Отговори
# 720
Скрит текст:
Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дани Hug, и аз така, спомням си колата, и Фери щастлива, Емир тагава много не загря  Laughing, и после с Халил как я заболя главата, те бяха скарани  Sad
А,на мен обаче ми изниква първо сцената в колата,когато той я закара до тях след като Фери,беше завела Джан до къщата на майка му,понеже Емир не беше в училището и нямаше как да се прибере,тогава нали Емко още беше гузен,след като разбра истината за нещата с Корай,покрай историята със списанието и не знаеше как да се извини за това,което й наговори.А тя милата тогава чакаше да каже нещо,но той само си слуша песента и мълчи  ooooh! охх,любов  Heart Eyes
Ау, тогава как му бях набрала  #Cussing out gydi

# 721
Дани,вие пък с Гъбака големи сте готованки ,аааааа да четяли само ,аз пък не се ли изкажа не мой заспа значи Joy Joy Joy И в живота съм така,все трябва да си кажа аз какво мисля  Joy Joy Joy
И аз се определям повече на Емко,и по-малко на Фера,ама много малко,и от Хандела имам малко и от Лара,и от Корайката,аве голям каръшик съм,зависи от ситуацията  Joy Joy

Ирката, както си почнала да изреждаш, да не се омоташ и да споменеш Бардакова и доведената й щерка Кукумицинова? Joy Joy Joy Joy

# 722
  • в подножието на планината
Не Миси, той прояви интерес защото е различна, а не за да си доказва нещо.
Просто любовта пламна от пръв поглед.

Тц, не любов от пръв поглед. Привлче го дръпнатото й отношение и то точно към "Господаря на нощта". А татенцето го беше учил, че няма жена, която да откаже на Сарафоулу.

+ 1  newsm10

# 723

Наздраве и от мен.Алкохола от мен мезетата от друг.

# 724
Манкеее, тва е минало можешело...дай да говорим с фактология.
Фактите са налице и тва е. Joy Joy Joy

ЕМИР ФОРЕВЪР!!! newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Пък и те не даваха кексовете им кат женени, та всичките му залитания ли да ни показват  newsm78

Ман Hug, виж пък за сметка на това  се нагледахме как Санемката , пардон Г-жа Бардакова, си лягаше под път и над път, с когото свари.... Joy Joy Joy Joy

Трябваше да изградят образа й на пропаднала жена. Как да пропадне по друг начин  Joy

# 725
Не Миси, той прояви интерес защото е различна, а не за да си доказва нещо.
Просто любовта пламна от пръв поглед.

Лека поправка... първо му се заклати ...интереса! Joy Joy Joy

newsm10

Ман, мерси за почерпката, как ме усещаш... newsm10

# 726
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дани,вие пък с Гъбака големи сте готованки ,аааааа да четяли само ,аз пък не се ли изкажа не мой заспа значи Joy Joy Joy И в живота съм така,все трябва да си кажа аз какво мисля  Joy Joy Joy
И аз се определям повече на Емко,и по-малко на Фера,ама много малко,и от Хандела имам малко и от Лара,и от Корайката,аве голям каръшик съм,зависи от ситуацията  Joy Joy

Ирката, както си почнала да изреждаш, да не се омоташ и да споменеш Бардакова и доведената й щерка Кукумицинова? Joy Joy Joy Joy
Аааааа от тях нищо нямам,и от Халдулко също  Joy Joy Joy Е те тогава щеше да е доста забавно и малко ако и от тях бях  hahaha hahaha

# 727
  • В света на мечтите... ❤
Аз ще слънчасвам на повторение,сега вече гледам,че са превели някои серии,които преди нямаха БГ и ги гледах на английски,да повторя,да не би да съм утървала случайно някоя дума  Mr. Green
Вие си продължавайте с дискусията,после ще мина наготово пак да изчета с кеф  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

# 728
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Йени тема

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=742908.new#new

Екип:

Романтика - Нарцисчева- изчерпаната
Комикси- Малкия Нарцис - Рилакса

Мерси мноооу...сте живи и здрави как вие така и аз ...си поднесем китки с любов... newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 729
Тъгъдък-тъгъдък.....  Heart Eyes

И аз си мислех, че няма да успея да Ви изчета! Нооооо, аз се състезавам в дисциплината "Добър слушател" и ми беше изключително полезно всичко, което "чух"!  Hug Hug Hug

Стигнах до извода, за себе си, че както Зизу посъветва няколко пъти, имам нужда от сериозен преговор!  Blush  В главата ми е пълна каша!  Rolling Eyes

Но пък, какво по-хубаво от това да преговаряш АФК!  Heart Eyes

# 730

Аааааа от тях нищо нямам,и от Халдулко също  Joy Joy Joy Е те тогава щеше да е доста забавно и малко ако и от тях бях  hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy

Ама видяхте ли как никой не си призна за Джансуто  Joy Joy Joy Joy Joy

# 731
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз ще слънчасвам на повторение,сега вече гледам,че са превели някои серии,които преди нямаха БГ и ги гледах на английски,да повторя,да не би да съм утървала случайно някоя дума  Mr. Green
Вие си продължавайте с дискусията,после ще мина наготово пак да изчета с кеф  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug
И аз тъй правя  Joy Joy Joy

# 732
Манкеее, тва е минало можешело...дай да говорим с фактология.
Фактите са налице и тва е. Joy Joy Joy

ЕМИР ФОРЕВЪР!!! newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Пък и те не даваха кексовете им кат женени, та всичките му залитания ли да ни показват  newsm78

Ман Hug, виж пък за сметка на това  се нагледахме как Санемката , пардон Г-жа Бардакова, си лягаше под път и над път, с когото свари.... Joy Joy Joy Joy

Трябваше да изградят образа й на пропаднала жена. Как да пропадне по друг начин  Joy
Ако позволиш да те допълня... подхлъзвайки се , както се клати на тия токове, да се наниже...  Joy Joy Joy

# 733
  • В света на мечтите... ❤

А моля,моля от Халилудко всички имаме  Naughty ,да не се крием сега сред свои сме си  hahaha  hahaha  hahaha

# 734
  • У Диспансера ...♥♥♥
Оф да го сложа тоя грозния и да одя да зафаля Зизуна у другото крило  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт