Отговори
# 660
  • У Диспансера ...♥♥♥
Пише ЕМИР,кво да се е повредила  hahaha hahaha hahaha

# 661

[b]Ренате, аз последно излъгах в 3-ти клас....татю ме наби...и всичко приключи там.[/b]
Това е причината поради която милото никога не ме е обвинил в лъжа...не лъжа и приятелите си.
Даже и децата си...единствената лъжа поднесена от мен беше биберона.
Винаги съм се водела от максимата "Ако не можеш да докараш мечка, не плаши с такава"
Демек..."Преди да кажеш нещо, помисли дали е така и дали ще го направиш"

Това беше лирическо отклонение в стил 'искрено и лично"

Много скромно го раздаваш, а и разбирам, че за теб има и "бели" лъжи,  затуй трудно ще ти повярвам!  Joy Joy Joy
Въпросът ми беше свързан с това, че не бива да раздаваме присъди, а да са опитаме да разберем мотивите, причините затова!
И двете съм ги правила и си признавам, но пък урока си е урок и ако си добър ученик, ще го научиш! Затова и не се опитвам да съдя никого, включително и нашите герои!

Не те карам да ми вярваш...ти попита, аз отговорих. Ако искаш вярвай. Laughing
За мен е важно, че всеки който ме познаве ме знае що за стока съм...даже много хора в този форум ме познават лично. Та в тоя ред на мисли...изводите си ги оставям на теб.
Няма си легна с ботушите ся, че не ми вярваш.
По отношение на белите лъжи...аз цитирах Фера във всяко споменаване...та така... Whistling

Аз пък си търся повод да бъзикам радиото, че изтрещях от жега тук, а пък сте и свидливи, не почерпите по една бира поне! Joy Joy Joy Joy Joy
Ай наздраве на компанията! cheers

# 662
Да,можеше и цял отбор да направи тоя разгонен бик Емко бе  hahaha hahaha hahaha hahaha
Ми то не е лесно да караш на ръчна толко времи и да си с напрежение в орейти... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Стоик излезе, трябва да му се признае.  Joy

# 663
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Що бе ? Аз винаги съм била за ЕМИР, не за Фемир. Whistling

# 664
smile3555 аз съм се повредила Mr. Greenчетем Фемир Shocked

# 665
Ренате, почерпих те и мезенце ти сложих Mr. Green, явно ни се видяла, ама има и то спешъл за теб Hug Hug Hug

# 666
# 667
Ренате, почерпих те и мезенце ти сложих Mr. Green, явно ни се видяла, ама има и то спешъл за теб Hug Hug Hug

Видях, видях... отдавна замина по направление...
   love001

# 668
Да,можеше и цял отбор да направи тоя разгонен бик Емко бе  hahaha hahaha hahaha hahaha
Ми то не е лесно да караш на ръчна толко времи и да си с напрежение в орейти... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И в реала има Peace

# 669
Адашче Hug

Скрит текст:

Ох Адашче.... как ще я дрънна, че и запотена! Joy Joy Joy Joy

# 670
  • София
Или щеше да изпрати един телефон по охраната на Хилс, да го предадат на беднячката от мазето и на следващият ден нямаше дори "здрасти" да й каже  Peace

Зизу, имах предвид хипотетично, че пак щеше да й изтупа кунтака и до там. После нямаше и да я отразява по коридора  Peace

Не мисля. Емир може и да е бил надменен и така нататък, но винаги го показваха човечен. Все пак той беше този, който съжали Мехмед в участъка, когато оная маймуна му блъсна колата. Емир не е бил лош, той просто беше Принца на нощта и това толкова му беше промило мозъка, че се опитваше да се държи според титлата си. Когато срещна Фери вече беше започнал да осъзнава, че тя му тежи и че този живот не го радва.  Peace

Не, той започна да се осъзнава, след като се влюби в нея. Преди това просто защитаваше титлата си на "принц на нощта" и нямаше да я заплюе, за да излезе 1-2 пъти с беднячката Peace Просто нямаше да й даде шанс да я опознае  Tired
Да беееееееее...ай кажи ся с коя спа от как познава Фера освен с Руя?
Хади бакалъм...кай бърже за господарят на нощта Whistling

Е, той не спа с друга, защото Ферка се дръпна и той хукна да я завладява  Whistling

# 671
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

И в реала има Peace
РенУ да не държиш мъжО ти с напрежение в орейти? Joy Joy Joy Joy
Да одиме да помагаме...не за друго... Mr. Green

# 672
Айде, лека ви нощ, че утре работа ме чака. Беше ми много, ама много драго!  Hug Hug Hug

И тъй като сме почнали с лозунгите, аз ще завърша с такъв

AFK FOREVER
[/b]

# 673
Намесихте мойто ашкъмче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, най-готиния и добричък във филма и ме напрегнхтЪ значи  Mr. Green #Cussing out Joy Joy Joy

Понеже минахме на откровения, как ще се почувствате, ако нямате нито една приятелка, за форума да не говорим, като болна съм ако не влезна. Аз не мога без приятели, имам и мъже, и жени, не са огромен брой, но са верни и добри приятели. А Фери нямаше нито една приятелка, с която да сподели каквото и да е било, дори и човек, от време на време с майка си, но тя реагираше различно, това е много тежко, а Левент и даваше и добри и навременни съвети  Peace

Хайде една страхотна песен за приятелите, които намерих тук, макар и виртуални   love001

Джейни, пак съм съгласна с теб, а поздрава е   love001

# 674
Добре си споделяше Фери само с Левент. Не би могла да споделя нито с Азра, нито със съквартирантката й в общежитието, че то такива неща за споделяне ли са!?
Левент не само и беше слушател и добър приятел, той изживя историята й заедно с нея. Това е разликата от истинския приятел и новопоявилите се, и неизпитани във времето такива.
И аз съм като Фери, само, че на мен най-изпитания ми и верен приятел е съпруга ми. Дай Боже Praynig да е все така. В това отношение я разбирам и не я виня.
Рени, съгласна съм и в реала има стоици....айде да не започвам. Embarassed
Лека Киара, Hug лека нощ и от мен. Hug

Общи условия

Активация на акаунт