Отговори
# 390
  • Още у мъглата ...
За изречението и аз смятам като Гъбка,тя го каза точно,че Гюлсум ще търпи всичко ,само и само да стои омъжена ,и да тя се омъжи от любов,не с цел семейство,той и предложи тя се съгласи,а за деца то си идва в последствие ,защо да си го поставяш за цел а всяка цена ,аз също като съм се омъжвала не съм мислела за семейство,защото това е естествения развой на събитията  Peace
Само, че беше пуснато след като разбра за Руя... Peace
Което си беше много добре зададен въпрос от Гюлсума...дали ще плюе преди да е сигурна...
А, после какво се оказа...тя ще му държи ръката, която съумя да пусне за дни... Joy Joy Joy Joy
Сега пусна я ,защото когато се сблъскаш с реалността е съвсем друго ,то на думи едно,ама когато стана реалност беше друго.Аз там за това няма да говоря,защото моето мнение за Руя и тем подобни ви е ясно,няма да го повтарям ,не и одобрявам действията тогава,ама за това изречение я разбирам.И да ти кажа едва ли сценаристите толкова надълбоко са се вглеждали в детайлите ,както теб ,ако бяха нямаше да видим такива безобразия и безумия   Crossing Arms
Отнесох се по други задачи, но Ирка си ми е продължила мисълта и мойто схващане, също и Йо-то, нищо че днес вместо "чакайте" прочете "Чаатай"  Joy Joy Joy Joy

# 391
  • Още у мъглата ...
АлоооооУ, пак сте нагазили в дълбокото. Laughing

smile3521 smile3521 smile3521Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 392
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Как да разбирам това? Мисля, че ако аз си подарявам китки, за мен не е проблем да се самочичечна...та не разбрах тънката ти мисъл. Joy

Ами нъл си нарцис, аз ти подавам чичеците, ти се самочичечваш  Joy Joy Joy
Тя ми е много тънка мисълта, затуй не се види  Mr. Green  Joy Joy Joy

Аз кат съм Нарцис...което си е истина... Laughing Ти не си ли?
На мен примерно са ми залепили на хладилника с магнити....НАРЦИС и определението за това състояние...всеки път като бъркам там си го чета...и колкото повече чета, толкова повече се разпознавам... Whistling

# 393
Зиз, спешъл фор Ю  Hug
Скрит текст:

Йо,  Hug newsm51 smile3525,само ние с теб май защитаваме Фери  Hug Heart Eyes

Дани, честити слънчеви дрешки,  Hug bouquet

# 394
Мерси Джено...ше я апна...САМА! Naughty

Ти поне си имаш компания...аз съм сама сред вълци...ама те не се отказвам. Joy Joy Joy Joy

# 395
  • Още у мъглата ...
Как да разбирам това? Мисля, че ако аз си подарявам китки, за мен не е проблем да се самочичечна...та не разбрах тънката ти мисъл. Joy

Ами нъл си нарцис, аз ти подавам чичеците, ти се самочичечваш  Joy Joy Joy
Тя ми е много тънка мисълта, затуй не се види  Mr. Green  Joy Joy Joy

Аз кат съм Нарцис...което си е истина... Laughing Ти не си ли?
На мен примерно са ми залепили на хладилника с магнити....НАРЦИС и определението за това състояние...всеки път като бъркам там си го чета...и колкото повече чета, толкова повече се разпознавам... Whistling

Е па нарцис съм си  Mr. Green Joy Joy Я го не отричам, па си ми и отива  Joy Joy Joy
Ама я пусни тез определения от хладилника да видим колко ша се разпознаем  Mr. Green Joy Joy Joy
Та по тоз повод я на сички нарциси  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 396
Хелоуууу ко прайте  Party

# 397
Ааа Верче, появи се най-после  Hug Чакай,че имам въпрос за теб  Laughing

# 398
Гледам Ивчето Ви е отговорила на въпроса относно това, че Хазал не продължи в третия сезон.
Искам само да добавя едно нещо.
Аксой лично беше поканил Хазал на обяд да преговаря с нея относно завръщането на образа й в АФК. Медиите го отразиха а ние дни наред тръпнехме в очакване....за жалост на нас зрителите тя не прие, но браво на нея, не се върна през затворената врата, през която тактично и елегантно беше отпратена без, и да подозираше дори, че всичко се крои зад гърба й,  защото освен парите има и дреги важни неща, и това са чест, и достойнство, и Хазал ги притежава.

