Отговори
# 540
  • София
По повод поста на Ренате за действителността в ТР, донякъде съм склонна да се съглася с нея. Ние гледаме на отношенията им като развиващи се в една европейска д-ва. Доста хора казват, че там взаимоотношенията са по-сложни  Tired

Зизу, лъжа е също:

Какво е "Р"?
Не знам, какво смотолеви той, но не и истината  Peace

Ирка, да, съгласна съм, но при него не беше "преди края", а преди началото на кошмара  Tired Защото едно дете не е край, а начало без край до живот  Peace

# 541
Ама Нарцисче, те си говорят принципно, а не за ФЕмир.  Peace
Аз пък разглеждам казуса Фемир и си говоря за тях. Joy

Joy

Джейн,   bouquet

# 542
  • Варненска клюкарка

Емир я прие бедна, след като се влюби, което нямаше да стане, ако знаеше в началото, коя е  Tired

Така е. Ако нямаше лъжи и беше разбрал веднага коя е, щеше  да се стреми да я хоризонтира по най-бързия начин и после също толкова бързо да я разкара от главата си- както се е случвало преди с всяка друга...
А нейното поведение беше провокирано, точно защото е несигурна в себе си и заради това , че го лъже, беше студена и не смееше да се отпусне, а той като мъж усещаше това колебание, което тя показваше по отношение на него и защото беше свикнал на друго отношение, това някак провокира интереса му....  Whistling Даже май точно това събуди ловеца у него и си плю на достойнството и досегашните навици, като хукна да я преследва, което още повече го разгорещи и разбра, че няма връщане защото е влюбен.... Crazy Heart Eyes

пп По отношение на думите, че е далеч от тези неща според мен се има предвид, не че не го желае като мъж или не изгаря за близост, а по-скоро пак му каза с тези думи, че средата в която е възпитавана и израсла,  близост с мъж е възможна само след подпис и Емко точно това разбра и предприе необходимите действия.  WinkМомичета като Ханде, макар, че ги виждаме по сериалите в действителност са рядкост, на такова освободено поведение не се гледа с добро око и точно двете крайности ни показаха...Ние малко трудно разбираме тази действителност, защото при нас зависи от личния избор ще легнеш ли с някой мъж или не, докато при комшиите, може да последва и бой с камъни, пръчки и каквото там се сетите.
Кръвта се измивала с кръв, жените имали срам, а мъжете чест и все приказки от тоя сорт ooooh!

# 543
Адашче    love001

Ирката, много си права smile3521, не им беше даден шанс да извървят пътя си заедно!
Колкото и да беше труден и с подводни камъни, можеха да го преминат и да удържат на обещанията си:

Е: - Сърцето ми ще бие само за теб, Фериха Сарафоолу!
Ф: - Ще те обичам цял живот!

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 22:36 от Renate60

# 544
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ми на той също се увлече 'Още малко щастие преди края" защото я знае как ще реагира  Peace
Екзактли! Peace

# 545
още с Руя като преспа щях да го изхвърля кат мръсно коте независимо от причините подтикнали го до това Laughing и нямаше да има после Laughing

Джейн  bouquet newsm44 newsm44 newsm44

# 546
Няма оправдание за лъжите в една връзка... Naughty

И на двамата  Peace
Офффффф, яяяяяяяя...почвам да се напрегам... ooooh!
Кай ся къде излъга Емир....? Това че скри Руя временно не го прави лъжец.
Не бъркай криенето на истината с лъжата... Naughty

Пример за лъжа:

"Емир Руя бременна ли е?"
"Йооок!'
Е тва е лъжа...а не когато си скрил истината... Peace

Кажи къде излъга Емир? Та той не излъга даже когато го пита в хижата дали е спал с нея. ooooh!

Аааа, излъга за Р...ама тва как вика Фера са бели лъжи. Mr. Green

Еми, тя и Фери не е излъгала тогава, тя не е казала, че е богата, просто не каза истината, никога не каза че Санем и е майка, Емко и Хандела си го помислиха, даже като бяха заключени в аулата, тя му разказа много точно за семейството си самата истина. Щеше да му каже на Емир, ама не се знае когааа  Joy Joy Joy Joy Joy

# 547
По повод поста на Ренате за действителността в ТР, донякъде съм склонна да се съглася с нея. Ние гледаме на отношенията им като развиващи се в една европейска д-ва. Доста хора казват, че там взаимоотношенията са по-сложни  Tired

Зизу, лъжа е също:

Какво е "Р"?
Не знам, какво смотолеви той, но не и истината  Peace

Ирка, да, съгласна съм, но при него не беше "преди края", а преди началото на кошмара  Tired Защото едно дете не е край, а начало без край до живот  Peace
Ако си дочела...споделих за тази бяла лъжа.... Whistling

# 548
  • в подножието на планината
Яяяя, как така ще и казва преди да преспат за Руя, тогава щяхме да чакаме първата им брачна нощ сигурно още двайсет епизода и дали въобще щяхме да я дочакаме - не се знае... Joy Joy Joy

Ирче, Hug поздравления за новия ФЕмирски клип...  bouquet Клипът е уникален и песента ми е любима... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 549

И на двамата  Peace

Пример за лъжа:

"Йооок!'

Кажи къде излъга Емир? Та той не излъга даже когато го пита в хижата дали е спал с нея. ooooh!

Еми, тя и Фери не е излъгала тогава, тя не е казала, че е богата, просто не каза истината, никога не каза че Санем и е майка, Емко и Хандела си го помислиха, даже като бяха заключени в аулата, тя му разказа много точно за семейството си самата истина. Щеше да му каже на Емир, ама не се знае когааа  Joy Joy Joy Joy Joy

Така, така...само дето още в кафенето разказа за посещенията и в щатите и как брат и учи там икономика... Joy Joy Joy Joy
Па после гледа самолета кат полезно изкопаемо... Joy Joy Joy
А па от хиликоптира така беше въудошевена, ши кайш че я е качил на совалкя...айде молят и се... Joy Joy Joy Joy

Ай да не зачепкваме тая тема ся... Laughing

# 550
Оххх, те и двамата не се лъжеха само прикриваха истините....ми премълчаването какво е тогава, значи се съгласяваш със ситуацията и това те прави пряк участник в действията и сигурен виновник в понасяне на последствията!?!
Я да Ви задам едно въпросче.
На кой герой/героиня се оприличавате в сериала?
Всички знаем сериала наизуст, но вкарваме наш си поглед върху нещата от собствената си камбанария.

# 551
  • София

Емир я прие бедна, след като се влюби, което нямаше да стане, ако знаеше в началото, коя е  Tired

Така е. Ако нямаше лъжи и беше разбрал веднага коя е, щеше  да се стреми да я хоризонтира по най-бързия начин и после също толкова бързо да я разкара от главата си- както се е случвало преди с всяка друга...
А нейното поведение беше провокирано, точно защото е несигурна в себе си и заради това , че го лъже, беше студена и не смееше да се отпусне, а той като мъж усещаше това колебание, което тя показваше по отношение на него и защото беше свикнал на друго отношение, това някак провокира интереса му....  Whistling Даже май точно това събуди ловеца у него и си плю на достойнството и досегашните навици, като хукна да я преследва, което още повече го разгорещи и разбра, че няма връщане защото е влюбен.... Crazy Heart Eyes

...

Абсолютно. Съдбата й щеше да е като на Гюндже  Peace Тя беше предупредена за него и странеше от притеснение и страх, а за него това беше предизвикателство, което нямаше как да подмине.
Даже можеше и да не й обърне внимание изобщо, ако тя не му се беше опънала  Peace

Зизу, за мен лъжата си е лъжа, няма бяла, черна и червена. Няма лъжа и скриване на истината. За мен са равнозначни  Peace

Иначе Джейн го е написала. Тя никога не му каза в прав текст за Санем, за богатството и т.н. Просто му спести истината  Laughing Значи и тя не го е излъгала  Laughing

# 552

И на двамата  Peace

Пример за лъжа:

"Йооок!'

smile3521

# 553
  • София
Наде, по импулсивност на Емир  Embarassed Често паля от раз  Tired

# 554
Абе защо не мога да подчертавам с цветове, нещо не ми позволява и това си е?! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт