Учители и училища ВАРНА 2014

• 174 734
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Хипотетично, ако реша да си запиша детето в Найден Геров ще има ли предимство заради това, че аз съм учила там навремето, когато се казваше Морис Торез?

# 286
Toni_baraboni, гледам на сайта им, че тази година са го махнали това предимство. В критериите за миналата година го имаше.... И аз съм учила в Морис Торез....

# 287
  • Варна
Има си го още, 2-ра точка виж тук.

# 288
  • най-шареното място
Като го има какво точно питаш?

# 289
  • Варна
Хипотетично, ако реша да си запиша детето в Найден Геров ще има ли предимство заради това, че аз съм учила там навремето, когато се казваше Морис Торез?
Ами ...питам това, което съм питала  Joy Ама да перефразирам все пак, учила съм по време, когато училището се казваше по друг начин и си спомням някакви коментари, че съм чела, че не важи предимството в такъв случай (което е тъпо естествено, но ... честно няма да се учудя).

# 290
Ами ...питам това, което съм питала  Joy

Имаше и подобна неяснота, преди въвеждане на "точките" в Славейков.
Приемаха документи за предимство, ако родител е учил в ІІІЕСПУ "Д.Благоев", но при приема правеха коментар... при следв. випуск перефразираха предимството.

# 291
Ходихме в Априлов и подадохме заявление.Първо поисках да видя стая на 1 клас, тоалетните и да разбера подробности.Базата е много добра, охраната също.Имат стол като храненето е на кетъринг.Занималня има за всички желаещи.Ние искахме хореография, оказа се, че ще има две паралелки, но едната с народни танци, а другата с класически и модерни.Госпожата, която сме избрали ще е на втората, така че се получи много добре.Занималнята е до 17часа, но има дежурен учител.

# 292
Някой ще се включи ли с отзиви за Цар Симеон и Йордан Йовков?

# 293
Здравейте мами. Дали е започнало подаването на заявления в Руско у-ще и Славейков?
Вече подадох в Априлов, но ако някой има инфо за другите две у-ща, би ли споделил...

# 294
djazmin, Йовков е в нашия квартал, но отзивите от родителите не ми харесват-лоша база,никаква извънкласна допълнителна работа, школи.Някакси няма живец в училището.За Цар Симеон се чуват и хубави неща, ако не те притесняват циганчетата.В крайна сметка учителят си остава най-важен.В Цар Симеон май не може да се избира.

# 295
  • Варна
Здравейте мами. Дали е започнало подаването на заявления в Руско у-ще и Славейков?
Вече подадох в Априлов, но ако някой има инфо за другите две у-ща, би ли споделил...
За Славейков разбрах, че в началото на април ще качат инфо на сайта си.

# 296
По смисъла на пост 277 ще споделя една случка: чакам на опашка пред канцеларията във фоайето на Славейков. Тъкмо е минало някакво междучасие. Подът на фоайето е омазан (не преувеличавам) със закуски, сокове и опаковки. Чистачките почват да метат и мият. И да се ядосват и говорят на висок глас:
- Какво е това чудо.....да им имам елитното училище и елитните ученици.....влизам в стаята да взема кошчето и гледам едно момче пикае в него. Питам го така ли прави у тях си, а той ми се зъби, че не, само в училище правел така......

Това чуха ушите ми докато чаках на опашката, беше малко преди Коледа.

# 297
  • Варна
По смисъла на пост 277 ще споделя една случка: чакам на опашка пред канцеларията във фоайето на Славейков. Тъкмо е минало някакво междучасие. Подът на фоайето е омазан (не преувеличавам) със закуски, сокове и опаковки. Чистачките почват да метат и мият. И да се ядосват и говорят на висок глас:
- Какво е това чудо.....да им имам елитното училище и елитните ученици.....влизам в стаята да взема кошчето и гледам едно момче пикае в него. Питам го така ли прави у тях си, а той ми се зъби, че не, само в училище правел така......

Това чуха ушите ми докато чаках на опашката, беше малко преди Коледа.

newsm09 това е в пълен разрез с всичко, което слушам за дисциплината там.

# 298
Мамчета, имате ли инфо за учителите, които ще поемат първи клас в Ст.Караджа? Благодаря предварително.

# 299
djazmin, Йовков е в нашия квартал, но отзивите от родителите не ми харесват-лоша база,никаква извънкласна допълнителна работа, школи.Някакси няма живец в училището.За Цар Симеон се чуват и хубави неща, ако не те притесняват циганчетата.В крайна сметка учителят си остава най-важен.В Цар Симеон май не може да се избира.

Благодаря, ще се надявам да ни приемат по адрес в Славейков Sad

Общи условия

Активация на акаунт