NEXTDIRECT.COM - 5

• 47 322
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
Да, за там знам, ама за тукашния е още рано. Simple Smile

# 616
  • Plovdiv
На 22.11 им върнах по пощата един артикул. Още нямам върнати пари по картата. Започвам да се притеснявам. какво мога да направя?

# 617
На 22.11 им върнах по пощата един артикул. Още нямам върнати пари по картата. Започвам да се притеснявам. какво мога да направя?
Не очаквай по това време на годината да пристигне толкова бързо Simple Smile
Прати ли го препоръчано - ако да, трябва да имаш тракинг да проследиш къде се намира.

# 618
# 619
  • София
madlen_d като разглеждах колекциите една след друга, не видях да е добавено нищо ново. Обаче като пуснах едно търсене например по рокли, ми излезе тази от линка, който си дала, с надпис newin  Peace

# 620
Здравейте!Искам да купя блузки за моя син,който е на 3 г,но не знам дали не  са уголемени.Какво ще ме посъветвате.Благодаря!

# 621
  • Пловдив
Момичета, ако от даден артикул размерът е свършил, зареждат ли периодично пак? В моят случай няма нито един наличен размер, а артикулът си стои, да се надявам ли да се появи?

# 622
Здравейте!Искам да купя блузки за моя син,който е на 3 г,но не знам дали не  са уголемени.Какво ще ме посъветвате.Благодаря!
Няма значение на колко години е синът ти, а колко е висок Simple Smile

Момичета, ако от даден артикул размерът е свършил, зареждат ли периодично пак? В моят случай няма нито един наличен размер, а артикулът си стои, да се надявам ли да се появи?
Да, зареждат. Но дали точно твоя артикул и кога...

# 623
Синът ми е на 2 г. и е 84 см. Поръчах му блуза 80-86 и му е идеална. Виж панталоните са друга работа. Поръчах му джинси 86-92 и само са малко по- дълги. Ако беше по- пълен едва ли щяха да му станат.

# 624
Момичета, тези дънки дали са подплатени,искам ги за зимата  newsm78
http://bg.nextdirect.com/en/g492570s3#884521

# 625
  • София
Момичета, тези дънки дали са подплатени,искам ги за зимата  newsm78
http://bg.nextdirect.com/en/g492570s3#884521

Алекс2009, мисля, че подплатата е само при подгъва  Peace

steli-ssd   bouquet, моля  Praynig, при пускане на следващата тема с огромни, по възможност цветни букви да се напише:
ДРЕХИТЕ ОТГОВАРЯТ НА РЪСТ, А НЕ НА ГОДИНИ!
Направо ми омръзна през пост един и същ въпрос ... как може да се сравняват две различни същества на еднаква възраст. Ами има дебели, слаби, ниски, високи ... всякакви - не е най-важно, че са на 3.

Kramag, ще те посъветвам да вземеш дрешки на детенце според това, колко е висок  Peace

Последна редакция: нд, 08 дек 2013, 19:36 от ninnann

# 626
Подплатените панталони/джинси/дънки, имат в описанието си ето това "Lined".

# 627
  • Пловдив
Благодаря ,че ги сподели,аз не ги виждах,а проверявам всеки ден Hug

# 628
Благодаря ви, момичета.  Hug

# 629
  • В кошера...
Момичета, някой да е виждал това яке в синьо на живо? Много ми хареса, но без да съм го виждала...

Общи условия

Активация на акаунт