Отговори
# 600
ПУ Идно балончИ САКАТЕ ли, докато не съм ги занесъл на Фера?! Joy

# 601
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ренате, аз не очаквах друго.  Joy Joy Joy Joy

Споделих момента в подкрепа на тезата си за лъжата... Joy Joy Joy

А, най-правилното което трябваше да направи Фера от самото начало беше да му сподели следните неща:

Блъска я с колата и тя казва следното;

"Абе аптал, виде ли как ми счупи тела дет татю го е взел с 3 годишен лизинг.
Какво ще ми купуваш бе...мой съм бедна ама не мож ми купи честта и достойнството.
Стой не ми барай Хуреда за автобуса, че требе се прибирам пешИ а знаеш ли къде е мазата на етилер?"

Пък да видим Емко влюбен ли е или не. Mr. Green

И Емко хич нямаше да слезне от колата, а щеше да подаде глава от прозореца, да види, че тя е още на крака и да изчезне с мръсна газ  Laughing
Пак ти казвам...върни се на преговор... Naughty
Той веднагически излезе от колата да и разтрие кунката...не се е показал от прозореца пък да е излязъл кат тя му каза, че Вертуту е на ремонт...моля ти се....зе да си измисляш вечи.., Joy Joy Joy
Аз твоя филм не съм го гледала... Joy Joy Joy

# 602
  • София
Или щеше да изпрати един телефон по охраната на Хилс, да го предадат на беднячката от мазето и на следващият ден нямаше дори "здрасти" да й каже  Peace

Зизу, имах предвид хипотетично, че пак щеше да й изтупа кунтака и дотам. После нямаше и да я отразява по коридора  Peace

# 603
  • Още у мъглата ...
Вие в таз тема тоз клип гледали ли сте го  smile3506

Киарче,ако бяха сложили и някоя друга сцена от Емир Сарафолу и щеше да е бомба  Joy Joy Joy

За Емко ли ти е домъчняло, ей ти, дерзай  Laughing

Бел,   Peace добре че бяха Чаги и Хазал, че като се погледнеха и екрана пламваше.

Нарцис,  Joy Joy Joy

И още, и още  Laughing Heart Eyes

# 604
И още нещо... кое е по-болезнено?
Физическата или духовната изневяра?
И не ми казвайте, че не ви се е случвало!

По отношение на лъжата.... защо хората лъжат?
И не ми казвайте, че никога не сте лъгали!

# 605
  • У Диспансера ...♥♥♥
То за лъжата винаги можеш да намериш оправдание за себе си ,защо си я изрекъл.Като е така де отива да се хваща на хорото ,да си стои при Чепикови и Сие и да си бърка сладкото.То при нея хем боли,хем сърби  Crossing Arms

Ама, тя нямаше никакво намерение да се навира м/у шамарите. Гюндже много добре й описа компанията на богатите още в епизод 1 и според мен Ф. умишлено странеше от тях, но това предизвика ловния му инстинкт и тя както бягаше от него, така хукна към него  Peace

Те за нея бяха един далечен и неразбран свят  Rolling Eyes
Да те тя нямаше,а отиде у Хилсо newsm78 После ,когато уж странеше и той я попита с мен ли си ,и се обърна да тръгне,и тя оппппппп ще си строши краката да вика с теб съм.Като е като Гюндже,що ходеше със скъпарските дрехи на Джансуна,чак и по кенефите ходеше да се облича,хайде ся далече свят,пък искаме да сме като тях.Ами да си ходи с нейните и никой нямаше да се заблуди каква е всъщност  Naughty

# 606
Благодаря за топлото посрещане Simple Smile

Лъжите на Ферия наистина бяха от глупост и страх, но бяха лъжи и всички видяхме колко време му трябваше на Емир да ги преглътне .. наистина ако оня откачения не беше отвлякъл Ферия дали щяха да се сдобрят? За моментите в онази къща направо не ми се мисли .. но това ги събра отново ..

Но за мен приятелството на Ферия с Левент ми идваше малко в повече, особено след 56 серия /една от любимите ми/ когато се изясняваха с Емир и след това тя остана заради "другите" .. за да приключат всичко .. и пак му споделяше неща от живота им, за бебето, за Руя .. ами някак си не знам .. аз си мислех, че като разбере, че е влюбен в нея ще спре, ама не ..

# 607
  • София
То за лъжата винаги можеш да намериш оправдание за себе си ,защо си я изрекъл.Като е така де отива да се хваща на хорото ,да си стои при Чепикови и Сие и да си бърка сладкото.То при нея хем боли,хем сърби  Crossing Arms

Ама, тя нямаше никакво намерение да се навира м/у шамарите. Гюндже много добре й описа компанията на богатите още в епизод 1 и според мен Ф. умишлено странеше от тях, но това предизвика ловния му инстинкт и тя както бягаше от него, така хукна към него  Peace