# 399
  • Още у мъглата ...
Зиз, спешъл фор Ю  Hug
Скрит текст:

Йо,  Hug newsm51 smile3525,само ние с теб май защитаваме Фери  Hug Heart Eyes

Дани, честити слънчеви дрешки,  Hug bouquet

Джейн  Hug А за нас сладичко newsm78, щото и аз защитих Фери, а и за Ирка, че и тя я защити  Laughing Heart Eyes

# 400
  • У Диспансера ...♥♥♥
Зизуно,аз съм за Емко,и не мога да ти отговоря на питанките,не я разбирах повечето време и това и поведение на моменти ми беше в повече ,както се забеляза по-реакцията ми оная вечер ,като коментирахме  Crossing Arms Яда и ,че е предложил работа на Меемед,че е взел Гюлфидан да чисти ,изобщо не мога да и хвана логиката и за тая реакция.А когато и се извини за това,което и е причинил и седеше на земята ,тя си обърна гърба и ми се прави на халосана,как можа да го остави да спи на земята седнал,ами стани седни до него,прегърни го,той от това имаше нужда тогава ,ама не заспа и това е ,ох пак почнах се ядосвам ся  smile3516

# 401
Габо, не е нужно...аз нали ви разпознах... Joy Joy Joy

Даже мога да твърдя, че Нарцисчева дет се умалила като не стигнала крайната фаза...вечИ определено е завършен Нарцис. Joy

Та в този ред на мисли...да се самопрегърнем све....аз имам проблем че са ми кратки рУкете и не мой се потупам по плешката....ама ше търся начини... Joy Joy Joy Joy

Да се самопрегърнем... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 402
Ирка ми напомни, че имах въпросче от оня ден ито е

Какво ше направите, ако след медения ви месец, прибирайки се щастливи след джин.....то, романтиката  и сие, разберете, че мъжЪт ви, който безумно обичате, очаква бебе от друга и е знаел,  ама не смее да каже, след няколко дни разбирате, че работи с бившето си гадже, което е дошло, за да си го върне, почне да не се прибира в къщи, щото баща му му е спрял кинтите, същевременно те ревнува от готиния ти съсед, който ти е само приятел и ощещеще такива нещица, знаете ги.
Ами, аз честно казано, ще съм по-лоша от Ферия  Mr. Green Със сигурност ще го наритам на първо време, после ще видя колко ще полудея кат ми се яви и майка му, майката на Руя и тн

# 403
Зизуно,аз съм за Емко,и не мога да ти отговоря на питанките,не я разбирах повечето време и това и поведение на моменти ми беше в повече ,както се забеляза по-реакцията ми оная вечер ,като коментирахме  Crossing Arms Яда и ,че е предложил работа на Меемед,че е взел Гюлфидан да чисти ,изобщо не мога да и хвана логиката и за тая реакция.А когато и се извини за това,което и е причинил и седеше на земята ,тя си обърна гърба и ми се прави на халосана,как можа да го остави да спи на земята седнал,ами стани седни до него,прегърни го,той от това имаше нужда тогава ,ама не заспа и това е ,ох пак почнах се ядосвам ся  smile3516
Ан тъй...  love001 newsm10 smile3501
Спирам, че и аз се напрегнах докат те чета само... smile3516 smile3515 smile3516

# 404
Ох,че сте ми напрегнати.  Mr. Green

Значи за Свети Емир или само хубаво или нищо  Joy

Общи условия

Активация на акаунт