ясно кои са моделите, ама трябва тез с боцкането да погледнат питанката, аз съм само по изработка на платовете  Mr. Green Laughing
Ще се явят и те де  Laughing

# 365
прибрах се и бързам да ви метнем по едно око Flutter Flutter Flutterмного красоти имам за гледане  Flutterама за по късно ще си ги оставя Wink
Ирче Hugйени клипче ли си творила къз Heart EyesМармиши много красота бе джанъм  Heart Eyes
отивам да оправям багажерий Simple Smileпосле бурда им Simple Smileче от много хойкане не ми остана време захаберите Simple Smileа и с тая флашка дето ми покъса нервната система  #Cussing outхич не ми беше кеф да ровя тук и там Blush Blush  Blush

# 366
  • У Диспансера ...♥♥♥

Има ли нужда да изяснявам newsm12, че моделите са 50-ти, 54-ти и 55-ти от пролетно-лятната, есенна колекция на BG mama - team 2013?

То е ясно кои са моделите, ама трябва тез с боцкането да погледнат питанката, аз съм само по изработка на платовете  Mr. Green Laughing

Хайде аз се явявам за бода,че с Гъбка сме се сработили вече,няма да си сменяме екипа сега на финалната права  Joy Joy

# 367
  • София
И за мен след 60-ти епизод се промени играта им. За мен си личи, че не са в супер добри отношения  Tired

# 368
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Защо Хазал е отказала да се снима в 3-ти сезон? newsm78 Предполага се, че с Ча са били в отлини отношения...имали са сигурно връзка и тн....Защо???

А, принципно си права...трябваше като ги ожениха да се опитат да им оправят отношенията. Трябваше да порастнат и двамата и да се грижат за семейството което си създадоха. Обаче явно от заявките след острова нямаше как да стане, след като сложиха в устата Фериха репликата:
"Аз не гледам на брака като теб...аз се омъжих за Емир защото много го обичам, а не да създавам семейство..." Rolling Eyes

Абе това изреченейце може да се почовърка малко, щото така извадено извън контекста звучи едно, а в самата ситуация е друго (поне на мен  Peace). Това тя го каза на Гюлсум, когато избяга, заради шамара, нали така  Rolling Eyes
Значи Фери си искаше семейство и дом с Емко, мислеше и си мечтаеше за малка къщичка, в която ще живееят и т.н.
Това изречение си беше по повод, че всъщност зора на Гюлсум беше да запази така нареченото семейство с Корай на всяка цена. Едва ли не и Фери да склони глава и да търпи и шамари, но да спаси семейството си и сякви там традиции. Не помня точно репликите в разговора им, но горе долу в такава посока й бяха на смотаното Гюлсумче вижданията и въжделенията.
Та от там изкочи и това изречение на Фери към Гюлсум.  Peace

Друг е въпросът, че това изречение пак сценаристите са й го вкарали в устата  Laughing Peace

Това изречение е от 53 когато разбра за Руя... Peace
Гюлсум я пита дали с лека ръка ще си развали семейството без да е сигурна чие е бебето...
следващото изречение беше гореопоменатото. Whistling
Аз съм далеч от мислълта, че Хазал е импровизирала...но това беше явен знак, че Фериха не гледа на семейството като всички останали...тя просто иска да живее с Емир...а пък от друга страна Емир се ожени да си узакони джингастренето...защото и той искаше да живее с нея защото я обича. Та извода е, че и двамата не целяха да създават деца и темподобни неща които неминуемо следват в брачните отношения...те просто искаха да живеят заедно и нищо повече...Ми те ако искаха да деца, да са си направили...поне 3 пъти я отрази...да е хванала. Joy

Опссссссссс...почвам да нагазвам в дълбокото... Joy

Белче, зададох си въпроса и чакам да ми отговориш, че мене живо ме късае. Peace

# 369
  • Още у мъглата ...

Хайде аз се явявам за бода,че с Гъбка сме се сработили вече,няма да си сменяме екипа сега на финалната права  Joy Joy

Joy Joy Joy Аз съм с модел 50, изтъкан вече  Joy Joy Joy

# 370
Ирка, Габи   love001   love001    love001

Аз за съжаление съм с 2 леви ръце, и не мога да помогна, но ще почерпя, Ирчи като намине насам, А Габи май е при мен  newsm78

А Киво  Heart Eyes и Ча Heart Eyes заедно, дай боже Praynig   Praynig   Praynig

ЗИЗ  Hug, съгласна с теб, че беше много странно, че въобще не споменаха деца , а в Турция жената е създадена само за това Mr. Green

# 371
Дани Hugчестити слънчасали гащи у лево и аватар Heart Eyes

Джейн
Скрит текст:
ние имахме късмет че някаква голяма група е поръчала шоуто че само по празници имало а през другото време по заявка на клиенти Shockedтръгнахме на сляпо дали ще има  Laughingно го бяхме решили и не ни се отменяше пътуването  Laughingшоуто беше около 15 мин но много красиво Heart Eyesследващия път ще знаем Laughing

