Януарското бебче 2014, есента посрещна вече- тема 12

• 31 794
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Пандичка, честита ви годишнина, винаги да се обичате поне, колкото сега  bouquet
Seawave, честито и на теб, само хубави емоции!
Цветно, браво, хубава специалност Simple Smile А за мен-нещо май баш унитата, котио ме вълнуват не предлагат летен прием...здраве да е.

# 616
Добро утро мамчета Simple Smile

Първо честито на seawave - живя и здрава и много обичана...малко на патерици Simple Smile
Панди и на теб още веднъж честит празник.

Ох момичета на мен на 6.11 ще ми бият инжекция "anti D", че нали съм с отрицателен резус фактор и ми казаха че била много болезнена. Някой като мен има ли? Наистина ли е толкова болезнено? Къде се бие тази инжекция?

Хубав ден от мен момичета ххх

# 617
Благдоаря на всички за пожеланията!  Hug Преди 5 г денят беше истински приказен и вчера с ММ с умиление си спомняхме за него. И прекарваме нещо като мини-меден, защото сега заминаваме за 2 дни във В. Търново да се романтизираме.  Laughing Heart Eyes

Тонини, няма скрито покрито.  Joy

His Prncess, ама ти не беше ли в Германия? От поста ти имам чувството, че си била на вчерашната лекция, шпионирала си ни и не си ни се обадила.  tongue search Joy

Роска, не знам къде се прави тази инжекция, но аз като бях в б-цата от една мускулна инжекция в Д-то щях 20 мин да умра от болка и представи си - и досега ме боли!  Shocked Дано при теб не е толкова болезнено.  Praynig

Нурии, не знам рецепта за синузит, но ако имаш инхалатор защо не опиташ с натриев хлорид да втечниш и да храчиш и духаш, ако е много запушен?

Денислава, Кайлис, как сте днес?

Хубав уикенд на всички!  Hug

# 618
Хаха,Панди БигБейби'с watching you  Mr. Green

За жалост съм си в Де ,просто някой беше споменал,да отидете по-рано за да запазите диванчетата,та като видях фотото си казах"ааа ето ги нашите сладурки"  Hug

# 619
Здравейте,

Днес бяхме с малката на цирк ( закрития на Драго).
Присетих се, че днес влизам в 30 седмица. А каката се роди в края на 36 седмица. Та леко се ошашках.
И вчера ни излъгаха, че ще има плоскости, но нямаше. Та сега в сряда ще чакаме. То за 2 дни са готови нещата, ама ми се искаше да е по- бързо.

Панди- снимали са ни на лекцията  Rolling Eyes

Аз утре се захващам с одеалото за бебето, че вярно не остана.

# 620
  • София
Панди, честита годишнина! Нещо съм пропуснала вчера. Sorry   bouquet
Днес е Димитровден и понеже не знам на всички тук истинските имена, честит празник на който празнува!
Catseye, всеки месец ме бодат заради щитовидните хормони и такъв проблем не съм имала. Просто смени лабораторията. Явно са неопитни.
Е, Тонини, пак нас са изтипосали, ама си личи как хич не слушаме лекторката Simple Smile.
За бебеманията, аз се замислих дали да не заведа ММ. Едно шишенце допълнително на Авент ще ми дойде добре Simple Smile Точно изобщо няма да купувам повече.  hahaha Иначе има щанд за многократни пелени в търговската част. Някой беше питал.
О, Елг! Месец и половина.... Бързайте, че не остана време.  #Crazy Не че е гарант кога ще се роди, но за всеки случай...
Аз пък все съм без сили, взе да ми писва нищо да не мога да свърша Sad

# 621
  • София
Аз имам един въпрос. Купила съм няколко памучни гащеризончета, но ми се виждат много тънки за зимата. Мисълта ми беше дали мога да купя хавлиени бодита за тях и така да ги съчетавам, да не му е студено. Иначе за плюшените гащеризончета ще слагам памучни бодита. Освен това четох, че крачетата трябва да са топли и да се слагат задължително чорапки отдолу. Само едни чорапки стигат ли, или трябва и буйки над гащеризона? Станаха много въпроси. Сори, ама нямам опит.  Embarassed

