Учители и училища ВАРНА 2014

• 174 838
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Здр., само че тази година децата в ПГ,където сме и ние са 80,а миналата година май са били по малко ,но би трябвало с 19 точки да няма проблем,но за 5 незнам ........

# 691
Тази година има и приети с 0 точки. Както е било и в предходните години. Така че .... зависи ...

# 692
  • Варна
Можете ли да ми препоръчате курс или, по-добре, учител по математика за 4-класничка?

# 693
Обясни за какво ти трябва, да помага в уроците или да разшири познанията . Школа или частни уроци #Crazy

# 694
  • Deutschland/HE
Можете ли да ми препоръчате курс или, по-добре, учител по математика за 4-класничка?

ако е за разширяване на знанията - има школа в МГ (от събота започват заниманията и не знам дали има свободни места), има поне още 3-4 школи, където има занимания за деца с интерес към математиката (школа Ребус до Общината, Математика-Варна Сияна Матеева в кв. Чайка, школа Звънче, сигурно има и други).

# 695
  • Варна
Искам да подготви детето за явяване на олимпиади тази година, за да я запишем в математическа паралелка догодина. Имам съмнения, че има пропуски от миналата година, затова не съм сигурна, че стандартен курс за надграждане на знанията ще свърши работа...

# 696
Светле, и в Материка имат школа за състезателна математика, сега правят групите.

# 697
  • Варна
Искам да подготви детето за явяване на олимпиади тази година, за да я запишем в математическа паралелка догодина. Имам съмнения, че има пропуски от миналата година, затова не съм сигурна, че стандартен курс за надграждане на знанията ще свърши работа...

Освен олимпиадата е нужно да се яви и на състезанията, които се вземат под внимание при кандидатстване в МГ.

# 698
  • Варна
k_savova, за тези става въпрос, нали:
http://www.mgberon.com/html/spage.php?p=after4

При същите критерии, като в МГ ли?  Rolling Eyes

slavena, сега ще погледна и те какво предлагат. Peace

# 699
  • Варна
k_savova, за тези става въпрос, нали:
http://www.mgberon.com/html/spage.php?p=after4

При същите критерии, като в МГ ли?  Rolling Eyes

slavena, сега ще погледна и те какво предлагат. Peace

chockolina по същите критерии, поне така каза нашата класна, а в сайта на училището нищо не пише  newsm78

# 700
  • най-шареното място
Chockolina, двете математически паралелки, за които аз знам вземат същите състезания най-общо. Всяко друго добро представяне ще е само бонус. Включително на есенните, но те вероятно ще ви идват рано спрямо подготовката.

Иначе летвата е по-ниска, ако това е въпросът ти. Те приемат децата под чертата на МГ обикновено.

# 701
  • Варна
Благодаря!

Някакви отзиви за Дафинка Йорданова? Rolling Eyes
http://www.matematika-varna.com/kop1.php

# 702
Тази година има и приети с 0 точки. Както е било и в предходните години. Така че .... зависи ...
Това за П.Р.Славейков ли се отнасся? Ако е така дали да не опитам и аз догодина  newsm78? За съжаление синът ми няма да има нито едно от предимствата, изобщо не сме в района, дори и най-отдалечения за това уч-ще. Имате ли информация дали се случва да се приемат деца, които са съвсем в други квартали по адреснаа регистрация?

# 703
  • Варна
Това за П.Р.Славейков ли се отнасся? Ако е така дали да не опитам и аз догодина  newsm78? За съжаление синът ми няма да има нито едно от предимствата, изобщо не сме в района, дори и най-отдалечения за това уч-ще. Имате ли информация дали се случва да се приемат деца, които са съвсем в други квартали по адреснаа регистрация?

За Подготвителна група по вярвам че може и да се случи, но за след това дълбоко се съмнявам...

# 704
  • Варна
Здравейте ! На нас ни предстои да сме първи клас 2015 г. Тези дни разбрах,че във Варна целодневното обучение за първи клас било платено - 300 лв .  Във всички училища ли е така ?

Общи условия

Активация на акаунт