Отговори
# 405
За Габи, Ирка, Йо, Верче и всички фенове на Ферка, айде и на Емко

Скрит текст:

# 406
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ирка ми напомни, че имах въпросче от оня ден ито е

Какво ше направите, ако след медения ви месец, прибирайки се щастливи след джин.....то, романтиката  и сие, разберете, че мъжЪт ви, който безумно обичате, очаква бебе от друга и е знаел,  ама не смее да каже, след няколко дни разбирате, че работи с бившето си гадже, което е дошло, за да си го върне, почне да не се прибира в къщи, щото баща му му е спрял кинтите, същевременно те ревнува от готиния ти съсед, който ти е само приятел и ощещеще такива нещица, знаете ги.
Ами, аз честно казано, ще съм по-лоша от Ферия  Mr. Green Със сигурност ще го наритам на първо време, после ще видя колко ще полудея кат ми се яви и майка му, майката на Руя и тн
Аз ще отговоря с кратко изречение...

Бих разговаряла...бих се опитала да разбера...и ако го обичам колкото казвам, едно дете от друга жена няма да е проблем за мен. Защото в крайна сметка любимия мъж иска мен, не нея.
Та там е разликата между теб и мен Дженке... Peace

# 407
Абе еееей, забравих въпросите, които си бях набелязала да Ви отговоря докато Ви изчета. newsm78 Rolling Eyes
Започвам отзад напред.
Джейн и аз със сигурност бих била по-лоша от Фериха ако всичко това ми се беше случило....мале, мале, да не дава Господ. Praynig
Зизун, не мисля, че Емир сбърка като даде пари на Руя за да се чувства спокойна по време на бременността си, даже напротив, прояви човечност, за която въобще не беше длъжен, защото бащинството му към онзи момент беше само на думи, а Фери направо преиначи действията му.
Чакай да помисля  newsm78 имаше ли още въпроси докато Ви четях, на които да отговоря.

# 408
едно дете от друга жена няма да е проблем за мен. Защото в крайна сметка любимия мъж иска мен, не нея.

Зиз
,никога не казвай никога..Не бих искала да ми се случва,за да разбера би ли било проблем за мен или не.  Peace

А за разговорите си права,иначе не би оцеляло едно семейство без тях.  Peace

# 409
едно дете от друга жена няма да е проблем за мен. Защото в крайна сметка любимия мъж иска мен, не нея.

Зиз
,никога не казвай никога..Не бих искала да ми се случва,за да разбера би ли било проблем за мен или не.  Peace

А за разговорите си права,иначе не би оцеляло едно семейство без тях.  Peace

Не съм казала НИКОГА. Къде го прочете?
Ама изхождайки от мене си и милото...не би било проблем. След 28 г. заедно мога да приема някакви неща защото се познаваме до болка...пък и съм сигурна, че точно с него няма да ми се случи.Както казах...познаваме се до болка. Laughing

# 410
  • Още у мъглата ...
Габо, не е нужно...аз нали ви разпознах... Joy Joy Joy

Даже мога да твърдя, че Нарцисчева дет се умалила като не стигнала крайната фаза...вечИ определено е завършен Нарцис. Joy

Та в този ред на мисли...да се самопрегърнем све....аз имам проблем че са ми кратки рУкете и не мой се потупам по плешката....ама ше търся начини... Joy Joy Joy Joy

Да се самопрегърнем... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Оооо, аз това упражнение го мога, че съм дългучка  Joy Joy Joy
Айде и от мен да се самопрегърнем  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
А па за самоцелуването, там си го можем сички  Joy Joy Joy Joy
А Чачи дава пример постоянно  Mr. Green Joy Joy Joy

# 411
  • Още у мъглата ...
За Габи, Ирка, Йо, Верче и всички фенове на Ферка, айде и на Емко

Скрит текст:

Джейн  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мале какви вкусотии, почти нищо не е останало, нали пак бях по задачи  Rolling Eyes
Ама мммм, много вкусно  Laughing

# 412
Ох,че сте ми напрегнати.  Mr. Green

Значи за Свети Емир или само хубаво или нищо  Joy
Аааа, не.
От момента, в който бебето проплака в болницата, аз застанах твърдо зад образа на Фериха и Емир ми стана по-черен и от Дявола.
До онзи момент съм му се ядосвала само няколко пъти, а именно-1-много жестоко започна да и отмъщава след като разбра истината за нея, не очаквах чак такова поведение от негова страна, 2-когато преспа с Руя, за мен си беше изневяра на всички нива, физическа, душевна, предаде и собствените си чувства към Фери, нейните и любовта им, 3-когато я удари, не смятам, че това е начина да и затвори устата само защото психиката му не издържа на акумулиралото се напрежение в него, 4-прекалената му приятелска отдаденост към Едже, цялата тази история ми беше гнусна и повече от отвратителна.

