Отговори
# 375

Има ли нужда да изяснявам newsm12, че моделите са 50-ти, 54-ти и 55-ти от пролетно-лятната, есенна колекция на BG mama - team 2013?

Ренате  Hug Добре си се явила  Heart Eyes
То е ясно кои са моделите, ама трябва тез с боцкането да погледнат питанката, аз съм само по изработка на платовете  Mr. Green Laughing
Ще се явят и те де  Laughing

Хайде аз се явявам за бода,че с Гъбка сме се сработили вече,няма да си сменяме екипа сега на финалната права  Joy Joy

Взимайте 55-ти модел и дерзайте! Ако има дупки или нещо за доизкусуряване, ми пратете детайли, работя по оригинал!

# 376
  • Още у мъглата ...
Белче, аз имам въпрос към теб. Laughing
Защо Хазал е отказала да се снима в 3-ти сезон? newsm78 Предполага се, че с Ча са били в отлини отношения...имали са сигурно връзка и тн....Защо???

А, принципно си права...трябваше като ги ожениха да се опитат да им оправят отношенията. Трябваше да порастнат и двамата и да се грижат за семейството което си създадоха. Обаче явно от заявките след острова нямаше как да стане, след като сложиха в устата Фериха репликата:
"Аз не гледам на брака като теб...аз се омъжих за Емир защото много го обичам, а не да създавам семейство..." Rolling Eyes

Е, аджеба...след това изявление...как да променят посоката?

Ама направо ми е смешно,че се хващаш за това изречение Joy Joy На фона на многото други казани и в последствие изменена посока,те точно това ще им повлияе да я променят .
Значи може да не ми се подиграваш ако обичаш... Mr. Green
Аз казах не веднъж, че гледам филми различно от вас...
На мене ми правят впечатление неща на които не бихте обърнали внимание изобщо.
Даже цветовете в които са облечени за мен са от значение за дневните им настроения.
Така, че факта че гледам различно, няма да ме спре да си казвам мнението с което не ви задължавам. Whistling

На различно мислещата от нас, те тва си е големио нарцис  Mr. Green newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
От теб за теб  Laughing

# 377

Има ли нужда да изяснявам newsm12, че моделите са 50-ти, 54-ти и 55-ти от пролетно-лятната, есенна колекция на BG mama - team 2013?

Ренате  Hug Добре си се явила  Heart Eyes
То е ясно кои са моделите, ама трябва тез с боцкането да погледнат питанката, аз съм само по изработка на платовете  Mr. Green Laughing
Ще се явят и те де  Laughing

Хайде аз се явявам за бода,че с Гъбка сме се сработили вече,няма да си сменяме екипа сега на финалната права  Joy Joy

Joy Joy Joy Аз съм с модел 50, изтъкан вече  Joy Joy Joy

Пиши ми на лични!

# 378
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Ок, останало ми е грешно от коя сцена е, но пак си е на Гюлсум и за мен й го казва по-скоро, за да й покаже другото си мислене, а не нейното на всяка цена запазване на семейството  Peace

Но това никак, ама никак не е важно, от гледна точка на какво са решили сценаристите или са решавали в крачка  Laughing

Миличко, както видя, фактологически изречението което не е важно даде тласък на следващите събития...Това си беше явен пас, че там оправия няма.
Така ли стана...? Така!!!
Та забелязвайте ги тези неща...тъкмо няма да се изненадвате лошо, а ще очаквате това което всъщност се случи. Peace
Много ме е яд, че не съм гледала филма с вас...тогава щяхме да спорим много, но аз на финала щях да съм чок доволна. Laughing

# 379
Как да разбирам това? Мисля, че ако аз си подарявам китки, за мен не е проблем да се самочичечна...та не разбрах тънката ти мисъл. Joy

# 380
  • У Диспансера ...♥♥♥
За изречението и аз смятам като Гъбка,тя го каза точно,че Гюлсум ще търпи всичко ,само и само да стои омъжена ,и да тя се омъжи от любов,не с цел семейство,той и предложи тя се съгласи,а за деца то си идва в последствие ,защо да си го поставяш за цел а всяка цена ,аз също като съм се омъжвала не съм мислела за семейство,защото това е естествения развой на събитията  Peace

# 381
За изречението и аз смятам като Гъбка,тя го каза точно,че Гюлсум ще търпи всичко ,само и само да стои омъжена ,и да тя се омъжи от любов,не с цел семейство,той и предложи тя се съгласи,а за деца то си идва в последствие ,защо да си го поставяш за цел а всяка цена ,аз също като съм се омъжвала не съм мислела за семейство,защото това е естествения развой на събитията  Peace
Само, че беше пуснато след като разбра за Руя... Peace
Което си беше много добре зададен въпрос от Гюлсума...дали ще плюе преди да е сигурна...
А, после какво се оказа...тя ще му държи ръката, която съумя да пусне за дни... Joy Joy Joy Joy

# 382
  • София
Което си беше много добре зададен въпрос от Гюлсума...дали ще плюе преди да е сигурна...
А, после какво се оказа...тя ще му държи ръката, която съумя да пусне за дни... Joy Joy Joy Joy

Пусна я, защото малко в повече и дойдоха на Руя майка и и Айсуна  #2gunfire а и Емко, чувстваше се виновен и т.н. ама пак си я пренебрегваше Ф и то нали знаеш човек търпи, търпи и в един даден момент избухва  Rolling Eyes

# 383

Пусна я, защото малко в повече и дойдоха на Руя майка и и Айсуна  #2gunfire а и Емко, чувстваше се виновен и т.н. ама пак си я пренебрегваше Ф и то нали знаеш човек търпи, търпи и в един даден момент избухва  Rolling Eyes
Доору!!! Peace Лош Емир...лош.... Joy hahaha Joy hahaha Joy

# 384
  • София

Пусна я, защото малко в повече и дойдоха на Руя майка и и Айсуна  #2gunfire а и Емко, чувстваше се виновен и т.н. ама пак си я пренебрегваше Ф и то нали знаеш човек търпи, търпи и в един даден момент избухва  Rolling Eyes
Доору!!! Peace Лош Емир...лош.... Joy hahaha Joy hahaha Joy

Какво?  Thinking Joy е Чачко/Емко си е мойто любовче ама ся като не е прав  Joy Joy

# 385
  • У Диспансера ...♥♥♥
Сега пусна я ,защото когато се сблъскаш с реалността е съвсем друго ,то на думи едно,ама когато стана реалност беше друго.Аз там за това няма да говоря,защото моето мнение за Руя и тем подобни ви е ясно,няма да го повтарям ,не и одобрявам действията тогава,ама за това изречение я разбирам.И да ти кажа едва ли сценаристите толкова надълбоко са се вглеждали в детайлите ,както теб ,ако бяха нямаше да видим такива безобразия и безумия   Crossing Arms

# 386
  • Още у мъглата ...
Как да разбирам това? Мисля, че ако аз си подарявам китки, за мен не е проблем да се самочичечна...та не разбрах тънката ти мисъл. Joy

Ами нъл си нарцис, аз ти подавам чичеците, ти се самочичечваш  Joy Joy Joy
Тя ми е много тънка мисълта, затуй не се види  Mr. Green  Joy Joy Joy

# 387

Какво?  Thinking Joy е Чачко/Емко си е мойто любовче ама ся като не е прав  Joy Joy
Доору- така е! Peace
Ама я ми кажи ся къде сбърка Емко точно до края на 53? Thinking
Сбърка, че се чувстваше кофти и не я нарита долу ако не приема нещата ли?
Или може би като отиде при Руя и и каза да не го тормози него и съпругата му?
Че предложи пари да си кара Руя бременността без да им виси на вратата ли?
Или може би, че не стоеше като куче пазач пред вратата да дебне кога аджеба ще се появят Айсуна и Руя?
Къде точно той сбърка?

# 388

Ами нъл си нарцис, аз ти подавам чичеците, ти се самочичечваш  Joy Joy Joy
Тя ми е много тънка мисълта, затуй не се види  Mr. Green  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy

# 389
АлоооооУ, пак сте нагазили в дълбокото. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт