Учители и училища ВАРНА 2014

• 174 840
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 780
Недоволството май е най-вече,защото товарят децата много от 1ви клас и прехода ДГ-училище идва труден....поне аз с такова впечатление оставам от смотани с половин уста обяснения..
Аз нямам впечатления за такова натоварване. Може би зависи от това каква е била подготовката на детето в предучилищния етап.

Натоварването е и в зависимост от класния ръководител, независимо,че имат различни преподаватели по предметите.Натоварването е различно в различните випуски.
По-неприятно е, че определени учители проявяват пристрастия към децата, има двоен аршин, но това ,предполагам се среща и в други училища.

# 781
Светкавица написа: "По-неприятно е, че определени учители проявяват пристрастия към децата, има двоен аршин..............."

Точно това сподели вчера с мен майка на дете във втори клас в същото училище - Славейков. Детето й много страдало от това. (т.е. от липсата на справедливост)

# 782
Иванка Иванова

# 783
  • Варна
Здравейте момичета,може ли да се включи някой с впечатления и/или мнения за у-щата в кв."Левски" район ХЕИ?Ще си имаме първокласник,а нямам никаква информация.Кога става записването,как да изберем учител и т.н. и т.н.... Отделно,подготовката в ОДЗ"Славейче" не е много добра (да не кажа хич).

# 784
  • най-шареното място
Имате едно под ХЕИ за което не знам почти нищо, едно над Левски, за което пак така и Геров, за което се иска и късмет. Посети и разпитай!
Не бих мислила подготовката в детската градина. Не е редно да е решаваша. Иска се да оцветява, да познава печатните букви, цифрите и подобни неща.
Скрит текст:
Майките с мнение като едно писано малко по-горе, че детската градина може да подготви са "напредничави". То и на такива класни може да налети човек, но не е правило. А обикновено не е и цел. Най-видимно е в лелеяните школа, където натрупването на родители с цели и изисквания утежняват нещата. Особено ако управата тръгне по тях.

# 785
  • Варна
Аз живея под Пицария "Селена",но районът ХЕИ е ОК и за това писах така по-общо.
В близост има две училища-"Черноризец Храбър" и"Ангел Кънчев".И да се пита на място,как да се прецени коя класна например..Направо с директорката ли се говори Rolling Eyes
П.П Редактирам се,попрочетох темата назад и ме заболя главата  Laughing Ще разгледам класните на 4-ти клас в двете у-ща и започвам проучването им ...Чувствам се като Инспектор Гаджет хъ-хъ  smile3530

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 01:18 от gali-presi

# 786
  • Варна
На есен синът ми е първи клас и проучвам за две училища: "Гео Милев" и ОУ "Добри Чинтулов". За Геото горе-долу имам малко впечатления, но за Чинтулов все още нищо. Дали и там занималнята е само в първи клас?
Нека някой сподели опит... Peace

# 787
  • Варна
В близост има две училища-"Черноризец Храбър" и"Ангел Кънчев".И да се пита на място,как да се прецени коя класна например..Направо с директорката ли се говори Rolling Eyes
П.П Редактирам се,попрочетох темата назад и ме заболя главата  Laughing Ще разгледам класните на 4-ти клас в двете у-ща и започвам проучването им ...Чувствам се като Инспектор Гаджет хъ-хъ  smile3530
Аз също ще подавам документи в "Ангел Кънчев" и бях започнала да търся информация за учителките, които ще поемат първокласниците, за да мога да си избера. Но доколкото знам от миналата година родителите вече не могат да избират конкретна госпожа, само паралелката с каква насоченост да бъде. И все пак няма да е лошо някой да сподели впечатления.

# 788
  • Варна
Аз също ще подавам документи в "Ангел Кънчев" и бях започнала да търся информация за учителките, които ще поемат първокласниците, за да мога да си избера. Но доколкото знам от миналата година родителите вече не могат да избират конкретна госпожа, само паралелката с каква насоченост да бъде. И все пак няма да е лошо някой да сподели впечатления.
Това е вярно.

# 789
Здравейте!Събирам мнения за Руско училище и ''П.Р.Славейков''.Чувала съм ,че се водят ''елитни'',което ме притеснява,защото винаги има едно ''пренавиване'',но и двете са ми на еднакво отстояние от местоживеенето.Може ли да ми препоръчате учители за 1 ви клас?

# 790
Здравейте! Аз съм майка на бъдещ първокласник и се интересувам от мнения за Гео Милев и антон Страшимиров, понеже са ми район?

# 791
  • Варна
Напоследък непрекъснто чувам добри отзиви за частното руско училище в Камчия и ми стана интересно.
Разгледах сайта, условия, цени, но гугъл не даде никакви мнения за там.

Вие знаете ли отзиви за това училище?

# 792
Здравейте,за частното училище в к.к. Камчия Юри Гагарин мода да се изкажа положително.На наше приятелско семейство детенцето учи там,страшно доволно е самото дете и не иска даже да излиза във ваканция Grinning.Учителите са прекрасни всичко е спокойно и организирано. Таксата е 6000лв на година плаща се на 2 вноски.

# 793
Аз също имам познати деца там, паралелката трети клас е най-голяма - 12-15 деца мисля, но например 4-ти клас са 4 дечица, непонятна ми е организацията с такава бройка...
Иначе са доволни, базата там е разкош, набляга се на руския...
Пътуват всеки ден от/до Музея, от/до там родителите си ги поемат.

# 794
  • Варна
Благодаря, момичета!
Аз останах с впечатление, след като прочетох сайта им, че сега им е първата учебна година, след получаване на лиценз, а излиза, че не е така.

Обаче, като сметна за 12години каква сума трябва да се отдели, лошо ми става...

Общи условия

Активация на акаунт