NEXTDIRECT.COM - 5

• 47 354
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Момичета,бихте ли ми казали ук8 и ук 9 на колко см. отговарят. Praynig

# 76

По принцип ук 8 -стелката е 16см, на ук 9 -стелката е 17см.,но много зависи от модела,при някой модели има разлика от около 0,5см  Peace Peace

# 77
  • Русе
Ако искаш довечера мога да измеря гумени ботуши UK8.

# 78
Ако искаш довечера мога да измеря гумени ботуши UK8.

Благодаря ви   bouquet ,но няма да е необходимо  Peace

# 79

По принцип ук 8 -стелката е 16см, на ук 9 -стелката е 17см.,но много зависи от модела,при някой модели има разлика от около 0,5см  Peace Peace

Подкрепям, зимното моделче ботушки, което взех преди месец, е 9  със стелка 17,5  Peace

# 80
  • София
Случайно някой да има код за нов клиент. Получих каталог, но с намерение да го скрия от децата, сега не мога да си го намеря. Може и на лични.   bouquet

# 81
  • Плевен
Stanislava_,не се притеснявай,ще получиш останалата част от поръчката.
Колкото до отстъпката,тя се вижда при самото плащане,ако има такава.

А може ли да споделиш малко инфо за покупките си  Praynig Мисля да купувам зимно яке на мм,та съм в процес на проучване  newsm78

Благодаря. Днес са ми взели пари от картата и са ми хванали отстъпката. Утре ще споделя подробности за поръчката и най-вече за якето.

# 82
      Добро утро!

Спомням си че някоя от вас беше получила тази рокля       http://bg.nextdirect.com/en/x5252s3#865217 .Много моля,ако все още чете тук да сподели как е като размер-уголемена,умалена.....,също така разтеглива ли е материята и за 1,68 височина към коя от трите големини да се насоча?
И още един въпрос-мъжките дрехи от сайта отговарят ли си на номерата според вас?

# 83
Пазех си едно кодче,обаче ми го даде изтекло,така че ако някой има излишно...... Praynig Hug

# 84
  • на брега
      Добро утро!

Спомням си че някоя от вас беше получила тази рокля       http://bg.nextdirect.com/en/x5252s3#865217 .Много моля,ако все още чете тук да сподели как е като размер-уголемена,умалена.....,също така разтеглива ли е материята и за 1,68 височина към коя от трите големини да се насоча?
И още един въпрос-мъжките дрехи от сайта отговарят ли си на номерата според вас?

аз поръчах тази рокля р-р 12 в друг цвят http://bg.nextdirect.com/en/x5252s4#878789
За съжаление оказа се с доставка до 4 седмици. Три от тях минаха, другата седмица би следвало да я получа.....сняг ще завали до тогава.  Ако не ти е късно ще споделя впечатления.

# 85

lu4ia ,няма да ми е късно,ще чакам да споделиш  Simple Smile

# 86
  • София
Здравейте момичета,
Ето един код за 10% отстъпка за нови клиенти FK6H85N39P.
Моля, който го пробва, да пише дали е хванал.
Хубав ден от мен! Simple Smile

# 87
  • Berlin
Много странен този код. Досега само числа съм виждала.

# 88
  • София
Този код аз го използвах и получих 10 % отстъпка. Сега като си получих пратката, вътре отново имаше каталог, отново с този код. Мисля, че щом се повтаря, би трябвало да може да се ползва от повече от един нов клиент. Затова помолих, ако някой го пробва, да сподели какво се е случило.

# 89
  • Русе
И аз имам същия код на моя каталог.

Общи условия

Активация на акаунт