# 622
Аз имам един въпрос. Купила съм няколко памучни гащеризончета, но ми се виждат много тънки за зимата. Мисълта ми беше дали мога да купя хавлиени бодита за тях и така да ги съчетавам, да не му е студено. Иначе за плюшените гащеризончета ще слагам памучни бодита. Освен това четох, че крачетата трябва да са топли и да се слагат задължително чорапки отдолу. Само едни чорапки стигат ли, или трябва и буйки над гащеризона? Станаха много въпроси. Сори, ама нямам опит.  Embarassed
като се появи ще видиш как да го обличаш.
Аз такива гащеризончета обличах като пижамки. Или така или иначе ще спи първият месец повечко, та завито ще е. По дебелите гащеризончета са за навън.
Аз съм слагала или чорапки ( към по- тънките) или от тези буйките ( рядко).
А бе да ти кажа, сега и аз се позамислих какво се правеше  newsm78 Joy

# 623
babyface76 Аз слагах на памучните гащеризончета тези терлички т.н. буйки! Много са удобни, не падат така лесно както ако обуеш чорапки отдолу или отгоре ... Аз съм имала зимно бебе и съм си я обпичала най- вече с тези памчни гащеризончета -пижамки, отдолу дълго боди пак памучно и завитичко ..., но грешката ни беше че държаме много топло у дома към 24 радуса (после се коригирахме, и се опитвахме до 22 градуса да държим) ...

# 624
Мили мамчета,днес имам именник-ММ,а и рожденничка-моята майка!
Нека ви почерпя:
Скрит текст:

# 625
Хелоу коремчета  Mr. Green
Днес ми е едно такова готино  #Silly Случайно тръгнахме към Русе, първа аз в колата (за стока) и бебе се обзаведе с няколко бодита  Mr. Green Кака и тя намаза, а аз се радвам все едно своя гардероб съм попълнила  Crazy
За плетените одеяла - мислих и аз http://www.garnstudio.com/lang/en/pattern.php?id=3863&lang=en ей тва ми допадна като идея, но се отказах. Имам 2 от каката и като си купя 1 от испанските за изписването (най-вероятно аз ще си направя к-кт) ще станат много.
Маша и Мечока и в къщи е на почит. Най-гледаното е Маша и кашата. А когато обърне на вълна Ну погоди чак аз се заглеждам с нея  hahaha

Бейбифейс и аз като Елг мисля че ще се нагодиш като дойде бебето.
Лично на мен ми бяха най-удобни гащеризончетата. А дали плюшени или интерлог - то зависи от зимата - дали е по-студена, с какво се отоплявате у вас и др неща  Peace

Сега се залавям да плета. На голямата пончото стана прословуто - плета, разплитам, сменям цветовете, а тя ми вика - "Ееее, ти едно пончо ли не можеш да оплетеш"  Shocked Shocked Shocked
Чок отворена  ooooh!

# 626
  • Пловдив
Другото странно за мен беше, че ми взеха кръв от пръста, а не от вена. На когото са му правили скоро ПКК, би ли споделил от къде са взели кръв  newsm78

Човече, последният път като давах кръв за ПКК ме питаха от вената или от пръста да ми вземат кръв  Crazy

# 627
На мен също за ПКК последния път ми взеха кръв от пръста и аз се позачудих тогава...

# 628
За синузита-имах като дете мн проблеми:
можеш дя пробваш с масаж на синусите и да си ушиеш малка калъфка,която да напълниш с морска сол ,да затоплиш и поставиш на синусите..инхалации вкъщи също помагат...друго не се сещам ...без Аб малко трудно... Peace

# 629
  • София
Елг, аз може би ще се нагодя как да го обличам, но въпросът е какво да взема, за да не купувам излишни неща  Laughing Благодаря за съветите, момичета. Тори, мислех да взаимам чорапки, но сега ще наблегна на буйките, щом казваш, че са по-удобни. Е затова питам, нямам никакъв опит и не ми се ще да се напълня с излишни и неизползваеми вещи.  Peace
Ивичка, браво за покупките.Simple Smile
Малчо, честит двоен празник:)

Общи условия

Активация на акаунт