Те за нея бяха един далечен и неразбран свят  Rolling Eyes
Да те тя нямаше,а отиде у Хилсо newsm78 После ,когато уж странеше и той я попита с мен ли си ,и се обърна да тръгне,и тя оппппппп ще си строши краката да вика с теб съм.Като е като Гюндже,що ходеше със скъпарските дрехи на Джансуна,чак и по кенефите ходеше да се облича,хайде ся далече свят,пък искаме да сме като тях.Ами да си ходи с нейните и никой нямаше да се заблуди каква е всъщност  Naughty

Ееее, това беше вече, когато бяха налапали въдичките. Преди това тя изобщо не държеше да го вижда. Тя странеше от него, даже, когато я пресрещна на стълбите, тя почти го заобиколи. Ако не бяха заключили залата, Ферка щеше да си излезе веднага, след като намери това, което уж търсеше  Peace

# 608
Или щеше да изпрати един телефон по охраната на Хилс, да го предадат на беднячката от мазето и на следващият ден нямаше дори "здрасти" да й каже  Peace

Зизу, имах предвид хипотетично, че пак щеше да й изтупа кунтака и до там. После нямаше и да я отразява по коридора  Peace

Не мисля. Емир може и да е бил надменен и така нататък, но винаги го показваха човечен. Все пак той беше този, който съжали Мехмед в участъка, когато оная маймуна му блъсна колата. Емир не е бил лош, той просто беше Принца на нощта и това толкова му беше промило мозъка, че се опитваше да се държи според титлата си. Когато срещна Фери вече беше започнал да осъзнава, че тя му тежи и че този живот не го радва.  Peace

# 609
# 610
  • София

Зизу, имах предвид хипотетично, че пак щеше да й изтупа кунтака и до там. После нямаше и да я отразява по коридора  Peace

Не мисля. Емир може и да е бил надменен и така нататък, но винаги го показваха човечен. Все пак той беше този, който съжали Мехмед в участъка, когато оная маймуна му блъсна колата. Емир не е бил лош, той просто беше Принца на нощта и това толкова му беше промило мозъка, че се опитваше да се държи според титлата си. Когато срещна Фери вече беше започнал да осъзнава, че тя му тежи и че този живот не го радва.  Peace

Не, той започна да се осъзнава, след като се влюби в нея. Преди това просто защитаваше титлата си на "принц на нощта" и нямаше да я заплюе, за да излезе 1-2 пъти с беднячката Peace Просто нямаше да й даде шанс да я опознае  Tired

# 611
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Нарцисчева...кефиш ме мнооу тая вечер...дръж чичеци... newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Ренате, аз последно излъгах в 3-ти клас....татю ме наби...и всичко приключи там.
Това е причината поради която милото никога не ме е обвинил в лъжа...не лъжа и приятелите си.
Даже и децата си...единствената лъжа поднесена от мен беше биберона.
Винаги съм се водела от максимата "Ако не можеш да докараш мечка, не плаши с такава"
Демек..."Преди да кажеш нещо, помисли дали е така и дали ще го направиш"

Това беше лирическо отклонение в стил 'искрено и лично"

Чичеци.... Rolling Eyes

# 612
На мен не ми е идвало приятелството на Левент в повече. Само когато Емко ревнуваше безпричинно се дразнех, защото като страничен наблюдател знаех истината и не исках да застава на пътя им.
Ако трябва да съм честна, Левент много повече заслужаваше Фериха, друг е въпроса, че исках ФЕмир да са си заедно въпреки безумията им просто защото бяха Хазал и Чаатай.
За мен те бяха магнита за зрителите и притегателната сила на сериала, всички други бяха второстепенни за мен.

# 613
  • Още у мъглата ...
Благодаря за топлото посрещане Simple Smile

Лъжите на Ферия наистина бяха от глупост и страх, но бяха лъжи и всички видяхме колко време му трябваше на Емир да ги преглътне .. наистина ако оня откачения не беше отвлякъл Ферия дали щяха да се сдобрят? За моментите в онази къща направо не ми се мисли .. но това ги събра отново ..

Но за мен приятелството на Ферия с Левент ми идваше малко в повече, особено след 56 серия /една от любимите ми/ когато се изясняваха с Емир и след това тя остана заради "другите" .. за да приключат всичко .. и пак му споделяше неща от живота им, за бебето, за Руя .. ами някак си не знам .. аз си мислех, че като разбере, че е влюбен в нея ще спре, ама не ..

Анишка  Hug И на мен ми идваше в повече и не само след 56-ти, като даже Левентчо всъщност беше по-големия мераклия за приказки с Фери, то не че тя му се дърпаше, но му се дразнех, че постоянно я доближаваше, за да си споделя с него. Не съм сигурна, ако той не "протягаше ръка към нея", дали тя сама щеше да ходи да си споделя с него. И така, ако го нямаше услужливия Левент, с който да си споделя, може би щеше да започне да споделя повече и с Емко.  Grinning Peace

Лелееее, май 10 пъти съм написала споделя  ooooh! Ако искате, замествайте си го с шерва  Joy Joy

# 614
  • в подножието на планината
Оф, това не мога да не го споделя с вас... Mr. Green

http://www.swfcabin.com/swf-files/1302803070.swf

Общи условия

Активация на акаунт