Отговори
# 495
"Вече ще те слушам повече" -Емир
"Вече ще говоря с тебе " - Фериха
И най-важното ; "вече няма да правим същите грешки"

Ех,да бяха изпълнили обещанията си един към друг и към самите себе си.

# 496
Yaman : "No kissing, I don't care about scenario and stuff like that. I will take Sebnem to those hospitals we used in AFK, you will live married and happy forever" lol (helena)  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Абе каквото и да се говорим, носталгията е огромна, вижте за какво става въпрос, страниците във фейса и туити са препълнени с колажи, снимки и клипове и не намаляват, даже и в дните когато има нови серии и на двамата, горчивия вкус, който остави плазмодия и 40 разбойника  Joy няма да се преглътне и  #Sniper #Sniper #Sniper #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 497
Някой някъде в по-стара тема беше писал, че Фериха имала семейство, а Емир-не?!?
Кое по-точно е нейното семейство, че нещо не разбрах през целия филм?
Баща й и брат й ли, дето я счупваха от бой на почивки ли?
Или майка й, която я навикваше като говедо?
Майката, която не я разбра, че е влюбена до лудост и лъжеше от страх и срам, а в същото това време боготвореше обраслия дивак- сина си, стоварил огромни борчове на главите им?

Истината е, че не познаваме действителността в днешна Турция и тълкуваме действията на героите по начина, по-който живее демократичния свят!
Искаше ми се да видя още от самото начало как едно бедно момиче се преборва за правото си на нормален живот! За правото си да говори и прави това, което мисли! За собствената си свобода да израсне като личност!
 Но реалността в тая държава е друга и подобен сценарий не би видял бял ден!
 Порядките и традициите са застинали в 16-ти век, а редките случаи на проблясъци са само за богоизбраните от висшето общество!
 Беше ми направило впечатление при последното ми посещение в Турция /може би помните, че празнувах Новата 2013 в Турция/, че ако мръднеш извън Истанбул, както аз попътувах доста из азиатската част на страната, там не е възможно да си позволиш да се облечеш по-открито, нито пък местно момиче да влезе в кафенето! Местните диваци ме гледаха като извънземна!

# 498
  • София
Зизу, да, щял да й прости, ама след като се влюби, а как щеше да я опознае, след като той твърдо вярваше в класовите различия и не би я погледнал, ако знаеше коя е? Нямаше да я допусне изобщо в обкръжението си. Най-малкото, защото беше тарторът сред приятелите си и поддържаше имиджа си.
В първи епизод имаше много добър разговор на масата в университета, в който той се подхилкваше доволен на съждението на Корай, че цяла нощ се е забавлявал с някоя  Peace Да не говорим, че гледаха на Гюндже като на прокажена. Еми, Ферия беше от класата на Гюндже  Tired Защо не взеха Г. в компанията? А, Корай се срамуваше, че спи с нея. И Ферия щеше да е така.

Емир я прие бедна, след като се влюби, което нямаше да стане, ако знаеше в началото, коя е  Tired

# 499

Ожени се, ама щеше ли да се ожени, ако тя му беше казала: "Аз....хмммм...в пристъп на слабост и гняв, преспах с Левент и забременях, но те обичам и искам да се омъжа за теб"  Whistling

Има разлика голяма.  Naughty Първо Фериха е жена, за нея сексът има много по- различно значение отколкото за Емир, второ на нея "тези неща и бяха далечни" така че това нямаше да означва преспах с някого, за да ти отмъстя, а аз те забравих и продължих напред. Влюбена съм в този човек и чакам дете от него. Ако Фериха си беше легнала с Левент, никога нямаше да се върне при Емир. Емир знаеше само един живот преди Фери - жени, коли, заведения и алкохол и когато се разделиха той се върна към него.  Peace Двете неща са несравними за мен.

Киара, не мога да се съглася с теб, все пак тя беше разведена и отиде да живее в Америка, там животът и нравите са различни от тези в Турция, и се върна променена, даже го каза и на баща си, че не приема неговите закостенели и религоизни разбирания.
А защо като е жена да е различно, каквото за единия, такова и за другия, значи той да си хойка, а тя да е монахиня  Naughty Naughty Naughty

# 500
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Прости му толкова лесно защото много добре осъзна,аджеба какво доведе до тази поява на Руя в живота им.И му прощаваше и приемаше повечето неща,защото се чувстваше виновна за лъжите си ,и един вид ся ще търпя,когато си траех и не казах коя съм всъщност.Тя сама прати връзката им в тоя развой ,и всичко си имаше предходни събития ,които тя с нейните лъжи докара.И пак казвам,тя отлично съзнаваше каква вина има за случващото им,та  за това и преглътна  Thinking

Ирче, и той не й остана длъжен с лъжите: веднъж скри за бебето. Ако Руя не беше дошла пред вратата, аз не знам, как щеше да й каже?! И най-безочливо я излъга за обаждането на"Р". Погледна я в очите и я излъга  ooooh!
Да за Р я излъга...ауууууууууууууу непростимо...тя нали не го лъга в очите една година... Joy Joy Joy
Пък за Руя искаше да й каже на ферибота, ма на Ферка не й се слушаше...той от де да знай, че оная е на вратата лепната...? Mr. Green
Щеше да й каже...100% Ама Руя по-бърза от тока та стана страшно. Joy

# 501
  • У Диспансера ...♥♥♥
Казвам щяха да израснат заедно и да си спазват с времето обещанията един към друг ,а също и да не ги заслепява толкова яростта и ината та да им забулва реалната преценка за  дадена ситуацията.
Ама,Мише от къде му дойдоха тези лъжи.От къде дойде Руя ,заради кой се появи в живота им.Никога тя нямаше да му прости иначе,самото преспиване с друга,а да не говорим за евентуални деца  smile3522

# 502
Някой някъде в по-стара тема беше писал, че Фериха имала семейство, а Емир-не?!?
Кое по-точно е нейното семейство, че нещо не разбрах през целия филм?
Баща й и брат й ли, дето я счупваха от бой на почивки ли?
Или майка й, която я навикваше като говедо?
Майката, която не я разбра, че е влюбена до лудост и лъжеше от страх и срам, а в същото това време боготвореше обраслия дивак- сина си, стоварил огромни борчове на главите им?

Истината е, че не познаваме действителността в днешна Турция и тълкуваме действията на героите по начина, по-който живее демократичния свят!
Искаше ми се да видя още от самото начало как едно бедно момиче се преборва за правото си на нормален живот! За правото да си да говори и прави това, което мисли! За собствената си свобода да израсне като личност!
 Но реалността в тая държава е друга и подобен сценарий не би видял бял ден!
 Порядките и традициите са застинали в 16-ти век, а в редките случаи на проблясъци са само за богоизбраните от висшето общество!
 Беше ми направило впечатление при последното ми посещение в Турция /може би помните, че празнувах Новата 2013 в Турция/, че ако мръднеш извън Истанбул, както аз попътувах доста из азиатската част на страната, там не е възможно да си позволиш да се облечеш по-открито, нито пък местно момиче да влезе в кафенето! Местните диваци ме гледаха като извънземна!

newsm10 а за червеното така беше и при мен през 1990г и то в Станбула  Peace

# 503
Ренате  Hug

Лека вечер ви пожелавам на всички  Hug  

# 504
  • София

Ожени се, ама щеше ли да се ожени, ако тя му беше казала: "Аз....хмммм...в пристъп на слабост и гняв, преспах с Левент и забременях, но те обичам и искам да се омъжа за теб"  Whistling

Има разлика голяма.  Naughty Първо Фериха е жена, за нея сексът има много по- различно значение отколкото за Емир, второ на нея "тези неща и бяха далечни" така че това нямаше да означва преспах с някого, за да ти отмъстя, а аз те забравих и продължих напред. Влюбена съм в този човек и чакам дете от него. Ако Фериха си беше легнала с Левент, никога нямаше да се върне при Емир. Емир знаеше само един живот преди Фери - жени, коли, заведения и алкохол и когато се разделиха той се върна към него.  Peace Двете неща са несравними за мен.

Ами, ако се беше поддала в момент на утеха от страна на Левент? Не го обича, но съгрешат САМО веднъж. Емко щеше ли да разбере?

# 505
Джейн, аз говоря за преди това, а не за втората им сватба.  Peace

# 506
Прости му толкова лесно защото много добре осъзна,аджеба какво доведе до тази поява на Руя в живота им.И му прощаваше и приемаше повечето неща,защото се чувстваше виновна за лъжите си ,и един вид ся ще търпя,когато си траех и не казах коя съм всъщност.Тя сама прати връзката им в тоя развой ,и всичко си имаше предходни събития ,които тя с нейните лъжи докара.И пак казвам,тя отлично съзнаваше каква вина има за случващото им,та  за това и преглътна  Thinking

Ирче, и той не й остана длъжен с лъжите: веднъж скри за бебето. Ако Руя не беше дошла пред вратата, аз не знам, как щеше да й каже?! И най-безочливо я излъга за обаждането на"Р". Погледна я в очите и я излъга  ooooh!
Да за Р я излъга...ауууууууууууууу непростимо...тя нали не го лъга в очите една година... Joy Joy Joy
Пък за Руя искаше да й каже на ферибота, ма на Ферка не й се слушаше...той от де да знай, че оная е на вратата лепната...? Mr. Green
Щеше да й каже...100% Ама Руя по-бърза от тока та стана страшно. Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 507
  • в подножието на планината

+ 1   newsm10

Зизу, да, щял да й прости, ама след като се влюби, а как щеше да я опознае, след като той твърдо вярваше в класовите различия и не би я погледнал, ако знаеше коя е? Нямаше да я допусне изобщо в обкръжението си. Най-малкото, защото беше тарторът сред приятелите си и поддържаше имиджа си.
В първи епизод имаше много добър разговор на масата в университета, в който той се подхилкваше доволен на съждението на Корай, че цяла нощ се е забавлявал с някоя  Peace Да не говорим, че гледаха на Гюндже като на прокажена. Еми, Ферия беше от класата на Гюндже  Tired Защо не взеха Г. в компанията? А, Корай се срамуваше, че спи с нея. И Ферия щеше да е така.

Емир я прие бедна, след като се влюби, което нямаше да стане, ако знаеше в началото, коя е  Tired

+ 1  newsm10

# 508
Емко щеше ли да разбере?

Няма как да знаем какво щеше да разбере Емко, защото тя никога нищо не му споделяше.  Peace

# 509
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
В първи епизод имаше много добър разговор на масата в университета, в който той се подхилкваше доволен на съждението на Корай, че цяла нощ се е забавлявал с някоя  Peace Да не говорим, че гледаха на Гюндже като на прокажена. Еми, Ферия беше от класата на Гюндже  Tired Защо не взеха Г. в компанията? А, Корай се срамуваше, че спи с нея. И Ферия щеше да е така.

Емир я прие бедна, след като се влюби, което нямаше да стане, ако знаеше в началото, коя е  Tired
Той се влюби защото беше различна...а не защото е богата.
Даже ако си спомняте думите на Гьондже "да си сред тях не стиг ада си само богат..."
Значи я е допуснал до себе си по други причини. Mr. Green
Другото...бил я опознал... Joy Joy Joy Joy Joy Ми той не я познаваше до края...и тя не го познаваше...хора които само си викат в ушите и не се чуват нема как да се познават.

Общи условия

Активация на акаунт