Отговори
# 630
  • Още у мъглата ...
Оф, това не мога да не го споделя с вас... Mr. Green

http://www.swfcabin.com/swf-files/1302803070.swf
Какво е то, че нищо не виждам?!

Бабички рипат танц rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 631
Ирче и на мен ми замязаха  hahaha

Манка  Joy Joy Joy тъй, тъй и ти си права.

# 632
Скрит текст:
На мен не ми е идвало приятелството на Левент в повече. Само когато Емко ревнуваше безпричинно се дразнех, защото като страничен наблюдател знаех истината и не исках да застава на пътя им.
Ако трябва да съм честна, Левент много повече заслужаваше Фериха, друг е въпроса, че исках ФЕмир да са си заедно въпреки безумията им просто защото бяха Хазал и Чаатай.
За мен те бяха магнита за зрителите и притегателната сила на сериала, всички други бяха второстепенни за мен.

Емир веднъж попита Ферия: "Ако не бяха лъжите ти, този човек нямаше да съществува за теб"  или нещо подобно. Абсолютно съм съгласна с него - просто Ферия нямаше да има нужда от Левент .. по едно време след сватбата нали се отдръпна от него .. говореха си с Емир, но после пак се започна ...

Иначе за другото съм съгласна Wink

Аниска, тогава нямаше да има сериал и да пишем за него до ден днешен.
И за мен двете са изневяра, и духовната, и физическата.
Ако умеех да лъжа, ехееееее, щях да се нагаждам постоянно спрямо възникналите ситуации, но съм съм си директна и доверчива, и си патя до ден днешен.

# 633
То направо се оглеждах да не пламне нещо около тях, както съм казвала на мен дори целувки не ми липсваха в сцените, стигаше ми да я прегърне или да се срещнат очите им...много огън и привличане  осещах между тях...Затова сега заради овчия поглед на сегашната му партньорка не му виждам химията и тоците  в ПО:lol:

+1 прегръдките им бяха страшни .. бяха им достатъчни през повечето време  Grinning

# 634
  • У Диспансера ...♥♥♥
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 Зизуно,чей ти дам чичеци  че тая вечер сме аз ,ти и Киарка в коалиция само,срещу всички останали  Joy Joy Joy
И по тоя повод още чичеци за нас,че одържаме фронта и не се даваме  smile3532 newsm51 newsm51 newsm51

# 635
Намесихте мойто ашкъмче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, най-готиния и добричък във филма и ме напрегнхтЪ значи  Mr. Green #Cussing out Joy Joy Joy

Понеже минахме на откровения, как ще се почувствате, ако нямате нито една приятелка, за форума да не говорим, като болна съм ако не влезна. Аз не мога без приятели, имам и мъже, и жени, не са огромен брой, но са верни и добри приятели. А Фери нямаше нито една приятелка, с която да сподели каквото и да е било, дори и човек, от време на време с майка си, но тя реагираше различно, това е много тежко, а Левент и даваше и добри и навременни съвети  Peace

Хайде една страхотна песен за приятелите, които намерих тук, макар и виртуални   love001

# 636
По въпросите на Ренате:

1. За мен и едното, и другото са изневяра. Друг е въпросът, че за духовната изневяра винаги можеш да отричаш, а за физическата има как да се разбере със сигурност.  Peace

2. За лъжите случвало ми се е да лъжа, за да изляза от неудобно положение, да откажа покана, която не искам да приема, но не искам и да наскъбя другия човек, в такива ситуации.  Peace

# 637

[b]Ренате, аз последно излъгах в 3-ти клас....татю ме наби...и всичко приключи там.[/b]
Това е причината поради която милото никога не ме е обвинил в лъжа...не лъжа и приятелите си.
Даже и децата си...единствената лъжа поднесена от мен беше биберона.
Винаги съм се водела от максимата "Ако не можеш да докараш мечка, не плаши с такава"
Демек..."Преди да кажеш нещо, помисли дали е така и дали ще го направиш"

Това беше лирическо отклонение в стил 'искрено и лично"

Много скромно го раздаваш, а и разбирам, че за теб има и "бели" лъжи,  затуй трудно ще ти повярвам!  Joy Joy Joy
Въпросът ми беше свързан с това, че не бива да раздаваме присъди, а да са опитаме да разберем мотивите, причините затова!
И двете съм ги правила и си признавам, но пък урока си е урок и ако си добър ученик, ще го научиш! Затова и не се опитвам да съдя никого, включително и нашите герои!

# 638
То направо се оглеждах да не пламне нещо около тях, както съм казвала на мен дори целувки не ми липсваха в сцените, стигаше ми да я прегърне или да се срещнат очите им...много огън и привличане  осещах между тях...Затова сега заради овчия поглед на сегашната му партньорка не му виждам химията и тоците  в ПО:lol:

+1 прегръдките им бяха страшни .. бяха им достатъчни през повечето време  Grinning
Щото нямаше друго. Joy
Аниска, шегувам се, Hug нещо ме хвана лиготията.

# 639
Оф, това не мога да не го споделя с вас... Mr. Green

http://www.swfcabin.com/swf-files/1302803070.swf
Какво е то, че нищо не виждам?!

Бабички рипат танц rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Видях, явно го е оправила Звездето.

# 640
Намесихте мойто ашкъмче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, най-готиния и добричък във филма и ме напрегнхтЪ значи  Mr. Green #Cussing out Joy Joy Joy

Понеже минахме на откровения, как ще се почувствате, ако нямате нито една приятелка, за форума да не говорим, като болна съм ако не влезна. Аз не мога без приятели, имам и мъже, и жени, не са огромен брой, но са верни и добри приятели. А Фери нямаше нито една приятелка, с която да сподели каквото и да е било, дори и човек, от време на време с майка си, но тя реагираше различно, това е много тежко, а Левент и даваше и добри и навременни съвети  Peace

Хайде една страхотна песен за приятелите, които намерих тук, макар и виртуални   love001

Скрит текст:

smile3521  bouquet

# 641
По въпросите на Ренате:

1. За мен и едното, и другото са изневяра. Друг е въпросът, че за духовната изневяра винаги можеш да отричаш, а за физическата има как да се разбере със сигурност.  Peace

2. За лъжите случвало ми се е да лъжа, за да изляза от неудобно положение, да откажа покана, която не искам да приема, но не искам и да наскъбя другия човек, в такива ситуации.  Peace

За мен това са ежедневни дреболии, които даже не бих нарекла и лъжи. Не вярвам никой да не се е сблъсквал с подобни.
Лъжата, но тази страшната, точно тя е опасната и пагубната и съм против нея във всичките и вариации.

# 642
Джейн,   bouquet направо ми се прииска да си пиина с тази твоя песничка.  Hug

Ирче, как няма да удържим бре, бълваме кат лами...  Joy Joy Joy

# 643

Вярно е, че беше единственият и приятел, но чак пък толкова не знам .. Иначе Левент го харесвах аз, най-вече когато озаптяваше Мехмед  Crossing Arms и като човек наистина беше добър ..

# 644
  • Още у мъглата ...
То направо се оглеждах да не пламне нещо около тях, както съм казвала на мен дори целувки не ми липсваха в сцените, стигаше ми да я прегърне или да се срещнат очите им...много огън и привличане  осещах между тях...Затова сега заради овчия поглед на сегашната му партньорка не му виждам химията и тоците  в ПО:lol:

+1 Бел Hug  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт