Отговори
# 555
Белче, аз имам въпрос към теб. Laughing
Защо Хазал е отказала да се снима в 3-ти сезон? newsm78 Предполага се, че с Ча са били в отлини отношения...имали са сигурно връзка и тн....Защо???

А, принципно си права...трябваше като ги ожениха да се опитат да им оправят отношенията. Трябваше да порастнат и двамата и да се грижат за семейството което си създадоха. Обаче явно от заявките след острова нямаше как да стане, след като сложиха в устата Фериха репликата:
"Аз не гледам на брака като теб...аз се омъжих за Емир защото много го обичам, а не да създавам семейство..." Rolling Eyes

Е, аджеба...след това изявление...как да променят посоката?

Абе това изреченейце може да се почовърка малко, щото така извадено извън контекста звучи едно, а в самата ситуация е друго (поне на мен  Peace). Това тя го каза на Гюлсум, когато избяга, заради шамара, нали така  Rolling Eyes
Значи Фери си искаше семейство и дом с Емко, мислеше и си мечтаеше за малка къщичка, в която ще живееят и т.н.
Това изречение си беше по повод, че всъщност зора на Гюлсум беше да запази така нареченото семейство с Корай на всяка цена. Едва ли не и Фери да склони глава и да търпи и шамари, но да спаси семейството си и сякви там традиции. Не помня точно репликите в разговора им, но горе долу в такава посока й бяха на смотаното Гюлсумче вижданията и въжделенията.
Та от там изкочи и това изречение на Фери към Гюлсум.  Peace

Друг е въпросът, че това изречение пак сценаристите са й го вкарали в устата  Laughing Peace

Това изречение е от 53 когато разбра за Руя... Peace
Гюлсум я пита дали с лека ръка ще си развали семейството без да е сигурна чие е бебето...
следващото изречение беше гореопоменатото. Whistling
Аз съм далеч от мислълта, че Хазал е импровизирала...но това беше явен знак, че Фериха не гледа на семейството като всички останали...тя просто иска да живее с Емир...а пък от друга страна Емир се ожени да си узакони джингастренето...защото и той искаше да живее с нея защото я обича. Та извода е, че и двамата не целяха да създават деца и темподобни неща които неминуемо следват в брачните отношения...те просто искаха да живеят заедно и нищо повече...Ми те ако искаха да деца, да са си направили...поне 3 пъти я отрази...да е хванала. Joy

Опссссссссс...почвам да нагазвам в дълбокото... Joy

Белче, зададох си въпроса и чакам да ми отговориш, че мене живо ме късае. Peace

Аз пък това изречение тогава го разбрах така: практиката в Турция е момичето, като му дойде времето или като се появи желаещ да го задомят, без значение дали познава избраника на семейство или не, дали го иска, обича или не. Важното е да се задоми, "да създаде семейство". Мисленето на Гюлсум беше същото, въпреки, че тя харесваше Корай, беше се влюбила в него, но в също така разбра, че неговите чувства не отговарят на нейните. Та, за Гюлсум най-голямото постижение в живота беше да създаде семейство и да се стреми цял живот да угажда на мъжа си, да се грижи за него, за да поддържа така и семейството.  
С репликата си Фериха искаше да покаже на Гюлсум, че тя не се омъжила за Емир по горните причини, а защото наистина го обича и иска да бъде с него, знаейки, че и той я обича.
А по въпроса за децата - тя все още учеше, трябваше първо да завърши образованието си. Отделно от това, по това време роднините им не само, че не ги подкрепяха, а даже им вредяха. Емир беше останал без пари и тепърва стъпваше на крака.

Heart Eyes

# 556
Яяяя, как така ще и казва преди да преспат за Руя, тогава щяхме да чакаме първата им брачна нощ сигурно още двайсет епизода и дали въобще щяхме да я дочакаме - не се знае... Joy Joy Joy

newsm10 newsm10 newsm10 smile3532

На Мехмед, шегичка  Laughing Не бих могла да се оприлича на никого, но определено действита и постъпките на Емир са ми по - разбираеми и по- мога да ги приема и да си ги обясня отколкото тези на Фериха.  Peace

# 557
  • София
още с Руя като преспа щях да го изхвърля кат мръсно коте независимо от причините подтикнали го до това Laughing и нямаше да има после Laughing

Джейн  bouquet newsm44 newsm44 newsm44

И аз  Rolling Eyes

# 558
  • Още у мъглата ...
Ох, бееее, леле докато ви изчета, аз чета, вие пишете, пак чета и викам, хайде свърши, настигнах ги, опппа още една страница, ама сега може ида съм ви настигнала  Joy Joy
Ама то докато ви изчета и вие сте изписали и мои мнения и мисли, не мога да цитирам на кого, защото всички в един или друг пост сте изказали това, което и аз бих написала, така че май само бях четец тук  Mr. Green
Макар че, не се знае, може след малко да ме фане музата да се изкажа  Mr. Green Joy Joy
За сега само ще цитирам, че май сценаристите ни показаха, как не трябва да се действа в любовта (не е дословно, че не знам къде да го търся назад)  Whistling

За комиксчето - да бе, знам, че си ми пише колажкото никче, а от друга страна се кефя, че им е харесало, то и в туити други го пускаха след мен  Joy Joy А с думите в устата на Яман не го бях прочела - готини  Laughing

А нееее - 9 отговора, докато го напиша  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 559
Яяяя, как така ще и казва преди да преспат за Руя, тогава щяхме да чакаме първата им брачна нощ сигурно още двайсет епизода и дали въобще щяхме да я дочакаме - не се знае... Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha hahaha

Наде аз нямам проблем Rolling Eyes

# 560
# 561
  • У Диспансера ...♥♥♥
Едно дете,което може и да не е неговото ,там малко начало ли е край ли е,не е много сигурно,предполага се само,а може и да не е негово.Докато нейните лъжи си бяха и в началото и не бяха предполагаеми,а чак и с майка си лъжливата го запозна  ooooh! И как да не е лъгала,родителите ти с какво се занимават,отговор;-В хотелиерския бизнес са.Въпрос;-Къде прекарвате почивките си ?Отговор :-В Америка,защото брат ми учи там ooooh! ooooh! ooooh!
Въпрос:-Къде си?Отг:На яхтата.В-С вашите ли си?Отг-Да!
Е това ако е премълчаване на истината ,а не явно и нагло лъгане ,значи аз нищо не разбирам  Mr. Green

# 562
...поне 3 пъти я отрази...да е хванала. Joy

Три ли, аз ги броях два  Joy Веднъж на острова и веднъж на дивана, аааааа, или ти мислиш и като се върнаха от рд-то на Корай ли  newsm78

# 563
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Както споделих преди няколко поста...трябва да преговаряте.

А, твоето Миси е двоен стандарт...той излъга веднъж и ся "Разпни го"
А, Фера го лъже от как я познава...ама тя е светица...айде моля ти се...

# 564
Наде, по импулсивност на Емир  Embarassed Често паля от раз  Tired

Не се оприличавам на никой герой, само отчасти по експанзивността и на двамата.

# 565
Няма оправдание за лъжите в една връзка... Naughty

И на двамата  Peace
Офффффф, яяяяяяяя...почвам да се напрегам... ooooh!
Кай ся къде излъга Емир....? Това че скри Руя временно не го прави лъжец.
Не бъркай криенето на истината с лъжата... Naughty

Пример за лъжа:

"Емир Руя бременна ли е?"
"Йооок!'
Е тва е лъжа...а не когато си скрил истината... Peace

Кажи къде излъга Емир? Та той не излъга даже когато го пита в хижата дали е спал с нея. ooooh!

Аааа, излъга за Р...ама тва как вика Фера са бели лъжи. Mr. Green

Еми, тя и Фери не е излъгала тогава, тя не е казала, че е богата, просто не каза истината, никога не каза че Санем и е майка, Емко и Хандела си го помислиха, даже като бяха заключени в аулата, тя му разказа много точно за семейството си самата истина. Щеше да му каже на Емир, ама не се знае когааа  Joy Joy Joy Joy Joy

Така, така...само дето още в кафенето разказа за посещенията и в щатите и как брат и учи там икономика... Joy Joy Joy Joy
Па после гледа самолета кат полезно изкопаемо... Joy Joy Joy
А па от хиликоптира така беше въудошевена, ши кайш че я е качил на совалкя...айде молят и се... Joy Joy Joy Joy

Ай да не зачепкваме тая тема ся... Laughing

А ти какво очакваше да каже? newsm78
Че живее наблизо, в подземието, дето минават тръбите на кенефите от горните етажи ли?

Е, тогава щеше да е доста интересно!
Joy Joy Joy

# 566

Аз пък това изречение тогава го разбрах така: практиката в Турция е момичето, като му дойде времето или като се появи желаещ да го задомят, без значение дали познава избраника на семейство или не, дали го иска, обича или не. Важното е да се задоми, "да създаде семейство". Мисленето на Гюлсум беше същото, въпреки, че тя харесваше Корай, беше се влюбила в него, но в също така разбра, че неговите чувства не отговарят на нейните. Та, за Гюлсум най-голямото постижение в живота беше да създаде семейство и да се стреми цял живот да угажда на мъжа си, да се грижи за него, за да поддържа така и семейството.  
С репликата си Фериха искаше да покаже на Гюлсум, че тя не се омъжила за Емир по горните причини, а защото наистина го обича и иска да бъде с него, знаейки, че и той я обича.
А по въпроса за децата - тя все още учеше, трябваше първо да завърши образованието си. Отделно от това, по това време роднините им не само, че не ги подкрепяха, а даже им вредяха. Емир беше останал без пари и тепърва стъпваше на крака.

Heart Eyes
Peace

# 567
Здравейте Simple Smile
Нова съм  .. чета ви, но не бях се регистрирала .. аз и по сериала се зарибих съвсем отскоро .. изгледах сериите вече по няколко пъти .. и не ми омръзва .. вече се плаша за психичното си здраве  Mr. Green

Относно това, което обсъждате в момента - и двамата много се лъгаха, премълчаваха истини .. но през цялото време се обичаха! Нараняваха се мноого ... особено момента с плащането на дълга за една нощ направо нямам думи .. Емир много добре знаеше какво ще последва и какво значи това за нея, но в гнева си го направи. После си плати и той де ... когато след сватбата нямаха първа брачна нощ. Малко мъже могат да издържат на това, но той прояви разбиране .. така е .. кой каквото си надроби, това ще сърба  Thinking

Един от любимите ми моменти е когато Емир разбра, че искат Ферия да си прави тест за девственост .. и след това, когато искаха да я омъжат за Левент .. миличкият .. и женен и не спал с жена си ...  Grinning

И аз мисля, че ако в началото беше разбрал коя е тя всъщност нищо нямаше да се случи .. класовите различия в Турция са си проблем явно.

# 568
Наде, по импулсивност на Емир  Embarassed Често паля от раз  Tired

И аз разбрах думите и към Гюлсум, като повечето от Вас, че ако, ще е с Емир, то е защото взаимно се обичат а не на всяка цена както постъпи Гюлсум-Корай та Корай, при все, че знаеше, че не я обича, а примира за Ханделита.
Аниска, добре дошла и тук.

# 569
Няма оправдание за лъжите в една връзка... Naughty

И на двамата  Peace
Офффффф, яяяяяяяя...почвам да се напрегам... ooooh!
Кай ся къде излъга Емир....? Това че скри Руя временно не го прави лъжец.
Не бъркай криенето на истината с лъжата... Naughty

Пример за лъжа:

"Емир Руя бременна ли е?"
"Йооок!'
Е тва е лъжа...а не когато си скрил истината... Peace

Кажи къде излъга Емир? Та той не излъга даже когато го пита в хижата дали е спал с нея. ooooh!

Аааа, излъга за Р...ама тва как вика Фера са бели лъжи. Mr. Green

Еми, тя и Фери не е излъгала тогава, тя не е казала, че е богата, просто не каза истината, никога не каза че Санем и е майка, Емко и Хандела си го помислиха, даже като бяха заключени в аулата, тя му разказа много точно за семейството си самата истина. Щеше да му каже на Емир, ама не се знае когааа  Joy Joy Joy Joy Joy

Така, така...само дето още в кафенето разказа за посещенията и в щатите и как брат и учи там икономика... Joy Joy Joy Joy
Па после гледа самолета кат полезно изкопаемо... Joy Joy Joy
А па от хиликоптира така беше въудошевена, ши кайш че я е качил на совалкя...айде молят и се... Joy Joy Joy Joy

Ай да не зачепкваме тая тема ся... Laughing

А ти какво очакваше да каже? newsm78
Че живее наблизо, в подземието, дето минават тръбите на кенефите от горните етажи ли?

Е, тогава щеше да е доста интересно!
Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт