Отговори
# 645
Лъжата, но тази страшната, точно тя е опасната и пагубната и съм против нея във всичките и вариации.
+1

# 646
По въпросите на Ренате:

1. За мен и едното, и другото са изневяра. Друг е въпросът, че за духовната изневяра винаги можеш да отричаш, а за физическата има как да се разбере със сигурност.  Peace

Ей това, подчертаното боли ужасно много... затова разбирам много добре Фериха, когато прости на Емир..
Ако беше вложил и чувства,  преспивайки с Руя, тогава щеше да е твърде трудно!

# 647
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

[b]Ренате, аз последно излъгах в 3-ти клас....татю ме наби...и всичко приключи там.[/b]
Това е причината поради която милото никога не ме е обвинил в лъжа...не лъжа и приятелите си.
Даже и децата си...единствената лъжа поднесена от мен беше биберона.
Винаги съм се водела от максимата "Ако не можеш да докараш мечка, не плаши с такава"
Демек..."Преди да кажеш нещо, помисли дали е така и дали ще го направиш"

Това беше лирическо отклонение в стил 'искрено и лично"

Много скромно го раздаваш, а и разбирам, че за теб има и "бели" лъжи,  затуй трудно ще ти повярвам!  Joy Joy Joy
Въпросът ми беше свързан с това, че не бива да раздаваме присъди, а да са опитаме да разберем мотивите, причините затова!
И двете съм ги правила и си признавам, но пък урока си е урок и ако си добър ученик, ще го научиш! Затова и не се опитвам да съдя никого, включително и нашите герои!

Не те карам да ми вярваш...ти попита, аз отговорих. Ако искаш вярвай. Laughing
За мен е важно, че всеки който ме познаве ме знае що за стока съм...даже много хора в този форум ме познават лично. Та в тоя ред на мисли...изводите си ги оставям на теб.
Няма си легна с ботушите ся, че не ми вярваш.
По отношение на белите лъжи...аз цитирах Фера във всяко споменаване...та така... Whistling

# 648
Манка, не падай.
Не исках да гледам голотиите им, но намеци за интимност както в предходните два пъти беше напълно достатъчно и предостатъчно, особено на острова се бяха попрестарали за турски сериал и не беше нужно чак толкова.

# 649
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми тя сама не си създаде хора да си общува с тях.Като се запозна с това момиче от общежитието,що не и се обади повече,Хандела като искаше да говорят,тя и каза ох остави сега и стана и тръгна ,еее ми те кандитат приятелите да ходят от тях да я дърпат за ръката за да общува.Затворила се с една книга ,като зубър и заспала на масата да чака мъжа си,ама инак като чуе,че идва ляга да не излезе слаба случайно.Ми бунак излез и ти ма,развлечи се малко,позабавлявай се,та и на него да му трепне .Няма тя като агне,пред заколение,предало се и чакащо без да предприема нищо развоя на нещата  ooooh!

# 650
Или щеше да изпрати един телефон по охраната на Хилс, да го предадат на беднячката от мазето и на следващият ден нямаше дори "здрасти" да й каже  Peace

Зизу, имах предвид хипотетично, че пак щеше да й изтупа кунтака и до там. После нямаше и да я отразява по коридора  Peace

Не мисля. Емир може и да е бил надменен и така нататък, но винаги го показваха човечен. Все пак той беше този, който съжали Мехмед в участъка, когато оная маймуна му блъсна колата. Емир не е бил лош, той просто беше Принца на нощта и това толкова му беше промило мозъка, че се опитваше да се държи според титлата си. Когато срещна Фери вече беше започнал да осъзнава, че тя му тежи и че този живот не го радва.  Peace

Не, той започна да се осъзнава, след като се влюби в нея. Преди това просто защитаваше титлата си на "принц на нощта" и нямаше да я заплюе, за да излезе 1-2 пъти с беднячката Peace Просто нямаше да й даде шанс да я опознае  Tired
Да беееееееее...ай кажи ся с коя спа от как познава Фера освен с Руя?
Хади бакалъм...кай бърже за господарят на нощта Whistling

Ами опита с още две-три, ама не му се получи. Имаше там и едно "Гит бе", дет Фера го спаси, иначе можеше децата да са две.

# 651
Манка, да се опиташ не е като да го направиш, тя и Фери се опитваше да му каже истината ама се видя какво стана на края.

# 652
  • Още у мъглата ...
Или щеше да изпрати един телефон по охраната на Хилс, да го предадат на беднячката от мазето и на следващият ден нямаше дори "здрасти" да й каже  Peace

Зизу, имах предвид хипотетично, че пак щеше да й изтупа кунтака и до там. После нямаше и да я отразява по коридора  Peace

Не мисля. Емир може и да е бил надменен и така нататък, но винаги го показваха човечен. Все пак той беше този, който съжали Мехмед в участъка, когато оная маймуна му блъсна колата. Емир не е бил лош, той просто беше Принца на нощта и това толкова му беше промило мозъка, че се опитваше да се държи според титлата си. Когато срещна Фери вече беше започнал да осъзнава, че тя му тежи и че този живот не го радва.  Peace

Не, той започна да се осъзнава, след като се влюби в нея. Преди това просто защитаваше титлата си на "принц на нощта" и нямаше да я заплюе, за да излезе 1-2 пъти с беднячката Peace Просто нямаше да й даде шанс да я опознае  Tired

Ами опита с още две-три, ама не му се получи. Имаше там и едно "Гит бе", дет Фера го спаси, иначе можеше децата да са две.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 653

smile3521 Joy Joy Joy

# 654
Манкеее, тва е минало можешело...дай да говорим с фактология.
Фактите са налице и тва е. Joy Joy Joy

ЕМИР ФОРЕВЪР!!! newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 655
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да,можеше и цял отбор да направи тоя разгонен бик Емко бе  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 656
  • У Диспансера ...♥♥♥
Манка, да се опиташ не е като да го направиш, тя и Фери се опитваше да му каже истината ама се видя какво стана на края.
Joy Joy Joy Joy Joy Ама бая се опитваше,това трябва да и го признаем обаче  Joy Joy Joy

# 657
Брях да не се повреди Shocked Mr. Green

# 658
Да,можеше и цял отбор да направи тоя разгонен бик Емко бе  hahaha hahaha hahaha hahaha
Ми то не е лесно да караш на ръчна толко времи и да си с напрежение в орейти... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 659
Ми тя сама не си създаде хора да си общува с тях.Като се запозна с това момиче от общежитието,що не и се обади повече,Хандела като искаше да говорят,тя и каза ох остави сега и стана и тръгна ,еее ми те кандитат приятелите да ходят от тях да я дърпат за ръката за да общува .... ooooh!

Вярно е .. можеше да си намери и други приятели, ... например с Азра можеха да си станат близки, но неее - тя продължи да си споделя с Левент .. и това естествено вбесяваше Емир повече от всичко друго .. даже нали един път каза на Корай, че все едно я е видял с друг мъж Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт