Отговори
# 690
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
На вас ви е лесно...аз отивам да ремонтирам крилото Mr. Green

# 691
  • София
Беше ми изключително приятно, момичета  Hug

smile3524

# 692
Манкеее, тва е минало можешело...дай да говорим с фактология.
Фактите са налице и тва е. Joy Joy Joy

ЕМИР ФОРЕВЪР!!! newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Пък и те не даваха кексовете им кат женени, та всичките му залитания ли да ни показват  newsm78

Друг е въпросът, че по това време нямаше ФЕмир, имаш Емко, който иска да отмъсти на едно момиче за лъжите й  Heart Eyes

# 693
  animal037  animal037  animal037 #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy     animal037  animal037  animal037 #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazyвай бе немате настигане да драсем нещо пък пак     animal037  animal037  animal037 #Crazy #Crazy #Crazyутрепахте ме от анализи всички  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 чок шашърдък станах Shocked Shocked Shockedади чабук да четЪ  #Crazy #Crazy #Crazy когЪ шЪ ви настигЪм билмийорум Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Аз ти казах, точно си решила, че си изчела и настигнала и хоп още 15-тина поста  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy

Жани Hug

Мише лека Hug

Зизу ми това го удавихте Laughing

# 694
  • Още у мъглата ...
Само като чуя тази песен и пред мен изникват Фемир и голямата им любов txtloves txtloves txtloves

Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лека на лягащите  Hug Heart Eyes

# 695
# 696
Не Миси, той прояви интерес защото е различна, а не за да си доказва нещо.
Просто любовта пламна от пръв поглед.

Лека поправка... първо му се заклати ...интереса! Joy Joy Joy

# 697
Не Миси, той прояви интерес защото е различна, а не за да си доказва нещо.
Просто любовта пламна от пръв поглед.

Лека поправка... първо му се заклати ...интереса! Joy Joy Joy
smile3521

# 698
  • в подножието на планината

Супер! Heart Eyes  bouquet Последният път като я пуснаха по ТВ- то  усилих до край и мъжа ми каза, че вече бил убеден, че ми има нещо... Mr. Green

# 699
# 700

Пък и те не даваха кексовете им кат женени, та всичките му залитания ли да ни показват  newsm78

Ман Hug, виж пък за сметка на това  се нагледахме как Санемката , пардон Г-жа Бардакова, си лягаше под път и над път, с когото свари.... Joy Joy Joy Joy

# 701
  • В света на мечтите... ❤
Вай бе като изтребители сте  #Crazy ама ми е чок готино да ви чета,много ми харесват всички менения,с някои моето се препокрива,с някои не,но ми страхотно приятна дискусията  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Охх и на Джейн и на Ренка песничките като ги чуя ми изплуват в главата ФЕмир,особено на Eksik веднага се сещам за сцената в колата  Heart Eyes

Продължавайте в същия дух аз ще се наслаждавам да ви чета Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 702
  • Още у мъглата ...

Ман Hug, виж пък за сметка на това  се нагледахме как Санемката си лягаше под път и над път, с когото свари.... Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ами тя е Неотказващата Joy Joy Joy

# 703
  • В света на мечтите... ❤

Супер! Heart Eyes  bouquet Последният път като я пуснаха по ТВ- то  усилих до край и мъжа ми каза, че вече бил убеден, че ми има нещо... Mr. Green
Звезде,чак сега ли се е убедил  Joy  Joy  Joy  Hug  Hug  Hug

# 704

[b]Ренате, аз последно излъгах в 3-ти клас....татю ме наби...и всичко приключи там.[/b]
Това е причината поради която милото никога не ме е обвинил в лъжа...не лъжа и приятелите си.
Даже и децата си...единствената лъжа поднесена от мен беше биберона.
Винаги съм се водела от максимата "Ако не можеш да докараш мечка, не плаши с такава"
Демек..."Преди да кажеш нещо, помисли дали е така и дали ще го направиш"

Това беше лирическо отклонение в стил 'искрено и лично"

Много скромно го раздаваш, а и разбирам, че за теб има и "бели" лъжи,  затуй трудно ще ти повярвам!  Joy Joy Joy
Въпросът ми беше свързан с това, че не бива да раздаваме присъди, а да са опитаме да разберем мотивите, причините затова!
И двете съм ги правила и си признавам, но пък урока си е урок и ако си добър ученик, ще го научиш! Затова и не се опитвам да съдя никого, включително и нашите герои!

Не те карам да ми вярваш...ти попита, аз отговорих. Ако искаш вярвай. Laughing
За мен е важно, че всеки който ме познаве ме знае що за стока съм...даже много хора в този форум ме познават лично. Та в тоя ред на мисли...изводите си ги оставям на теб.
Няма си легна с ботушите ся, че не ми вярваш.
По отношение на белите лъжи...аз цитирах Фера във всяко споменаване...та така... Whistling

Аз пък си търся повод да бъзикам радиото, че изтрещях от жега тук, а пък сте и свидливи, не почерпите по една бира поне! Joy Joy Joy Joy Joy
Ай наздраве на компанията! cheers

Ренатка, special for you

Общи условия

Активация на акаунт