# 372
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Ама направо ми е смешно,че се хващаш за това изречение Joy Joy На фона на многото други казани и в последствие изменена посока,те точно това ще им повлияе да я променят .
Значи може да не ми се подиграваш ако обичаш... Mr. Green
Аз казах не веднъж, че гледам филми различно от вас...
На мене ми правят впечатление неща на които не бихте обърнали внимание изобщо.
Даже цветовете в които са облечени за мен са от значение за дневните им настроения.
Така, че факта че гледам различно, няма да ме спре да си казвам мнението с което не ви задължавам. Whistling

# 373
  • Още у мъглата ...

Абе това изреченейце може да се почовърка малко, щото така извадено извън контекста звучи едно, а в самата ситуация е друго (поне на мен  Peace). Това тя го каза на Гюлсум, когато избяга, заради шамара, нали така  Rolling Eyes
Значи Фери си искаше семейство и дом с Емко, мислеше и си мечтаеше за малка къщичка, в която ще живееят и т.н.
Това изречение си беше по повод, че всъщност зора на Гюлсум беше да запази така нареченото семейство с Корай на всяка цена. Едва ли не и Фери да склони глава и да търпи и шамари, но да спаси семейството си и сякви там традиции. Не помня точно репликите в разговора им, но горе долу в такава посока й бяха на смотаното Гюлсумче вижданията и въжделенията.
Та от там изкочи и това изречение на Фери към Гюлсум.  Peace

Друг е въпросът, че това изречение пак сценаристите са й го вкарали в устата  Laughing Peace

Това изречение е от 53 когато разбра за Руя... Peace
Гюлсум я пита дали с лека ръка ще си развали семейството без да е сигурна чие е бебето...
следващото изречение беше гореопоменатото. Whistling
Аз съм далеч от мислълта, че Хазал е импровизирала...но това беше явен знак, че Фериха не гледа на семейството като всички останали...тя просто иска да живее с Емир...а пък от друга страна Емир се ожени да си узакони джингастренето...защото и той искаше да живее с нея защото я обича. Та извода е, че и двамата не целяха да създават деца и темподобни неща които неминуемо следват в брачните отношения...те просто искаха да живеят заедно и нищо повече...Ми те ако искаха да деца, да са си направили...поне 3 пъти я отрази...да е хванала. Joy

Опссссссссс...почвам да нагазвам в дълбокото... Joy

Белче, зададох си въпроса и чакам да ми отговориш, че мене живо ме късае. Peace

Ок, останало ми е грешно от коя сцена е, но пак си е на Гюлсум и за мен й го казва по-скоро, за да й покаже другото си мислене, а не нейното на всяка цена запазване на семейството  Peace

Но това никак, ама никак не е важно, от гледна точка на какво са решили сценаристите или са решавали в крачка  Laughing

# 374
  • Варненска клюкарка

Ми то няма сигурен отговор. както казах почти до последно не са имали намерение да продължават с нов сезон и с някои изключения по-голямата част от екипа подписват договори за нова работа в т.ч. и Хазал. Имам спомен, че преговорите с нея бяха оставени за най-накрая, явно са очаквали че ще е трудно с нея, а то се оказа направо невъзможно. Изтече и някаква информация за почти двойно повишение на седмичния и хонорар, но явно си е имала причини да откаже...А Чаатай не е бил в положение да отказва, защото както сам каза в едно интервю, по договор е имал и втора продукция с Аксой- трябваше да бъде любовна комедия, но явно в последния момент нещо ги изпра съчмата компанията и така...
 А и по повод "отличните отношения" точно тогава се пишеше за непрестанни караници между тях на сета, даже имаше и една описана случка как седят един срещу друг, а Юсуф върви между тях и им говори на уше нещо, сякаш се опитва да ги сдобрява  Wink...Как в един момент Хазал влиза в сградата на университета, а Чаатай я последва, но минутка срлед това се връща бесен, яхва колата и изчезва нанякъде за два часа, като не отговаря на търсенето  по телефона и изправя екипа на нокти.... Дори Юсуф беше изпуснал в репортаж едно изречение, че са като куче и котка и ако не се избият по сценарий, задължително ще го направят в реала Crazy та може би причината е тези нескончаеми караници, които в крайна сметка са ги изморили...кой знае  newsm78
Точно тогава излязоха и единствените им официални снимки на които седят един до друг (Ча с ризката с цвят корал) сякаш да опровергаят приказките, но там Ча се е наклонил към нея, а тя към облегалката на дивана, та да е по-надалеч от него, та нищо не опровергаха....

Общи условия

Активация на акаунт