# 413
Зиз,извинявай,така ми прозвуча.Иначе може би,защото си сигурна,че с него няма да ти се случи и заради това казваш,че няма да е проблем за теб.  Peace

Аз не знам как бих реагирала и постъпила,но това ще е голяма болка за мен.

# 414
  • В света на мечтите... ❤
Въй пак се отворила бездната на дълбоките спорове и размишления,мен днес не ми се мисли,мозъка ми на почивка  Mr. Green така че само ще наблюдавам тихичко от ъгъла  Rolling Eyes  Joy

Я малко да порипаме за настроение на песента,която Ирчето откри  newsm44  newsm44  newsm44
Скрит текст:

# 415
Дани айде и аз  newsm68 newsm44

# 416
Ох,че сте ми напрегнати.  Mr. Green

Значи за Свети Емир или само хубаво или нищо  Joy
Аааа, не.
От момента, в който бебето проплака в болницата, аз застанах твърдо зад образа на Фериха и Емир ми стана по-черен и от Дявола.
До онзи момент съм му се ядосвала само няколко пъти, а именно-1-много жестоко започна да и отмъщава след като разбра истината за нея, не очаквах чак такова поведение от негова страна, 2-когато преспа с Руя, за мен си беше изневяра на всички нива, физическа, душевна, предаде и собствените си чувства към Фери, нейните и любовта им, 3-когато я удари, не смятам, че това е начина да и затвори устата само защото психиката му не издържа на акумулиралото се напрежение в него, 4-прекалената му приятелска отдаденост към Едже, цялата тази история ми беше гнусна и повече от отвратителна.
Наде, много си права...и аз тогава му се ядосах много, точно на тези неща...ама пък и тя много преекспонира случката със шамара....да не говорим, че явно в продължение на няколко минути му казваше без думи ; "удари ме, удари ме.."
Той тогава точно помоли да го пусне да излезе, че нещата загрубяват...ама тя не та не... ooooh!
Обаче пък и той се извини за поведението си...нали?
А, за бебето...знам ли...то ем ме беше яд, ем го разбирах...еми ако беше негово? Може ли пък грам да не се разтревожи ся...? Не знам...точно там бях раздвоена...ама пък от друга страна...постоянното му висене в болницата...гадно си беше.

# 417
Зиз,извинявай,така ми прозвуча.Иначе може би,защото си сигурна,че с него няма да ти се случи и заради това казваш,че няма да е проблем за теб.  Peace

Аз не знам как бих реагирала и постъпила,но това ще е голяма болка за мен.
Няма проблем... Hug

# 418
Оле, говорите си за АФК... искам и аз.  Laughing Връащам се да видя на какви въпроси отговаряте, че да се включвам. Щете - не щете, аз съм блудната дъщеря и си влизам в тая тема като у нас си.  Crossing Arms Laughing

# 419
  • София
Ирка ми напомни, че имах въпросче от оня ден ито е

Какво ше направите, ако след медения ви месец, прибирайки се щастливи след джин.....то, романтиката  и сие, разберете, че мъжЪт ви, който безумно обичате, очаква бебе от друга и е знаел,  ама не смее да каже, след няколко дни разбирате, че работи с бившето си гадже, което е дошло, за да си го върне, почне да не се прибира в къщи, щото баща му му е спрял кинтите, същевременно те ревнува от готиния ти съсед, който ти е само приятел и ощещеще такива нещица, знаете ги.
Ами, аз честно казано, ще съм по-лоша от Ферия  Mr. Green Със сигурност ще го наритам на първо време, после ще видя колко ще полудея кат ми се яви и майка му, майката на Руя и тн

Джейн, аз си признавам, че ще реагирам сигурно по-остро и от Фериа  Embarassed Не знам дали бих издържала и толкова, колкото издържа тя (чак до раждането)  Rolling Eyes Да не говорим за момента, в който чу плача на детето в болницата  Embarassed
Според мен, ако ролите бяха разменени, Емир нямаше да намери сили да бъде до нея в такъв момент. Той даже при мисълта, й отвъртя един шамар  Tired

Общи условия

Активация на акаунт