Януарското бебче 2014, есента посрещна вече- тема 12

• 31 794
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Котката Марта, за пелените ако сте платили през Paypal би трябвало парите да са застраховани и ибей да ви ги възстанови. Ние веднъж така изгоряхме (пак добре, че не с много голяма сума) след обикновен превод и оттогава само с paypal  в ebay. Не се ядосвай, всяко зло за добро, ще намериш по-хубави пеленки  Hug

# 511
Елг - честит рожден ден! Пожелавам ти много любов, щастие и осъществени мечти!
Бейбифейс - пази се, момиче!
На всички други мами изпращам много прегръдки и поздрави от слънчева Стара Загора!

# 512
Котката Марта, за пелените ако сте платили през Paypal би трябвало парите да са застраховани и ибей да ви ги възстанови. Ние веднъж така изгоряхме (пак добре, че не с много голяма сума) след обикновен превод и оттогава само с paypal  в ebay. Не се ядосвай, всяко зло за добро, ще намериш по-хубави пеленки  Hug

С пейпал са, сигурно ще ги върнат. Ама ме е яд, че бях решила, че поне това сме свършили и няма да го мисля.

# 513
Алиан, Кайлис, Ивичка, Бейбифейс - браво за хубавите новини. Кайлис, с теб май ще си чакаме до последно да благоволят мъжлетата ни да си покажат лицата Да се оправя дечко по-бързо! Бейбифейс, и на мен ми дадоха Биоелектра - за да не съм се мъчила по три пъти на ден да помня за хапчета. Разтворими с вкус на лимон. Принципно мразя разтворими витамини или лекарства, но това се пие много лесно. Алиан, с какво се мажеш за стриите?

toridim,  Hug Hug Hug чакаме добри новини!

Зеленко, благодаря за съвета.

Елг, и аз така - платих вече и утре отивам да се записвам в университета Simple Smile) Да стискаме палци да устискаме  Party

desita bonita, чувала съм, че имало техника с шал за обръщане на бебето в корема на мама - обаче кой и къде я практикува, идея си нямам. А и наистина как може лекарят ти още от сега да говори за секцио само от позата на бебето?!?! Моето имам чувството, че всеки ден е в различна поза - рита ме на различни места. Та какво остава след 3 месеца!

Денислава, не виждам причина задължително в някое ДКЦ да запишеш педиатър. Можеш и в някоя голяма болница например. Но всеки търси да е в квартала, възможно най-близо. Важното е да е по ЗК, пък къде е - няма значение по моя информация.

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 17:40 от tonniny

# 514
Пак казвам, няма да му прилагам техники на бебо за обръщане, ако реши ще се обърне!

Котке, Тонини, благодаря все пак за съветите. А с доки обсъждахме варианта, ако си остане седалищно да съм секцио иначе ще си раждам нормално, надявам се, ако не ми скимне нещо друго дотогава, че имам някакъв страх от нормалното раждане свързан с майка ми, но няма да се впускам в подробности.

Ториии, чакаме новини и от теб!

# 515
desita bonita, чувала съм, че имало техника с шал за обръщане на бебето в корема на мама - обаче кой и къде я практикува, идея си нямам. А и наистина как може лекарят ти още от сега да говори за секцио само от позата на бебето?!?! Моето имам чувството, че всеки ден е в различна поза - рита ме на различни места. Та какво остава след 3 месеца!

Дулите са обучени на тези техники.

# 516
  • София
Алиан, с какво се мажеш за стриите?

Тонини, използвам на мустела с двойно действие http://www.mustela.bg/content/Stretch-Marks-Double-Action. Не знам колко е двойно, защото не виждам старите да са изчезнали (това много ме съмнява да стане), но пък консистенцията му е по-мазничка и кожата после като попие, а и на другия ден, е много мека. Моята кожа по-принцип е суха и ми е ок. Иначе в началото използван Елансил-а за бременни - той е малко по-лек като консистенция, но реших, че вече ми е време за нещо по-така Simple Smile

# 517
Аз се мажа и лицето и цялото тяло с масажното олио за бебета на мустела и се къпя с бебешкият дерматологичен разтвор за новородени, кожата ми е суупер, стрии или дори наченки на такива нямам  Rolling Eyes  беба и тя ще е на същото , двете ще си се мазотим заедно   Mr. Green олоиото е супер, не оставя петна и силно хидратира и попива добре  Peace

# 518
Здравейте, мами!

И тук още един път  newsm59 на Елг! Само хубави емоции от тук нататък  Hug

И аз нямам стрии по корема, мажа се с Био ойл , помага ми на мен, но тук е малко скъпичко.
А с бебо не съм решила още с какво ще се мажем, имам време да поразгледам още малко.

