Отговори
# 615
  • София
На мен не ми е идвало приятелството на Левент в повече. Само когато Емко ревнуваше безпричинно се дразнех, защото като страничен наблюдател знаех истината и не исках да застава на пътя им.
Ако трябва да съм честна, Левент много повече заслужаваше Фериха, друг е въпроса, че исках ФЕмир да са си заедно въпреки безумията им просто защото бяха Хазал и Чаатай.
За мен те бяха магнита за зрителите притегателната сила на сериала, всички други бяха второстепенни за мен.

И за мен Левент, на моменти, повече заслужаваше Фериа, но аз си исках Емир и Ф. заедно, защото Ча и Хазал ме очароваха  Peace

# 616
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Или щеше да изпрати един телефон по охраната на Хилс, да го предадат на беднячката от мазето и на следващият ден нямаше дори "здрасти" да й каже  Peace

Зизу, имах предвид хипотетично, че пак щеше да й изтупа кунтака и до там. После нямаше и да я отразява по коридора  Peace

Не мисля. Емир може и да е бил надменен и така нататък, но винаги го показваха човечен. Все пак той беше този, който съжали Мехмед в участъка, когато оная маймуна му блъсна колата. Емир не е бил лош, той просто беше Принца на нощта и това толкова му беше промило мозъка, че се опитваше да се държи според титлата си. Когато срещна Фери вече беше започнал да осъзнава, че тя му тежи и че този живот не го радва.  Peace

Не, той започна да се осъзнава, след като се влюби в нея. Преди това просто защитаваше титлата си на "принц на нощта" и нямаше да я заплюе, за да излезе 1-2 пъти с беднячката Peace Просто нямаше да й даде шанс да я опознае  Tired
Да беееееееее...ай кажи ся с коя спа от как познава Фера освен с Руя?
Хади бакалъм...кай бърже за господарят на нощта Whistling

# 617
Оф, това не мога да не го споделя с вас... Mr. Green

http://www.swfcabin.com/swf-files/1302803070.swf
Какво е то, че нищо не виждам?!

# 618
  • У Диспансера ...♥♥♥
Айде бе колко го търпеше Меемеда,чак ония му сцепи веждата и Емко нищо не направи.Моля ви се сега,тя страняла пък лапнала ,как става тая работа  Whistling Колко го търпя Меемед,никой нямаше да му търпи наглото поведение толкова на тоя келеш  #2gunfire Никога не показа такова поведение,като баща си към по-бедните .Аз съм на мнение,че пак би бил с нея,дори и да знаеше каква е всъщност,ако беше му казала малко след като и тя осъзна какво изпитва,а не да мълчи като пукал ,на виенското колело,на пикника,ми кажи му ма,за Халидулко,когато я сгодиха.Така и така е решила да не е с него ,за кво ми мълчеше ,аз ще ви кажа защо,защото и харесваше Емко да бяга подире и,и да и сваля звезди  Peace

# 619
И още нещо... кое е по-болезнено?
Физическата или духовната изневяра?
И не ми казвайте, че не ви се е случвало!

По отношение на лъжата.... защо хората лъжат?
И не ми казвайте, че никога не сте лъгали!

За изневярата за мен и двете са изневяра Peace аз се бях влюбила в колега на моя Joyи му казах Laughing трая 2 месеца Laughing първа и единственна Peace Кенан не го броя Mr. Green през това време мъж ми говореше за някаква колежка негова да ме дразни Laughingама си бях влубена и не го отразявах Laughing и кат ми мина яхнах метлата и той си призна че го е казал да ме дразни Laughing

За лъжата Laughing много често го лъжа за цената кат си купя някоя дреха Laughing намалявам я навик ми е Mr. Green между нас няма лъжи има диалог споделяне Peace

# 620
На мен не ми е идвало приятелството на Левент в повече. Само когато Емко ревнуваше безпричинно се дразнех, защото като страничен наблюдател знаех истината и не исках да застава на пътя им.
Ако трябва да съм честна, Левент много повече заслужаваше Фериха, друг е въпроса, че исках ФЕмир да са си заедно въпреки безумията им просто защото бяха Хазал и Чаатай.
За мен те бяха магнита за зрителите и притегателната сила на сериала, всички други бяха второстепенни за мен.

Емир веднъж попита Ферия: "Ако не бяха лъжите ти, този човек нямаше да съществува за теб"  или нещо подобно. Абсолютно съм съгласна с него - просто Ферия нямаше да има нужда от Левент .. по едно време след сватбата нали се отдръпна от него .. говореха си с Емир, но после пак се започна ...

Иначе за другото съм съгласна Wink

# 621
Айде бе колко го търпеше Меемеда,чак ония му сцепи веждата и Емко нищо не направи.Моля ви се сега,тя страняла пък лапнала ,как става тая работа  Whistling Колко го търпя Меемед,никой нямаше да му търпи наглото поведение толкова на тоя келеш  #2gunfire Никога не показа такова поведение,като баща си към по-бедните .Аз съм на мнение,че пак би бил с нея,дори и да знаеше каква е всъщност,ако беше му казала малко след като и тя осъзна какво изпитва,а не да мълчи като пукал ,на виенското колело,на пикника,ми кажи му ма,за Халидулко,когато я сгодиха.Така и така е решила да не е с него ,за кво ми мълчеше ,аз ще ви кажа защо,защото и харесваше Емко да бяга подире и,и да и сваля звезди  Peace
smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 622
  • Още у мъглата ...
То за лъжата винаги можеш да намериш оправдание за себе си ,защо си я изрекъл.Като е така де отива да се хваща на хорото ,да си стои при Чепикови и Сие и да си бърка сладкото.То при нея хем боли,хем сърби  Crossing Arms

Ама, тя нямаше никакво намерение да се навира м/у шамарите. Гюндже много добре й описа компанията на богатите още в епизод 1 и според мен Ф. умишлено странеше от тях, но това предизвика ловния му инстинкт и тя както бягаше от него, така хукна към него  Peace

Те за нея бяха един далечен и неразбран свят  Rolling Eyes
Да те тя нямаше,а отиде у Хилсо newsm78 После ,когато уж странеше и той я попита с мен ли си ,и се обърна да тръгне,и тя оппппппп ще си строши краката да вика с теб съм.Като е като Гюндже,що ходеше със скъпарските дрехи на Джансуна,чак и по кенефите ходеше да се облича,хайде ся далече свят,пък искаме да сме като тях.Ами да си ходи с нейните и никой нямаше да се заблуди каква е всъщност  Naughty

Ееее, това беше вече, когато бяха налапали въдичките. Преди това тя изобщо не държеше да го вижда. Тя странеше от него, даже, когато я пресрещна на стълбите, тя почти го заобиколи. Ако не бяха заключили залата, Ферка щеше да си излезе веднага, след като намери това, което уж търсеше  Peace

Абе Ферка си му беше мераклийка още от 2-та среща, дет се вика, друг е въпросът, че се опитваше да се спира, да избягва, ама пусто сърце не трае и отиде и в Хилса и го спря в градинката да не си ходи, просто си с е влюби и толкоз  Laughing Peace

# 623
Оххх, Зизу, по повод въпроса ти се сетих за 12 епизод когато заведе една кака в домът си но добре, че я разкара.
Бях на тръни да не преспи с нея, защото знаех, че Фери едва ли би му простила изневяра.
Прости му за Руя, но от чувство за вина.

# 624

Бабички рипат танц rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 625

Оле, не мога с глас се смея пред компа,  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joyпак си го пускам Joy Joy Joy Joy

# 626
  • Варненска клюкарка

Бел, и да се чуе благата вест за Ферка, то това вече не е първородно дете, а в ТР май доста се държи на първородно, ако може и мъжко  Peace

Не е баш така.... Ако става въпрос за любовница или случайна и петзнаци да роди, ако ги признае пред закона бащата имат същите права, като децата от официалния му брак, но не и в очите на хората - на такива деца се гледа по друг начин. А и в турция никоя не рипа по вестниците, че е спала с този и онзи...малко пресолиха манджата....

Бел,   Peace добре че бяха Чаги и Хазал, че като се погледнеха и екрана пламваше.

То направо се оглеждах да не пламне нещо около тях, както съм казвала на мен дори целувки не ми липсваха в сцените, стигаше ми да я прегърне или да се срещнат очите им...много огън и привличане  усещах между тях...Затова сега заради овчия поглед на сегашната му партньорка не му виждам химията и тоците  в ПО:lol:

# 627
  • У Диспансера ...♥♥♥

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Тия ми мязат на Хатиджето  hahaha hahaha hahaha

# 628
Това, че бяха легнали и Емко малко голичък за мен не значеше, че са се кексирали трети път.
За мен пътите бяха два, те от караници, чупене на чинии и сръдни нямаха време да са уважават....тииии мен увЖаваш ЛИ МЪ....тц, нТЪ увЖавъм щото и ти мен. Joy

Ох, падам си от смях вече. Ми те ако ни даваха всеки път като се уважаваха, нямаше да има време за други сцени сигурно.  Joy Joy Joy

Като са женени вече се предполага, че си ги правят тези работи. Освен това са и млади, обичащи се, а и Емко плейбоя ..............

Пък вие си бройте колко пъти са се уважили

Старите хора казват, че това горното сдобрявало най-добре. Като се има предвид нашичките колко често се караха, ама и си се сдобряваха след това  Joy Joy Joy

# 629

Ама така де....даже и тогава не я излъга. Ми той още едва и беше разбрал името и беше разкарал оная от Милано.
Та с две думи....ЕМКО-ПРЕЗИДЕНТ!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт