Учители и училища ВАРНА 2014

• 176 496
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
За Славейков има ли информация дали можем да видим Приложение 1 ?
Влез на сайта, публикували са го.

# 451
  • най-шареното място
Ако не са ви приели и не ви се налага /имате друг вариянт/, по-добре е обикновено полудневната предучилищна в училище. Но вероятно имате шанс и за градина. Има майки, които искат децата им да са в училище отрано.

# 452
За тези, които се интересуват от Априлов, утре ще има открит урок в единия 4 клас и можете да видите госпожата, защото са поканени родители и на 6г.

# 453
Здравейте!Ще се опитам да бъда полезна, тъй като професионалните ми ангажименти са свързани в работа в различни училища.Много добър учител, който ще поема 1 клас е Бъчварова в Черноризец. В Ангел Кънчев бих препоръчала Цанкова или Иванова - все стабилни и работещи учители.В Раковски с две ръце съм за Галя Обретенова - енергична, емоционална, знаеща. В Априлов - Енчева -  отговорна, амбициозна, взискателна и обичана от децата.Не препоръчвам Дебелянов и Йовков, но все пак това си е мое виждане. Добри са отзивите за Друмев и родителите все повече го предпочитат.Дано съм помогнала на някой.

# 454
Би ли споделила какви са причините, поради които не препоръчваш Д. Дебелянов? Аз събирам информация за това училище и ще се радвам да разбера повече.

# 455
Би ли споделила какви са причините, поради които не препоръчваш Д. Дебелянов? Аз събирам информация за това училище и ще се радвам да разбера повече.

Не ми харесва това, че 1 клас са на последния етаж, а и качествените учители не са много.

# 456
Djuly_ana, а в ОУ "Захари Стоянов" кои учителки препоръчваш?

# 457
  • гр.Варна
Интересно ми стана за Васил Друмев!Много рядко някой пише добър отзив за това училище newsm78
Ние също сме кандидати за Найден Геров,но дали ще ни огрее newsm78 newsm78

# 458
В миналогодишната тема имаше обширни мнения за В. Друмев - положителни.
На нас ни беше един от вариантите, но от транспортна гледна точка предпочетох друго училище.
Имам приятелка с дете в 1ви клас там - доволна е.
Училищната среда е спокойна. Осигуряват занималня за всички желаещи - следобед, когато е занималнята, в сградата са само децата, които са на занималня, тъй като всички класове целогодишно са само 1ва смяна.

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 23:48 от mariposa de noche

# 459
В сайта на Пушкин няма никаква актуална информация за подготвителна група..някой ходил ли е до училището?

# 460

Не ми харесва това, че 1 клас са на последния етаж, а и качествените учители не са много.
Синът ми е първи клас в Дебелянов. Мога да кажа, че съм повече от доволна- невероятна учителка има сега, но не мисля да продължава там след 4-ти клас. Ако мога да помогна с нещо, питайте.

# 461
Толкова ли е зле положението в Йовков ??? Аз засега за там съм се ориентирала,
 като довот за това е близкото до дома ми местоположение .Иначе любезни ми се видяха като си подавах заявлението и именно това ми хареса,че първокласниците са отделени на последния етаж !!

# 462
Здравейте!Като майка на четвъртокласник мисля, че мога да съм полезна.Моето дете учи в Априлов и мога да кажа само добри неща за изминалите 4г.Класната му - Светлана Енчева е невероятен Човек.В къщи постоянно говори как щели да се разделят с нея.За 4г.направиха много тържества, всяка година са на 1-2 екскурзии, участват в конкурси, концерти, кръжоци.тая жена се раздава много и децата я обожават.Иначе е строга и взискателна.онзи ден имаха открит урок и видях колко много знаят всички.Самото училище е малко и спокойно, с много добра охрана.Ако ви интересува друго, може да пишете.

# 463
Толкова ли е зле положението в Йовков ??? Аз засега за там съм се ориентирала,
 като довот за това е близкото до дома ми местоположение .Иначе любезни ми се видяха като си подавах заявлението и именно това ми хареса,че първокласниците са отделени на последния етаж !!

В детската имаше среща с учители от близките училища.По принцип сме се ориентирали, но исках да чуя и видя всички.Разочарована съм точно от учителката  от Йовков, която взе думата и не я даде на колегите си.На мен точно отделени на последен етаж не ми харесва.

# 464
Момичета, някоя чула ли е,че в "Захари Стоянов" ще е нулев приема тази учебна година?
Чух го вече от няколко места,дали е само слух Thinking

Общи условия

Активация на акаунт