Честито на студентките, браво бе!!!! Аз напоследък акъла не мога да си събера за една манджа да сготвя, направо респект!!! Даже последния път си направих списък за акушерката, да не би да забравя въпросите и ЗАБРАВИХ списъка.....  Joy

Тори, чакаме новини за бебите  Hug

Аз от вчера майсторя едни сладкиши, торти ей така за кеф, много обичам да правя сладки неща, но в тази кухня нямам условия и трудно се захващам.
Копнея вече за ново жилище, да си го наредя, да си подредя нещата за бебко и да им се радвам Simple Smile
А изгледи няма никакви и ми е много притеснено, поне хазаина излезе човек и каза, че няма да ни притиска точно в определен ден да се изнасяме, та ми олекна малко ....

Hug на всички!

# 519
Елии ,Честит Рожден ден!Нека пътят ти бъде осеян от цветовете на щастието!Хубав празник! Hug

Ах,Ив ужас е с това търсене на жилище ,особено в този период,хубаво че хазяйнът ви е излязал човек и ви влиза в положението! Hug И аз си чакам кухнята,тази седмица,че тр да се плащат др неща и си чака милата капарирана,иначе мн трудно - сега дори мивка нямам там...надявам се скоро да намерите нова,хубава квартира и да си спокойна!

За магнезия-аз питах моята Доки и тя каза до последно да го пия,ама малко ме притеснява факта..

Въпросче- от около седмица вс ден се събуждам и от гърдите ми изтича коластра,за първи път ми се появи преди 2 месеца някъде,но сега ми се струва мн на често newsm78
ММ се шегува "ама едната изпуска повече беензин " Grinning

И аз усещам крачета и дупе Heart Eyes при мен се вижда доста като се. завърта,но като спя и аз мн се страхувам да не й направя нещо и се въртя като пумпал през нощта Grinning

Към мамите от Де:

Трябва ли моят акт за раждане да го превеждам на немски и да го нося с мен?? А аз като лежах в болницата,в шкафовете имаше превръзки,памперси,мокри кърпи и дори дрешки..постоянно ги презареждат ... та не тр да се носят екстра (освен дрешки ест) или ??

Зеленко мн полезна информация ,благодарим  bouquet

Браво на всички мами за хубавите новини ,чакаме още от Тори  Hug

Hug Hug Hug

Уфф забравих си и аз половината въпроси Crazy - как става записването тук при педиатър?Видях че има и промени в закона за елтернгелд и киндергелд..някой с повече инфо?  newsm78

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 20:53 от His Princess

# 520
Ето ни и нас!!! Този път (като никога) имам само хубави новини!!!  newsm68 newsm44

Бебе Йоанка е 1136гр. с главата надолу, а Ивайла е 901гр.- дупла:) Плаценти втора степен (било ок за 28г.с.) Води- в норма. Шийка - 4,5см !!!

Аз- ЩАСТЛИВА!! Имам снимчици  Heart Eyes Heart Eyes

Това е ...

# 521
Торидим, отлични новини! Все това да се чува от теб!

Алиан, Звезден прах, благодаря ти за инфото!

Аз си продължавам по темата за педиатрите - намерих много добър списък с имена за София - и на педиатри, и на лекари http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4360.0 Иначе има и списък на специалистите /нали знаете - за тях се ходи с направление или се плаща/ http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=679526.0

# 522
 newsm59 и от мен на Елг-здраве,щастие и сбъднати мечти!
    В понеделник бяхме на док,всичко е наред.Каза,че вече се е обърнал надолу с главата.И каза че засега още е момче ама ще видим накрая и взе да се смее  #Crazy Каквото Бог даде,само да ни е живо и здраво.Каза,че краката са ми ужасно отекли,и ми даде да правя нови изследвания.Миналия месец правих и всичко беше наред.Даде ми по ранна дата за преглед за др.месец че да ги видел по рано резултатите.Иначе засега не пия нито магнезии нито нещо друго(само хапчетата за кръвно дето си ги пия от 3 месец)
    Знаете ли аз напоследък се опитвам да съм малко непукист и май ми действа мн.добре на нервите Mr. GreenСъгласявам се с всички,казвам "Да добре"и си правя каквото съм си наумила.Може да не е много честно ама ми е по-спокойно. Twisted EvilТака си елиминирам 90% от дразнителите.
   За стриите-вече спрях да се мажа.По дупето и гърдите нямам нито чертичка,а за корема ММ казва,че по добре че не си го виждам под пъпа LaughingЯвно наистина си е до кожа.Имам приятелки които качиха мн.кг.и хич не се нацепиха,аз до момента едва 9 съм качила и съм ужасна(и съм така от 5 месец)Както и да е-поне е за хубаво и няма да съжалявам. Grinning
    Лека вечер и  Hug на всички.

# 523
Аз пак да си кажа - мажа се със смес от четири масла какаово, кокосово, от жожоба и пшеничен зародиш Heart Eyes Аз си я забърках на око от първите две, от вторите - по 2 сл. Уникално мирише и много хубава ми става кожата Heart Eyes
Тори - много хубави новини Hug
Алиан -   bouquet и на твоето момиче!

# 524
  • София
 newsm59 ! Весело изкарване на празника, ЕLG!
Понеже тази седмица по-малко работа имам в офиса с пълна сила пазарувам за бебето Grinning
Лека нощ на всички!

Общи условия

Активация на акаунт