Отговори
# 675
  • У Диспансера ...♥♥♥
Де се дръпна Фера бе,как ще се е дръпнала,то стана кога разбра истината с Руя,аз Фера да се е дърпала там не помня,помня че той се дърпаше и мъстеше,ама за нея не знам  newsm78

# 676
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Или щеше да изпрати един телефон по охраната на Хилс, да го предадат на беднячката от мазето и на следващият ден нямаше дори "здрасти" да й каже  Peace

Зизу, имах предвид хипотетично, че пак щеше да й изтупа кунтака и до там. После нямаше и да я отразява по коридора  Peace

Не мисля. Емир може и да е бил надменен и така нататък, но винаги го показваха човечен. Все пак той беше този, който съжали Мехмед в участъка, когато оная маймуна му блъсна колата. Емир не е бил лош, той просто беше Принца на нощта и това толкова му беше промило мозъка, че се опитваше да се държи според титлата си. Когато срещна Фери вече беше започнал да осъзнава, че тя му тежи и че този живот не го радва.  Peace

Не, той започна да се осъзнава, след като се влюби в нея. Преди това просто защитаваше титлата си на "принц на нощта" и нямаше да я заплюе, за да излезе 1-2 пъти с беднячката Peace Просто нямаше да й даде шанс да я опознае  Tired
Да беееееееее...ай кажи ся с коя спа от как познава Фера освен с Руя?
Хади бакалъм...кай бърже за господарят на нощта Whistling

Е, той не спа с друга, защото Ферка се дръпна и той хукна да я завладява  Whistling
Ми тогава за кЪф господар говориме? Нещо не разбирам... Whistling

# 677
  • София
Или щеше да изпрати един телефон по охраната на Хилс, да го предадат на беднячката от мазето и на следващият ден нямаше дори "здрасти" да й каже  Peace

Зизу, имах предвид хипотетично, че пак щеше да й изтупа кунтака и до там. После нямаше и да я отразява по коридора  Peace

Не мисля. Емир може и да е бил надменен и така нататък, но винаги го показваха човечен. Все пак той беше този, който съжали Мехмед в участъка, когато оная маймуна му блъсна колата. Емир не е бил лош, той просто беше Принца на нощта и това толкова му беше промило мозъка, че се опитваше да се държи според титлата си. Когато срещна Фери вече беше започнал да осъзнава, че тя му тежи и че този живот не го радва.  Peace

Не, той започна да се осъзнава, след като се влюби в нея. Преди това просто защитаваше титлата си на "принц на нощта" и нямаше да я заплюе, за да излезе 1-2 пъти с беднячката Peace Просто нямаше да й даде шанс да я опознае  Tired
Да беееееееее...ай кажи ся с коя спа от как познава Фера освен с Руя?
Хади бакалъм...кай бърже за господарят на нощта Whistling

Ами опита с още две-три, ама не му се получи. Имаше там и едно "Гит бе", дет Фера го спаси, иначе можеше децата да са две.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy hahaha Joy Joy Joy Joy

Зизу, той спря с жените след като прияви интерес към Ферка, която му се дръпна. Даже, според мен, той хукна да я преследва в началото, за да си докаже, че на него няма кой да му откаже  Peace

Ирка , говоря за първите 2-3 епизода  Peace

# 678
Айде, лека ви нощ, че утре работа ме чака. Беше ми много, ама много драго!  Hug Hug Hug

И тъй като сме почнали с лозунгите, аз ще завърша с такъв

AFK FOREVER
[/b]
newsm10  newsm10 newsm10

Лека, Киара и до скоро!

# 679
   animal037  animal037  animal037 #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy     animal037  animal037  animal037 #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazyвай бе немате настигане да драсем нещо пък пак     animal037  animal037  animal037 #Crazy #Crazy #Crazyутрепахте ме от анализи всички  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 чок шашърдък станах Shocked Shocked Shockedади чабук да четЪ  #Crazy #Crazy #Crazy когЪ шЪ ви настигЪм билмийорум Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 680
Айде, лека ви нощ, че утре работа ме чака. Беше ми много, ама много драго!  Hug Hug Hug

AFK FOREVER
[/b]
newsm10  newsm10 newsm10

Лека, Киара и до скоро!

Ай наздраве Ренате.... Drunk cheers Drunk cheers

# 681
Да,можеше и цял отбор да направи тоя разгонен бик Емко бе  hahaha hahaha hahaha hahaha
Ми то не е лесно да караш на ръчна толко времи и да си с напрежение в орейти... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Стоик излезе, трябва да му се признае.  Joy
И в реала има Peace
РенУ да не държиш мъжО ти с напрежение в орейти? Joy Joy Joy Joy
Да одиме да помагаме...не за друго... Mr. Green

newsm47 не ми се навлиза в подробности но за мен е уникален Peace

Киара лека Hug

СерТай и ХазаБоно bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 682
  • Още у мъглата ...

AFK FOREVER
[/b]
newsm10  Hug Hug
Лека  Hug

# 683
Манка, да се опиташ не е като да го направиш, тя и Фери се опитваше да му каже истината ама се видя какво стана на края.

Именно, и двамата опитваха, но нещо все ги спираше.......

# 684
Само като чуя тази песен и пред мен изникват Фемир и голямата им любов txtloves txtloves txtloves

# 685
Не Миси, той прояви интерес защото е различна, а не за да си доказва нещо.
Просто любовта пламна от пръв поглед.

# 686
  • Още у мъглата ...
   animal037  animal037  animal037 #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy     animal037  animal037  animal037 #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazyвай бе немате настигане да драсем нещо пък пак     animal037  animal037  animal037 #Crazy #Crazy #Crazyутрепахте ме от анализи всички  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 чок шашърдък станах Shocked Shocked Shockedади чабук да четЪ  #Crazy #Crazy #Crazy когЪ шЪ ви настигЪм билмийорум Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Аз ти казах, точно си решила, че си изчела и настигнала и хоп още 15-тина поста  Joy Joy Joy

# 687
bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 688
  • София
Не Миси, той прояви интерес защото е различна, а не за да си доказва нещо.
Просто любовта пламна от пръв поглед.

Аз не съм много съгласна, че беше от пръв поглед. Според мен отначало неговото беше чист ловен инстинкт, с опознаването се стигна до влюбването  Peace

И аз да кажа:

АФК е явление!

# 689
Само като чуя тази песен и пред мен изникват Фемир и голямата им любов txtloves txtloves txtloves
Скрит текст:

bouquet А пред мен изникват тия Mustafa Ceceli & Elvan Günaydın Mr. Green

Наде лека Hug

Общи условия

Активация на акаунт