Учители и училища ВАРНА 2014

• 174 854
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 765
  • На планетата земя
Посети ги, разгледай ги и дилемата ще се реши.

Това е най-малкото,интересуват ме учителите,които са на 4 клас в момента и също как стои въпроса със занималнята.

# 766
  • най-шареното място
Малко, голямо - изглежда ненаправено. Иначе щеше да питаш по-конкретно. Simple Smile Успех!

# 767
  • ВАРНА
Моля някой да се включи с пресни впечатления от Иван Вазов:-)кои училища спадат към район Конфуто?

# 768
здравей те! моля дайте мнение за учителките които ще вземат първокласниците през 2015 в училище Гео Милев благодаря

# 769
  • UK
Здравейте, събирам отзиви за 1-ви клас за Руското у-ще, у-ще "Найден Геров" и у-ще "Кирил и Методий"  bouquet

# 770
  • най-шареното място
Пиши на какво държиш и какво конкретно те интересува.
Иначе рискуваш да се пишат други неща.

# 771
здравей те! моля дайте мнение за учителките които ще вземат първокласниците през 2015 в училище Гео Милев благодаря
И аз събирам мнения за учители,следя за коментари! Peace

# 772
  • UK
Пиши на какво държиш и какво конкретно те интересува.
Иначе рискуваш да се пишат други неща.

Ако е към мен адресирано, ме интересува, какво е нивото на образование в у-щето, учители, занимални, как стои този въпрос   bouquet
Впоследствие може да имам и други въпроси!

# 773
  • Варна
И аз събирам мнения за учители,следя за коментари! Peace

Според сайта на даскалото, това са имената на госпожите, които би трябвало да поемат догодина първите класове. Но нямам мнение все още за никоя от тях:
•   Иванка Иванова
•   Теодора Михайлова
•   Милена Иванова
•   Стоянка Кайрякова
•   Надежда Георгиева
•   Димитрина Янкова

# 774
Въобще не е гаранция, че това ще са учителите. Госпожа Иванова е моята препоръка, ако не се пенсионира. Чудесен Човек.

# 775
  • ВАРНА
От известно време чувам недоволни от Славейков,но не мога да разбера с какво точно са недоволни...А за Черноризец Храбър отзиви?

# 776
А от какво са недоволни? Аз чух, че много държат на дисциплината.
Моля за мнения за учителите, които ще вземат първокласниците през 2015 в училище Славейков  Hug

# 777
  • ВАРНА
Недоволството май е най-вече,защото товарят децата много от 1ви клас и прехода ДГ-училище идва труден....поне аз с такова впечатление оставам от смотани с половин уста обяснения...Затова моля някой с преки впечатления да сподели,както и как е занималнята в Славейков (доколкото разбрах е само 1ви клас и то не за всички,но поне като качество?За останалите има ли вариант за частни добри занимални наоколо?)

# 778
  • Варна
Въобще не е гаранция, че това ще са учителите. Госпожа Иванова е моята препоръка, ако не се пенсионира. Чудесен Човек.

Коя Иванова от двете имате в предвид?

# 779
  • Варна
Недоволството май е най-вече,защото товарят децата много от 1ви клас и прехода ДГ-училище идва труден....поне аз с такова впечатление оставам от смотани с половин уста обяснения...Затова моля някой с преки впечатления да сподели,както и как е занималнята в Славейков (доколкото разбрах е само 1ви клас и то не за всички,но поне като качество?За останалите има ли вариант за частни добри занимални наоколо?)
Аз нямам впечатления за такова натоварване. Може би зависи от това каква е била подготовката на детето в предучилищния етап.
Занималнята е само за 2 класа, приема се по документи и тези класове се сформират отделно. Нямам отзиви как е там, трябва да говориш с някой родител от тези класове.

Общи условия

Активация на акаунт