Отговори
# 570
  • София
.....

А ти какво очакваше да каже? newsm78
Че живее наблизо, в подземието, дето минават тръбите на кенефите от горните етажи ли?

Е, тогава щеше да е доста интересно!
Joy Joy Joy

Тогава щеше да види Емир през крив макарон, а той нямаше да се сети за нея изобщо вече  Whistling Щяха да се подминават по коридора като непознати  Peace
Тя много добре усети нагласите на компанията му  Peace

# 571
Ренате,  Joy Joy Joy

Мишенце,  newsm10

# 572
Ирка ми напомни, че имах въпросче от оня ден ито е

Какво ше направите, ако след медения ви месец, прибирайки се щастливи след джин.....то, романтиката  и сие, разберете, че мъжЪт ви, който безумно обичате, очаква бебе от друга и е знаел,  ама не смее да каже, след няколко дни разбирате, че работи с бившето си гадже, което е дошло, за да си го върне, почне да не се прибира в къщи, щото баща му му е спрял кинтите, същевременно те ревнува от готиния ти съсед, който ти е само приятел и ощещеще такива нещица, знаете ги.
Ами, аз честно казано, ще съм по-лоша от Ферия  Mr. Green Със сигурност ще го наритам на първо време, после ще видя колко ще полудея кат ми се яви и майка му, майката на Руя и тн

# 573
  • София
Нещо не бях на кеф тази вечер, но сега се смея с глас  Joy

Благодаря ви  Hug

Представям си погледа на Емир  Shocked aко Ферка беше споделила житието и битието си в кафенето пред всички  Joy

Aniska,  welcome

# 574
Aniska Hugдобре дошла Heart Eyes

# 575
Мише и аз бях така, ама сега съм екстра. Един час при вас и все едно съм била на терапевт.  Hug Hug Hug

# 576
# 577
Наде, малко приличам на Лара, без минижупите, фибичките и корделките  Joy Joy Joy Joy Joy и аз така казвам истината, добричка съм  Laughing

Aniska welcome

Ренате, Мише,  newsm10 newsm10 newsm10

# 578
  • София
Мише и аз бях така, ама сега съм екстра. Един час при вас и все едно съм била на терапевт.  Hug Hug Hug

smile3521

# 579
  • У Диспансера ...♥♥♥
То за лъжата винаги можеш да намериш оправдание за себе си ,защо си я изрекъл.Като е така де отива да се хваща на хорото ,да си стои при Чепикови и Сие и да си бърка сладкото.То при нея хем боли,хем сърби  Crossing Arms

# 580
Вие в таз тема тоз клип гледали ли сте го  smile3506

# 581
Наде, малко приличам на Лара, без минижупите, фибичките и корделките  Joy Joy Joy Joy Joy и аз така казвам истината, добричка съм  Laughing

Joy Joy Joy  love001

# 582
Здравейте, аз съм на Асан.....малкия брат, оди ли ми бомбето!? ooooh! Joy
Охххх, много грозничък ми е Корайчик и един зъбатко, но пък много добра душа имаше та с това ме спечелваше, а като се ядосаше и ми приличаше на гущер-справка, сцената, в която Емко счупи носа на Илкер в коридора на унито.

# 583
  • в подножието на планината

И аз не бях много на кеф тази вечер, а обикновено като зачекнем темата Емир или Фериха и се напрягаме, но тази вечер нещо спокойно го даваме и на мен пи подейства като успокоително... Hug

Aniska, добре дошла! Hug

# 584
  • София
То за лъжата винаги можеш да намериш оправдание за себе си ,защо си я изрекъл.Като е така де отива да се хваща на хорото ,да си стои при Чепикови и Сие и да си бърка сладкото.То при нея хем боли,хем сърби  Crossing Arms

Ама, тя нямаше никакво намерение да се навира м/у шамарите. Гюндже много добре й описа компанията на богатите още в епизод 1 и според мен Ф. умишлено странеше от тях, но това предизвика ловния му инстинкт и тя както бягаше от него, така хукна към него  Peace

Те за нея бяха един далечен и неразбран свят  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт